ПЛЕВЕН - 135

• 37 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Валенце честито! Направо си пасваш днес като от лафа: "Те ти булка Спасов ден!"  Laughing въпреки, че той се употребява за нещо съвсем различно. В кое предаване си участвала?
Деси е така от женско някакво чувство не ти ли се е дощявала бяла рокля?
Адаш да беше казала по-рано щях да накарам щерката да пита в даскалото хлапетата от къде ги влачат и по колко пари.

# 601
Най- сетне ви изчетох и нетът ми е още на мястото си, за да мога да пиша. Тези дни хич го няма, сигурно е нещо от кабела.

Честит празник на Кирил, на една голяма патерица!!! Да е здрав и много щастлив за радост на мама и тати!

Ани, ако все още важи предложението за книгата, ще се радвам да я прочета.

За почивките видях, че сте писали. Ние с моя мъж за първи път ще ходим на планирана почивка от 03.07. Обикновено решаваме от днес за утре, че ще ходим и така спонтанно си е много готино. Спим на първото удобно място. Тази година ще сме в станцията на Горското.Много е готино и е след основен ремонт. Миналата година я посетихме за 2 дни само, но тази ще е за повече.

Нощта на музеите мисля да я посетя също.

За яслите- и аз като Деси мисля, че трябва максимално време да прекараме с децата си. Иначе съм съгласна с Номадка. Да не забравяме и, че на това дете му е нужна адаптация в тази ясла. Ако няма кой да го гледа ако нещо се случи, аз как да отида на работа?

Тези дни ще ходим до Тетевен да си видя родата. Нали там съм се пръкнала Simple Smile
И до Ловешката ЗОО мисля да отскчоим.

Иначе изложбата на екзотични животни е много хубава. На Мирката много му хареса.Отглеждането на змии си е тръпка.Имах си две по едно време.

Валенце, изпрати ми ако искаш на лични малко повече инфо за изложбата. Ще се продават ли нещата или само такса за разглеждането им ще има.
Честита ти годишнина! Още дълги години да се слушате.
Днес и аз бях на сватбена вълна. Описвах си снимки, които да извадя, че са ми само на електронен носител. Аз се омъжих главно заради бялата рокля. Можех и без брак да си живея с Иво.  Crazy

# 602
Валенце, честито! Живи и здрави да сте, още дълго да се обичате и подкрепяте!  Hug
Слушам аз всеки път как Ангел прави романтични изненади, а от теб какво?  Crossing Arms

Аз се омъжих, но за бяла рокля не исках и да чуя, и не защото бях в 5-я месец. Харесвам някои булченски рокли, но само на снимка  Crazy

Атракция, имаме 2 еднакви от общо 3 гормитски коли. И трите са му подаръци, но Митко така и не се зариби по тях и изобщо не ги поглежда. Да ви дам едната, която се повтаря?
Засега си остава верен на костенурките нинджа, и чат-пат Бен10 (заради Бужи  Wink)

# 603
Мама Нуши, а къде е тази станция на Горското, на морето ли някъде?

# 604
Мира, в Китен е. И са бунгала, най-точно казано. Но нямат нищо общо с всепознатите бунгала. Намират се в нещо като горичка и е много близо до плажа.

# 605
Ми,Дикси,дай ни, пък ние ще ви купим нещо бентенско или костенурско.Ще трампим Wink
И все още се смея на разказа ти около вашата сватба - грим, ала бала.... Laughing
Който не се е показвал като булка, бързо да се покаже  Peace
Айде и да дочакаме ли и Дещо да се покаже като такава, не само да се кефи отстрани.Поне шаферчета ще има  Grinning

# 606
Валенце,честит празник и още много години да се обичате и уважавате  Hug
Радвам се,че наистина си участвала в предаване .Съберете се повече родители и досаждайте на медиите,иначе никой няма сам да се сети за вас  Confused
Номадка,ставам аз за диагностик,само да имаше кой да ме побутне като ми е било времето в правилната посока Sad
Поддържам за бялата рокля Дикси Simple Smile Но това съм го споменавала и друг път  Laughing
За мой късмет Здравко не знае какво е гормити и Бен тен  Laughing Чувал е,но няма мераци към такива "красоти" Simple Smile
Между другото ,ще има и Нощ в галерията и Нощ в Панорамата. А нестинарите в музея са от 20.00 ч. мисля. Може би ще успеем тази година да отидем.

# 607
  • София

Слушам аз всеки път как Ангел прави романтични изненади, а от теб какво?  Crossing Arms
Еее,то не е за споделяне по форумите кво правя аз Mr. Green hahaha

Снимките ми от сватбата са все хартиени.През далечната 2000година нямаше кой знае какъв избор.Не сте изпуснали нищо-аз с още 10кг по слаба,Ангел с 10 кг по дебел Crazy,млади и влюбени.Вече само влюбени. Laughing
Сватбата,смея да твърдя,беше един от най приказните дни в живота ми.Точно както си я представях-с музиката,с Ела се вие превива,с  всичко.

Номадка,участвала не е точната дума.Включих се по телефона за две три минутки.изказах си мъката.обаче скоро може би ще направят предаване по темата и вероятно ще взема участие.Даже не знам как се казва предаването EmbarassedПо ББТ е.

# 608
Джина, кога ще е тази нощ в Панорамата? По същото време ли като в музея?

Намерих инфото за панорамата - на 17ти май ще отвори врати.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=527798

# 609
Ооо, хич и не ми говорете за бели рокли и сватби. Само като си помисля и сякаш някой ми връзва ръцете или ми слага една верига на гушата. Рокли обичам и обличам всякакви иначе. Бъзикахме се веднъж, че може да направим една обща тип грандиозен купон на всички небракувани приятели, но и така не съм навита май.
 Номадке, никакви такива женски мераци нямам. Ако имам парите, които се дават за сватба ще ида някъде на пътешествие, ако имам и за пътешествие  и за сватба - ще ида на две пътешествия  Mr. Green

Нощ в музея започва още в 18ч, но за нестинарите ще си чакат да се стъмни, има и експозиции за разглеждане, обикновено е тъпканица вътре, аз може да се опитам да ги разгледам на другия ден

За бунгалата на Горското в Китен съм чувала доста хубави неща, имам роднини, които ходят всяка година там и е ужасно ужасно евтино, направо социализъм, поне за тези от Горското, които ходят с карти.
Не знам страничен човек може ли да се уреди да иде, Нуши вие по каква линия?

Днес имаше супер интересно на площада - националният отбор по сумо правеше демонстрации, изобщо не съм си мислела, че може да ме впечатли това нещо, но от близо си е внушително и много готино. Направих и клипчета, на Ели също и беше интересно, най-вече заради музиката, някаква японска.

Я вижте какво готино сайтче http://www.neolog.bg/about.php

# 610
Деси, за цените за бунгалата на Горското си адски права. 5 лв на човек за нощувка. 100 лв за 10 дена за двама човека, това наистина е социализъм. Е, не е включена храна, но пък в Китен ресторанти бол. А иначе мъж ми е горски, та затова там ще ходим. Не знам обаче дали неслужители на Горското стопанство могат да ходят.

И понеже стана дума за сватби и снимки, ако ви е интересно може да ме видите:
http://picasaweb.google.bg/reshovska.t/MAoysF?authkey=Gv1sRgCPGJ … 70710626158204658

# 611
Нуши, супер свежа и лъчезарна си на снимките.
Много приличаш на една моя съученичка и приятелка, която в момента живее в Кипър, по едно време почна да пише тук, ама не се е появявала скоро.

Драго ми пусна в скайп програмата за празниците, но не е особено подробна.

13 май /четвъртък/
Концерт на Тримата славянски тенори и гости
сцена “Водна каскада” /ДКТ “Ив. Радоев”/ – 20:30ч.

14 май /петък/
 “Нощ в музея” – Пето издание – с участието на кукери и нестинари
Регионален исторически музей 18.00 – 24.00ч.

15 май /събота/
Тържествен ритуал по повод Празника на града
пред Община Плевен - 11:00ч.

Откриване на Регионална библиотека “Христо Смирненски”
РБ “Хр. Смирненски” – 12:00ч.
- доживяхме - аз имам да връщам едни книжки, които съм взела от детския отдел преди повече от година, кой знае как ще ме сурвакат с глоба.

Концерт на Графа и “Акага”
пл. “Възраждане” /ДКТ “Ив. Радоев”/ – 20:30ч.
”Нощ в галерията”
ХГ “Илия Бешков” – 17:00 - 21:00ч.
16 май /неделя/  
Концерт на група “Диана експрес”
сцена “Водна каскада” /ДКТ “Ив. Радоев”/ – 20:30ч.

17 май /понеделник/
 “Нощ в музея “  
Панорама “Плевенска епопея 1877г.” – 18:00-23:00ч.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 18:09 от ДеЩоВиди

# 612
Нуши, много си лъчезарна  на снимките Simple Smile Аз няма смисъл да пускам снимки от моята сватба, щото като гледам твоите....то е едно и също hahaha Joy Crazy Само ме е яд че съм пропуснала да си направя характерните за Плевен снимки на зеленкото  пред съвета... Blush Всички младоженци се снимат там, смао ние  не сме Simple Smile

# 613
Благодаря за комплиментите.  Grinning
 velmar , това е пропуск. Та те всички фотографи все там снимат.  Grinning

# 614
Ами- пропуск- непропуск- аз режисирах всички участници в сватбата ми, която и дистанционно организирах Crazy...Та- цял късмет беше че се засякохме с мъжа ми за събитието.... Joy Няма да издребнявам за едните снимки сега Wink

Общи условия

Активация на акаунт