ПЛЕВЕН - 135

• 37 161
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Тъкмо щях да кажа, че не ви е била достатъчно силна бурята като наща щом сте имали ток и разбирам, че е спирал и при вас. Нали се сещате : "Моят батко е по-голям от твоят батко!" - нямахме почти цяла нощ. Laughing Grinning Mr. Green Деси ти добре си решила да дариш организма си на природните стихии ами за това невинното в корема ти помисли ли? Laughing Grinning Mr. Green Това е един от най-големите ми страхове да ме удари гръм, и не съм особено сигурна че зад прозорците човек е защитен. Sick Иначе не е толкова страшно на сватба бе Деси! Веднъж бях на една много цивилизована, нямаше ги тези там ритуали с взимането на момата, хорА до припадък и пари валящи на килограм като гердани. Въпреки че последното е нужно на всекиго.
Нуши млади, красиви щастливи сте били, а и сега си изглеждате така. Веси и вие също!
 И аз искам на бунгалата на горскотооооооооо!!! Бойко заминавай да се цаниш за горски и елхички ще имаме безплатно и евтино море, а и дървата сигурно взимат с връзки !!!
Валенце ако продължават да я болят краката с масажче и загрявка ще я отпусне, както и ако може да пие аспирин.

# 631
Как да пие аспирин бе!??!!!

Не се дава аспирин на деца под 10-12 години! Синдром на Рей ли беше и ала-бала..
Имам крампи и аз, много гадно е, боли

От гръмотевици ще ме е страх, ако съм на полето и падат наоколо, кво да ме е страх на терасата зад дограмата, а и като броиш секундите между светкавиците и гръмотевиците и може да прецениш горе-долу колко далеч са
 има и гръмоотводи

За сватбата..какво да ти кажа, ритуалът не ме бърка толкова, ще пийна, ще съм захилена и ще си умирам от смях или ще рева от патетичните слова...ще го преживея, но самият факт ме стряска, нали съм дете на разведени родители, просто не ме кефи идеята
И така ми е добре

Елена вчера преди да излезем падна по стълбите докато слизаше, напров се изтъркаля надолу, голям стрес ми образува, ама пък бързо и мина и нищо и няма.

# 632
О, и аз съм от тези, които си умират за светкавици и гръмотевици. Много ми е гот, снощи с Митко бяхме накацали на прозореца и гледахме реките по съседните улици, дърветата как се накланяха...само да не беше гаснал тока, спряла кабелната и изчезнал интернета  Tired

Деси, взимай магнезий за крампите, макар, че не остана време вече. И аз имах гадни крампи с втората си бременност към края. Първата изобщо не съм имала и досега не знаех какво е да имаш крампа. Много гадно. После на другия ден ме болеше целия крак като силна мускулна треска.

Довечера ще пътуваме с Митко за София, пък сега видях, че концерта на ACDC е на националния стадион. Ще са затворени околните улици и булеварди и ще трябва да си мисля друг маршрут за да стигна до нас. Ще пропуснем ноща на музеите в Плевен, но може да се възползваме от утрешната такава в София.

На т.нар. ни сватба, или иначе казано просто бракосъчетание, в съвета докато онази госпожа си рецитираше патетичните слова си знаех, че не трябва да поглеждам към майка ми и баща ми. А го бях направила, щях да се облея в сълзи. Не знам защо, но тогава ми беше мъчно за нашите. После разбрах, че и двамата са си били полакали. Добре, че гледах право в лелката и дори будеше смях у мен.

Имам два въпроса:
1. Петно от бяла блуза, което дори с белина дирекно накапана върху него не изчезва, има ли някакъв шанс по друг начин да го махна? Много ме е яд, за една чисто нова тениска на Емо, която облече веднъж и я окапа, така и не разбрахме с какво.
2. Мислите ли, че частна детска кухня в Плевен би се радвала на успех?

П.П. Отказах се окончателно от кухнята. Имам цял лист от 20 купона, неначевани, за малката. Ако някой ги иска му ги давам.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 10:06 от Дикси

# 633
Да бе ще броя, ще има само един път в който докато помисля "едно" и ще съм само спомен! Grinning Joy Laughing

# 634
Аз пък хич не ги обичам тия гръмотевици! Снощи и ние бяхме без ток, чак към 23ч го пуснаха. Обаче ми беше хубаво, едно такова романтично  Laughing
Нуши, Веси, много хубави и засмяни булки сте!
За сватбите съм "ЗА", има си много емоции около предложението, подготовката и самия ден! Ама разните му там хора, тъпани и т.н  Crazy
Велмар, не сте единствени без снимки в градинката на Общината. Grinning Ние се снимахме на фонтаните.

Излизаме към Градската след малко. Нуши, ще взема книгата пък дано се засечем.

Да бе ще броя, ще има само един път в който докато помисля "едно" и ще съм само спомен! Grinning Joy Laughing
hahaha Joy

# 635
И Мартин довечера е на концерт.Мисля,че ще ги навали подобаващо,приготвил си е дъждобран.

Дикси,не я ли харесва Калинко?
За частна идея нямам,предполагам всеки ще я предпочете .

И аз съм за сватба,много ми беше готино,пак искам да съм булка Crazy.

# 636
Имам два въпроса:
1. Петно от бяла блуза, което дори с белина дирекно накапана върху него не изчезва, има ли някакъв шанс по друг начин да го махна? Много ме е яд, за една чисто нова тениска на Емо, която облече веднъж и я окапа, така и не разбрахме с какво.

Пробвай с ножица  thumbsup

# 637
Ще пробвам с ножицата да направя две симетрични кръгчета. И без това петното се пада в областа на гърдичкитИ  Mr. Green

Тони, на мен изобщо не ми хареса, ама изобщо.
Калин с най-голяма охода изяждаше дерта, но за едно нишесте няма да се ангажирам с кухня.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 10:57 от Дикси

# 638
Деси, ти ме разбиваш  Simple Smile  Според мен децата обвързват много по-здраво, отколкото самия брак като такъв. Тоест ти си се омотала с 3 здрави вериги, а те е е страх от някаква си сватба  Grinning

Валенце, за съжаление децата от един момент нататък почват да реват от травми и мускулна треска, каквото и да тренират. Габи няколко пъти едвам е заспивал от болка. Давам само малко парацетамол и това е. Преумората е голяма за съжаление  Confused

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 11:36 от Tess

# 639
  • София
Благодаря ви!Мими сутринта се събуди свежарка и каза,че въобще не я боли.Аз само Калпола дето и бях дала.
Номадке,и аз знам,че аспирин не се дава до 12 години поне .

# 640
Много хубави булки сте всички. Валенце, честита ви годишнина.
Люси, на невероятно красиво място сте били. Няколко пъти гледах снимките.
Снощи в най-големия дъжд  се усетих, че имам дрехи на простора и се опитах да ги прибера. Само един пуловер успях. Втория го изпуснах и сега си го гледам от 8 етаж върху едно дърво  Simple Smile Като излязох,терасата въпреки двата чучура се беше напълнила и напълних и стаята с вода.
А в сряда ходих на винена вечер. Аз вино не пия, но вече ще ставам фен. Беше страхотно.

# 641
А в сряда ходих на винена вечер. Аз вино не пия, но вече ще ставам фен. Беше страхотно.
Звучи страхотно. Къде и как е това?

# 642
  • София
Явно само аз си падам по сватбите в"селския" им вид,ако мога така да кажа.
Нашата сватба протече така-пред нас свиреше музика,цигани Mr. Green,свирят чудно.Дойдоха да ме вземат,пазарене на вратата,пълнене на обувката.С парите,за които ме продаде брат ми,после си купи касетофон. LaughingКато ме изведоха от вкъщи трябваше да ритна едно менче,пълно с вода.Стринка ми го беше украсила много хубаво със здравец и цветя.И цялата ни къща и двора бяха украсени с живи цветя и червени панделки.Като ме изведоха от вкъщи музикантите свиреха Ела се вие превива,мома се с рода прощава.Колко съм била мома аз си знам Sunglasses,обаче това беше единственния момент от целия ден,в който очите ми се насълзиха сериозно.Имаше хора в двора и пред къщата,много народ,въобще приказка.После ритуална зала,църква и ресторант.В ресторанта си поиграхме доста хора,имаше и чалга ,имаше и всичко.Играх,играх,ама много играх.ох,спомени.

# 643
Валенце, не само вашата сватба така е протекла. И мен ме купиха за 76 лв. Mr. Green
Протече като твоята горе-долу. Аз си поревах порядъчно, но само в ресторанта. Тази водещата такива ги редеше, че не да ревеш ми не знам какво да правиш. А баща ми, който се опитваше да ме успокоява със знаци, преглъщаше нервно, за да не се разреве и той. А после колко игра му хвърлихме... Пак ми се иска да се оженя, ама нямаааа.

Ани, днес няма да излизам, но другата седмица ще съм на линия, та ако не те затруднява я носи със себе си като излизаш. Стига да не ти е проблем.

Номадка, тревата ми започна да расте, т.е. поникна!  Grinning Много съм доволна.

# 644
Добър ден и от мен. )

На Сторгозия бурята не беше чак толкова силна, стояхме към 10мин в колата докато дъжда понамалее, за да може да си отворим гаража и да приберем колата. )
Калина висеше с баба си на терасата и ни махаше. )
Аз също страшно много обичам бури, особено пък ако има и светкавици, умирам си за тях. )

Дикси, частна детска кухня ако се направи според всички изисквания и т.н. за помещение, порциони и всичко останало....ще трябва да струва доста пари. Не знам колко хора в Плевен ще могат да си позволят да плащат примерно 3-4лв на ден за кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт