ПЛЕВЕН - 135

• 37 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
 Joy velmar , ти ме уби!  Joy Joy Joy. Къде се засякохте на път за Съвета или? Искрено ме разсмя, благодаря ти!  Laughing

# 616
Joy velmar , ти ме уби!  Joy Joy Joy. Къде се засякохте на път за Съвета или? Искрено ме разсмя, благодаря ти!  Laughing
МИ- то поне всели емоции ни остана като най-ярък спомен от сватбата Laughing  АМа наистина така беше при нас. Аз пристигнах на предния ден, а мъжа ми - на същия Joy  И за да е пълна лудницата не само за нас( то май ние не  взимахме присърце нещата толкова), отидохме да пием кафе докато родителите истерясваха предстартово Mr. Green

# 617
Леле, каква буря се разрази навън  Crazy

# 618
Валенце, още много по 10 да отпразнувате заедно!

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 09:28 от benson10

# 619
ЛЕлееее каква стихия какви гръмотевици светкавици и вятър и много изпочупени дървета....ужас....Направо потоп.....Времето е направо ненормално......големи аномалии.Добре че сме си вкъщи че ако човек е навън ще си намери смъртта в бурята.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 20:25 от ice_

# 620
Наистина голяма буря- имаше хора по центъра и даже вървяха Rolling Eyes  ice_ не изглеждаха умиращи, споко Peace

За сватбите- на мен ми беше голям мерак и ми беше голям кеф.
Ето няколко снимки
http://www.facebook.com/?ref=home#/album.php?aid=189&id=1706192398

Дещо, нашия хамак също е от Бяла, супер е Peace

# 621
  • София
Много хубави булки!Веси,само теб не можах да видя,не се оправям с тоя фейсбук.
Благодаря ви за пожеланията! Hug
Оф,Мими има мускулна треска ли,що ли.Днес на балета са правили за първи път едно упражнение,мисля кошница му викахме-лягаш по корем и си хващаш двата крака с двете ръце..дали ме разбрахте.Явно нещо се е разтегнала.Рева сега като легна,цял ден нищо и нямаше.Не ми прилича на травма,защото казва че я болят и двата крака и ми показва точно мускулчетата.Дадох и Калпол и и сложих висока възглавница под краката.Има ли друго,което може да я облекчи?

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 21:57 от Валенцето

# 622
Цитат
• Скованите болезнени мускули реагират добре на топлина. 
Може да вземе топла вана, или да й натопиш краката в топла вода.
Цитат
Масажът е сред най-ефективните.средства за облекчаване на болезнени мускули.
Цитат
. Масажирайте болезнените мускули чрез поглаждане и размачкване.
Ако се доверяваш на хомеопатията и имаш арника /но не знам в каква потенция/
Цитат
Хомеопатия
• Arnica: за мускулна скованост след изтощително и непривично физическо натоварва-не; за болки в мускулите при движение и за породени от това неспокойствие и повишена чувствителнос.
Да й олекне скоро на Мими!

Много хубави булки видях! Hug
Аз не съм била, но Велина често ми избира рокли. Flutter
Миналата година се караше на баща си, че не сме се оженили още и го натискаше да правим сватба. Crazy Той я накара да си избере сватба или ходене  на море, тя помисли малко й избра морето. Mr. Green
Нямахме ни кабелна, ни интернет. Ужасна буря.

# 623
Валенце, честита годишнина! Да сте живи и здрави и все така да се обичате и слушате. Бъдете щастливи още дълги години заедно!
У нас досега нямаше нет и чак сега ви чета. Разкошни булки сте и двете. И ние сме се женили през 2000 година, но и не ми се показват снимки, че тогава и модата беше малко по-различна. Виж сега ако се женех, каква рокля щях да си взема.
Отказах се да ходя утре на София. Мислех да идем с Митака и да се видим със сестра ми, докато мъжа ми рокясва, но с тия порои се отказвам. Бурята ни свари в едно заведение, беше страшно, не си представям да е утре същото.
Мама Нуши, и ние сме от Тетевен, т.е. мъжа ми, но и аз живях с него там 8 години, та съм си половин тетевенка. Simple Smile

# 624
Кати, ти си изкарала в Тетевен повече години, отколкото аз за целия си живот. Родила съм се там и съм живяла до 4-тата си година. Сега ходя само от време на време, но ако ме пуснеш сама, ще се загуба  Crazy

Веси, много хубава булка си!

Бурята наистина беше ужасна. Ние бяхме на гости на Дружба и имаше реки, течащи и нагоре и надолу. ooooh! Ужас. А аз умрях от страх. Изтръпвам при такива събития.  Blush

# 625
Кати, ти си изкарала в Тетевен повече години, отколкото аз за целия си живот. Родила съм се там и съм живяла до 4-тата си година. Сега ходя само от време на време, но ако ме пуснеш сама, ще се загуба  Crazy
Това в Тетевен просто няма как да ти се случи.  Naughty Laughing
Града е хубав, тих и зелен, а хората са малко по-особени, но в Балкана е така. Опознах ги доста добре, защото професията ми е такава. Понякога много ми липсва.

# 626
Оххх, аз обожавам да ходя в Тетевен и Рибарица...)
Там си се чувствам като у дома си и никога не ми се тръгва. )
Ако имах роднини там, щях нон стоп да ходя. Не че и сега не мога де, имаме страхотни приятели, но нещо с ходенето не ни се получава особено често. )

# 627
При нас бурята беше впечатляваща. Двете кофи за боклук, които отстоят на 150 метра от блока, дойдоха до нашия вход самички  Laughing За съжаление май само в нашия квартал бяхме без ток цяла нощ, сутринта като дойде, естествено пък нямаме нито кабелна, нито нет или теллефон. Оставям съобщения на Евроком, но е глас в пустиня. Сега съм в офиса и ще се опитвам пак да се свържа с тях.

Люси, страхотно семейство сте на снимките, и не само на тях  Simple Smile  Hug И Мама Нуши и Веси са чудни булки.  Peace

И аз съм се женила 2000 година, май съм пускала снимки, бях с една къса сребърна рокля и бременна, но пак съм 10 кила по-слаба от сега  Grinning А мъжът ми на сватбата е 30 кг. повече, отколкото е в момента.  Rolling Eyes

# 628
Мале Веси, май съм ги гледала и преди, ама да си кажа - супер сте, захилени както си трябва  Laughing Всичкото това твоята коса ли е?
Ако трябваше да си обличам подобна рокля щеше да е с гол гръб и рамене и една презрамка през врата

За бурята - аз не се шашкам хич, по-скоро даже изпадам в екзалтация и само ходя да вися по прозорците да зяпам, много обичам такива природни стихии, които не ме застрашават пряко  Laughing Марто пък ако има условия - тича да снима, Яна и тя се впечатлява, зарибила съм я явно
Имаме много яки снимки от бури, дъждове и светкавици, особено едни, които ни хванаха в Трявна
А всичките реки от Дружба и Медицинския слизат надолу и минават покрай нас, имаше един човек заседнал с кола, а при предната такава буря имало и преместени надолу коли

Много е хубав Тетевенския балкан, харесва ми там около една станция-хотел, едно време му викаха елпромската хижа - отстрани има голяма поляна на баир, високо е
Имаме приятели от Черни Вит и там едно място Дивчовото - чудно е
По-често обаче сме в Трявна и в Троянския балкан

# 629
  • Плевен

За бурята - аз не се шашкам хич, по-скоро даже изпадам в екзалтация и само ходя да вися по прозорците да зяпам, много обичам такива природни стихии, които не ме застрашават пряко  Laughing Марто пък ако има условия - тича да снима, Яна и тя се впечатлява, зарибила съм я явно

И аз съм същия чешит  Laughing . Снощи изгасихме лампите и се лепнахме за прозорците с Траяна да гледаме - луда работа  Mr. Green.

Страхотни снимки на красиви булки  Flutter.

Валенце със закъснение, но да сте все така сплотени и щастливи и Ангел да не спира да те изненадва приятно и ти да му се отблагодаряваш подобаващо  Mr. Green.

Tess  Hug

Изчезвам на работа, хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт