ПЛЕВЕН - 135

• 36 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
4естит Рожден Ден на Калин! Все така да развява пер4ем! Heart Eyes
Дикси, 4естит празник и на теб! Hug   bouquet

За 28-ми беше определен Ейдж да се роди, но реши да из4ака баща му да приклю4и с науките Simple Smile

фталл, няма да те паля, обещавам Peace Simple Smile

Див, надявам се вси4ко да е наред Praynig Hug

# 31
Ди, точно в реанимацията  прекарах 24 часа, след това се качих горе в детско.
Една късо подстригана, огнено червенокоса, на предпенсионна възраст беше тогава тази госпожа.
Оплаках се на доц. Попов, никой не заслужава такова отношение, особено пък в един от най-прекрасните мигове от живота, той каза че е такава и не съм прецедент, няколко предупреждения имала по такива поводи...
А тя не само ме обиди няколко пъти, ами и ми обеща да ми сложи абоката на място, където да ме боли!  Под китката ме набоде. Белег си нося до днес, но майната й...

# 32
Мама Нуши на мен не ми допадна, каза ми какво съм искала да чуя,че всичко е наред,нямало как да стане, още в началото беше,нищо не ми е обяснила,направо месец не спах да се чудя що е това леко приплеснат плоден сак newsm78 доста  селски маниер има,поне според мен,но вкус другар няма Simple Smile

# 33
чрд на Калин и от мен и на мама и тати Simple Smile  bouquet
Дивиана разбирам те и аз имам кофти спомени от там,но те наистина са си такива останали от бай тошово време...

# 34
  • гр.Плевен
Дикси, да ти е жив и здрав юнака! Много радост да ви носи!
Благодаря за почерпката. Много хубава торта си направила  smile3501 къде пък видя да има кусури.

Див, дано дребчо да е добре, стискам палци!
То пък в старото родилно беше една реанимация... Добре че тая червенокосата не съм я срещала или поне не я помня. Иначе една акушерка от неонатологията ме докара до нервна криза. Затова този път реших, че заем ще теглим, ама ще е в Авис и не съжалявам.

Музе, едни палци и от мен!

Валенце, щом до тук си го изкласила ще вземеш и останалите изпити!  Hug

# 35
Честит рожден ден на Калин на Дикси!
Желая му много здраве и безгрижно детство!

# 36
Честит рожден ден на Калин newsm38

# 37
Дикси,честит празник.ЖИв и здрав да ти е Калин,все така чаровен и енергичен мъж да расте Heart Eyes Praynig
Тортата е страхотна,благодаря и за почерпката Peace
Нели,г'де се губиш?
Див,май се сещам за тази в родилното,и при мен се държа меко казано отвратително,чак ме беше разплакала ooooh!Пърлежът да се оправя бързо Praynig
ДиП,в магазин ще започвам,за това от събота Peace.Като стане живот и здраве ще се похваля Praynig
Фтал, това при Кирил ключ#12 ли е или се бъркам? Simple Smile

# 38
  • София
Честита първа годинка на Калин!Да расте здрав,умен и палав!
Дикси,весел празник! Hug

Дикси,бе то лесно да се каже спокойствие и концентрация,ама откъде да ги взема.Само рано сутрин имам малко спокойствие,ставам в 5,30 и до 7ч чета,после децата стават.През деня няма кога-докато заведа Бубка,върна се и мина да понапазарувам и то стане време да взема Мими.С нея абсурд да уча.Колкото и да ми е кротка,дете си е,постоянно тича,скача,вика ме все за нещо.Вчера и казах да млъкне за малко,че уча,а тя ми отвърна:Ти защо учиш,като вече си стара Crossing Arms.

За раждания просто не ми се говори.В прехваления Майчин дом такива изроди имаше,без извинение,че това,че ми казаха,че имам голям гъз и затова ще родя нормално,е просто съвсееем дребничко.Ако ги бях послушала тамошните светила,сега Бубка щеше да расте в някой дом ,а аз щях да съм буквално умряла от мъка.
Втория път си платих в Тина Киркова за избор на екип и съм много доволна.

# 39
Честит Рожден Ден на Калин    bouquet   Да расте жив и здрав за радост на всички 

# 40
Честит рожден ден на Калин! Много подаръци и радости да има днес, а и въобще! Да е жива и здрава майка му също да го отгледа и да му се радва! Да се омажете яко в торта с петна от калинки! Laughing Grinning Mr. Green

Щях да пиша разни неща, да се изкажа по въпроса, но нещо не ми е муза днес. baby_neutral

# 41
Честит празник на малкия мъж! Да расте здрав, щастлив и умен!

Косе, 14 е.

На всички дето са ви карали да се чуствате дискомфортно и тъпо по време на ражданията да им излезе по една грозна пъпка на челото
  tooth

# 42
Здравейте. Първо да кажа, че вчера Ewito роди момиченце, да и е живо и здраво.
Дикси, честит ти рожденник и на теб. А тортата е уникална. И калинката не е кривогледа като моята Simple Smile
Косе, още стискам палци Simple Smile
Див, всичко ще е наред с пърлежчето.
За болниците не мога да взема отношение за моя радост.

# 43
Честит първи рожден ден на Калинко! Много здраве и безгрижно детство!
Дикси, весел празник!   bouquet

Тортата е жестока , поздравления  Peace

Див, дано не е сериозно  Hug

Косе, стискам  Peace

# 44
  • Плевен
ДИКСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНКО!

Общи условия

Активация на акаунт