ПЛЕВЕН - 135

• 37 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Честита рожба на Евито!!! Да расте здраво и щастливо дете!

Фтал, само по една ли пъпка да им излезе? Не може ли да са малко повече? Поне 4-5 и на носа да имат.

# 46
  • Плевен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИН!
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
Тортата е прекрасна.Изглежда като от 100гр.сладки. Peace

Див,дано да не е сериозно. Hug
Валенце,ще успееш.Ще ти дойде музата на изпита.
Аз и двата пъти съм плащала директно на лекаря.Иначе отношението в родилното беше горе-долу ок.

# 47
  • Плевен
Честит Рожден ден на детенцето,здравейте и от мен тук в новата тема.

# 48
А ето сетих се,
Бенсън как да ви честити човек преместване като веднага са ви завладели проблеми? Rolling Eyes Не сте ли и вие скоро рожденици, че нещо ме бърка линийката ти?

Диди тия хлапета малките просто нямат спирачки, току нещо му намериш цаката и те ти измислят ходене по нови доктори. Crazy Дано не е страшно това израстъче!

Честито и на Евито и новото бебе повило се! да е здраво и щастливо!   bouquet

Силви ти малко ме обърка с това за болниците щото съм сигурна че си раждала, но явно друг е плащал! Laughing Mr. Green

Валенце бутай там да добуташ до диплома, пък то е ясно, че ще си я редиш като портрет на стената. Историята със сутиена ми припомни, че не съм само аз така. Случват се такива майтапи, а на мен те са ми любимите! Как е Ангел скоро нищо не те е хвалил, казва ли ти нещо за свалените килограми? Често като се прибирахме от София, понеже бяхме и с Косето се сетихме за теб и ако имахме повече време(понеже беше привечер) и знаехме къде живееш щяхме да ти потропаме на вратата.

Аз се чудя защо са ме налазили разни пъпки като тинейджърка пък той моичкия кой знае какви ги е мислил! Twisted Evil Mr. Green Joy

Косе тебе ще те въпросвам лично!
Между другото Кирил и у нас се пробва да прекрачва кревата отвътре. Напоследък се е влюбил в едно одеалце и го мъкне навсякъде с него. Взима си възглавница и биба и се паркира по средата на хола с одеалце на главата. Laughing

# 49

Честит рожден ден на Калин! Да расте здраво, умно и палаво дете!
Дикси, тортата ти е страхотна! Весел празник!

Честито бебче и на Евито!   bouquet

Див, дано не е нещо сериозно и бързо да му  минава на пърлежчето  Hug

Косе, стискам палци!

Фтал, ако ставаше така знаеш ли днес колко много пъпчасали ще се разхождат  Wink

# 50

Хайде почерпка отново за спящите снощи, които пропуснаха Бейлиса Laughing

Благодаря за пожеланията, много сте любезни  Grinning

Днес ще се разхождаме в градската. Малко по-празнично от вчера  Mr. Green

# 51
Добро утро!
Дикси, весел и спокоен празник! Калинчо да ти е расте здрав, все така смешен и перчемест!
Тортата е супер, мисля, че ако ти писне от лекарската работа може да се преквалифицираш в украса на торти

Трудно ми е да взема отношение по въпроса за частно и държавно, още повече за раждането, което не е болест, а нормален физиологичен процес и от това се възползват сульо и пульо и е превърнато в бизнес
В много отношения съм съгласна с Фтал и ДиП
Просто аз искам неща, които не съм убедена, че може да се случат спокойно горе във Втора база и затова, ако имам възможност ще си платя, трябва ли да се срамувам от това, че имам претенции за някои неща
Бих си платила и за съхраняване на стволови клетки, но нямам тази възможност
Имам си прекрасни впечатления от Втора база така или иначе, никога никой нещо не ми е намеквал, искал пари, не се е държал грубо и тн
Дип, аз не се доуточних, в СвМарина не е 35 на ден, а около 70, 140-150 като ги прибавиш към 700 и нещо, които са за раждането и идва над 950лв крайната цена, много е, а като знам в Сф какви пари се дават за най-обикновени раждания, които си протичат по един и същ начин и на частно и на държавно, грижата за детето после и тя горе-долу същата   ooooh!

# 52

Честит 1ви рожден ден и от мен на малкия пораснал Калин!
Да расте послушен и умен, за радост на мама и тате.   Laughing

# 53
Честит рожден ден на Калин!
Пожелавам му щастливо и незабравимо детство!
Дикси, жив и здрав да ви е!

# 54
  • Плевен

Дикси, честит рожден ден на Калин!
Да ви е здрав и усмихнат винаги.

# 55
ЧЕСТИТО ДЕТЕНЦЕ НА ЕВИТО   bouquet  ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО! МНОГО ЩАСТИЕ НА ПОРАСТНАЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО!

Значи,пак съм изпуснала някаква информация,изобщо не знаех,че Евито чака бебе  Embarassed

Аз изобщо не искам укорявам жените,решили да раждат в частни болници  Peace  Обаче толкова ме е яд на частниците - хем искат да се възползват от облагите на държавното здравеопазване,хем искат отделно пари.А когато дойде по-засукан случай,който ще им струва повече пари и ще им "изяде" клиничната пътека или,ако някой не може да си плати,директно го препращат в държавната болница

# 56
Ди, сигурно бъркаш Евито с Евак.

Да е живо и здраво новопристигналото бебе!   bouquet

А когато дойде по-засукан случай,който ще им струва повече пари и ще им "изяде" клиничната пътека или,ако някой не може да си плати,директно го препращат в държавната болница
И не само това за пътеката. Лошият развой на един засукан случай рязко смъква репутацията на клиниката. Не могат да си позволят да им се орони имиджа  Tired

# 57
Честит рожден ден на Калин!!! Heart Eyes Дикси, да ви е жив и здрав и да ви носи само радост  Hug

Дивианка, дано е нещо безобидно и да разминава бързо на Марина! Hug

Деси, вярно, че раждането си е нормален процес, ама ако не дай Боже нещо се обърка и ти се е паднал някой крайно незаинтригуван лекар, какво правим. Не знам, аз никога не бих се оставила на случаен екип, толкова ме е шубе, че няма накъде. Естествено, че ще се превърне в бизнес, както и всяка друга дейност, където има хора, заинтригувани да плащат за по-добро отношение и за повече внимание... Друг начин няма.

# 58
Ди, сигурно бъркаш Евито с Евак.
Да,бе  doh  Верно съм много неориентирана  hahaha

# 59
Добро утро и от мен. Хем да се запиша в темата, хем да доизясня позицията си.

По принцип разбирам напълно какво казват Дикси и di_p за това как частните клиники си пазят репутацията, но аз чисто потребителски разбирам защо е това доплащане - направлението си е направление, то покрива здравната услуга. Но за да се направи този лукс в частната клиника са вложени пари, много пари, и те няма откъде да дойдат, освен от тези, които искат да ползват лукса. Под лукс в случая имам предвид както обстановка и оборудване, така и всички да се въртят около теб, да са мили, да разговарят и да обясняват (кофти, но опитът показва, че в наши дни дори и това струва пари, защото коства време).

И с Tess съм напълно съгласна - винаги може да се обърка нещо при едно раждане, както и при всяка друга процедура де, но аз търся сигурността, че ако се обърка, ще е защото "така е било писано", а не поради нечие безхаберие и незаитересованост. Дано не съм твърде повлияна от нещата, които съм чувала за русенското АГ, и не генерализирам излишно.

Просто така разсъждавам аз, не искам на никого да натрапвам мнение. Лек ден от мен Simple Smile Продължавам да ви подслушвам, както правя вече две теми Simple Smile

Честито на празнуващите!!!

Общи условия

Активация на акаунт