ПЛЕВЕН - 135

• 37 815
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен
Добро утро и привет!

Завърнахме се от една много приятна почивчица и още не мога да оправя из къщи - пране, гладене и т.н., но важното е че си починахме добре.

Четох ви до сред нощ Simple Smile.

На Етъра има къде да се спи. Там където е ресторанта в началото и паркинга има хотелска част, спала съм преди около 10 год. Тогава условията бяха много добри, но за сега не мога да пиша как са.

Ето малко снимки от почивката http://lusmar.snimka.bg/children/trayana-2010g.487565.18693031.big.

Хубав ден от мен!

# 586
Браво Люси, супер сте се разходили!
На Траяна как и понесе пътуването толкова далече?

Ние излизаме докато не е заваляло пак.

# 587
Хубава почивчица сте имали, като ледам снимките какви сте усмихнати. Къде е било, че има сняг? За децата винаги е забавно и приятно сред природата.
Джина като рече, че е познала диагнозата на Хриси на Косето и се сетих за моя най-добър личен лекар, който имах преди години и който няма да спирам да хваля никога, Валенце за съжаление вече не е личен доктор, иначе е в Сф и мога да те свържа с него, та се сетих че той също бе зодия козирог. И ми е направило впечатление, не само поради тази случайност, но и с други козирози, че са добр и диагностици. Джина може би си пропуснала правилната професия!
Приятен ден и от мен.

# 588
Люс,страхотни снимчици Heart Eyes Blush
Номадка,това за моята зодия ще го приема като комплимент-имаш една студена и потна бира черпня по тоя случай Laughing Mr. Green
Аз до сега шетах и аз нас,след малко отивам на работа.Лек и спорен ден на всички  bouquet
П.П.Айде една срещика да си направим,дееее Praynig

# 589
Опс, още един представител на зодията - диагностик   Mr. Green
Много ми се ходи и на мен утре в музея, но децата от детската градина на Никола имат благотворителен концерт, който не знам кога ще свърши. Ако не е късно ще дойдем и ние.
И аз съм навита за среща   Peace

# 590
Готова съм за всякакви срещи, отложих махането на жлъчката за есента. Валенце, в твоя чест  Laughing
Шегувам се, разбира се, но не е ясно как ще протече операцията, дали лапароскопски или конвенционално, и съответно дали ако стане по втория начин няма да ми обърка плановете за Виена. А това не го допускам като вариант  Crazy  Затова както си имах дата за сряда другата седмица, сега е с неясна дата през есента. Дотогава остава да стискам палци да не ми спретне някой номер, но ще се придържам към хранене съответстващо на проблема и няма да излизам без НоШпа в джоба  Confused

Ех, че не бях диагностик и по зодия, цена нямаше да имам  Mr. Green Само по специалност съм го докарала  Laughing

Само тази среща да не е петък, събота тази седмица, че ме няма  Praynig А и нали чакаме Валенцето да сподели точна дата  Peace

# 591
Аз разходих Свилен набързо,че ме страх да не завали.
Люси,много хубави снимки Peace
Цепи ме глава Crazy Свилко се събуди в 5,30, мен също-знае детео,че съм пропуснала ББ снощи, та затова всяка сутрин гледам повтотенията от 6ч Tired
Божидар се е тръшкал на градината, искал да си тръгва, ревал, бе чудо.Хубав ден се очертава.

Момчешките майки-гормити карс къде има най-евтинки?   Това е новата му мания,ама 7лв за 1 количка нещо ми се свидят.Поне тук, на Ст са толкова.

# 592
С гормити вътре или без? Ако са с Гормити на центъра бяха към 11-12 лв, ама свършиха, от 2 седмици ги издирвам безуспешно   Crazy

# 593
  • София
А и нали чакаме Валенцето да сподели точна дата  Peace
Не ме чакайте мен,организирайте си се вие.Ако успеем да дойдем все ще измислим нещо в движение.Някой по -напред беше споделил идеята да се съберем в някое детско клубче.Ако така ви е удобно,аз съм по-навита на този вариант.

Люси,много хубави снимки.И на мен ми се ходи някъде из горите.

Днес било Спасовден.Моята свеки има празник,ще се наложи да и честитя Laughing.

Да благодаря и тук на Велмар за помощта,сутринта с нейна помощ успях да се изкажа в едно предаване ,посветено на хората с увреждания.За съжаление не успявам да сдържам емоциите си и започвам да рева баш когато не трябва.Сега се опитваме с други родители  да направим нещо по този казус,защото такива промени в законите са направени тихомълком,че не е истина.

А,да,днес имаме годишнина Grinning.Цели 10 години,откакто съм била булка.По повода да ви почерпя:

Искам да си пожелая все така да сме си опора един на друг,да се обичаме и уважаваме.Друго не искам.
По повода получих едни много приятни романтични изненадки,които успяха да ме накарат да се разплача отново,но този път с усмивка. Heart Eyes

# 594
С гормити вътре или без? Ако са с Гормити на центъра бяха към 11-12 лв, ама свършиха, от 2 седмици ги издирвам безуспешно   Crazy
Kak ли си знаех,че ти ще се включиш да ми отговаряш  Laughing Без гормити търся,все още май не знае,че има и такива с уродите вътре  Crazy

# 595
Ами има такива по центъра, ама не съм погледнала колко струват, май по евтини бяха - ще погледна днес. Ние пък държим да има има изрод вътре   Crazy  а видях и такъв за 34лв   Shocked 

Да ви се похваля ще ставам леля на момче   bowuu

# 596
Браво,честито, ще черпиш Grinning
Ай провери и драсни после  Peace

# 597
Валенце, честито ви!  Heart Eyes
По случая искам да видя снимки от сватбата пък  Crossing Arms  Simple Smile Ще сканираш някой ден и ще покажеш
Кефи ме да гледам булки и да ходя на сватби, само аз да не съм главното действащо лице  Mr. Green

# 598
И ние излязохме по сторгозия, поради лошото време площадката на Фантазия беше почти празна, супер. )))

Валенце, честита годишнина. ) Все така да се обичате, радвате един на друг и ви пожелавам много прекрасни моменти заедно. )
И аз искам снимка от сватбата. ))))

Аз съм за среща, по което и време да е през седмицата, вечер след работа ще прескоча. )
Може да си направим един китайски ресторант?

# 599
Валенце, извини ме,че те пропуснах  Blush все нещо пропускам,ще ме прощавате и останалите  Crazy
да се обичате още много,много,много......  Heart Eyes

Деси, ти кво сега, почисти ли, изглади ли всичко? Сакчето чака ли?

Общи условия

Активация на акаунт