ПЛЕВЕН - 135

• 37 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Къде е Пинко-то?
Май не съм ви казвала какъв зор видях да намеря чисто бяла риза и цвички за концерта в градината. Равносметката е 35лв. за риза и цвички. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 21:59 от valка

# 211
Музе , кое е Пинкото  Embarassed,че Валя има нужда от сандали ?

Валенце ,супер си  Peace.
Дикси ,наистина твоята торта е по -хубава  и Калинко е много сладък.

# 212
Koсе,ша те посетя утре, задължително даже  Peace

Пинкото е в уличката на кукления театър

# 213
Сандали имаше няколко чифт,повечето патъци са есенно-зимни,но страхотни.От същият магазин бях купила есента на Хриси страхотни ботушки,които не са мръднали грам,въпреки,че са велурени Mr. Green Blush
Шефа искаше да изхвърля детското,но му обещах,че за 2 дни няма да остане нищо Mr. Green
Айде една срещичка да си направим деееееееее,преди Деси да е родила поне Praynig

# 214
  • Плевен
Дикси, много хубав рожденика с този бял екип  Hug. Михаела след танците каза " Кавалерът ни го нямаше днес" Laughing
Косе, и аз ще те посетя утре, въпреки, че Мишоната сън я оправила за лятото с дрехи, но винаги може още  Grinning.

# 215
Косе, собствениците на Пинко-то ги познавам, ама изобщо не знаех, че са си търсели човек за работа
Ще мина да те видя и аз, имам път натам така или иначе, трябва да купувам дрешки за родилно, че нищо мъничко нямам
Тая нощ като ме запукаха контракции и да видите как се гладят чаршафи, нощници, хавлии в 4 сутринта, пък си лакирах ноктите и прочие красоти, накрая ме отпусна и сега вече вс е спокойно, но за бебето нямам нищо подготвено, за мен половината неща и като се събуди Ели изчезваме навън
Два дни си почивах на хамак и метях шумки и листа за разкършване, голям кеф, а на децата как добре им се отразява да са на дворче, хич не ми се ходи в Градската сега  Sad
Снимките ви ще ги видя следобед
Валенце, определено ти личи, поне в лицето много, като комсомолка си  Laughing   Heart Eyes
Бужи да се оправя  Naughty  Hug

Стелче, Ани, ако излизате, звъннете ми, да се видим и да ми разказвате за лекцията, днес може да съм до по-късно навън,че Елена спа до преди малко. 0884224588 ми е номера

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 10:04 от ДеЩоВиди

# 216
Деси, кога ти е термина, съвсем ли е наближило вече?

От Пинкото съм взимала преди време на Кари една много сладка поличка, сега пак бих минала да разгледам, ако успея.  Simple Smile

# 217
Оххх, тъкмо се прибрахме от разходка....на вън е адска жега, ужас направо. От дългият ръкав, на къс направо....много мразя такива резки температурни разлики...((
Успях само 1шапка да купя на Калина и тя и е голяма....ама свърши ли ги били навсякъде където влязохме да питаме. Какво е това чудо, да заредиш 5шапки и да ми обясняват, че нямало да зареждат повече....та то сега тепърва почват жегите...(

# 218
Така-минахме през Пинкото-много съм доволна от покупките си и от едно ново момиче, което работи там - ма мнооого любезно  Heart Eyes

Голям мор, ще излезем пак след 17ч,че ще умра от жега.

# 219
Валка, довечера сме на зъболекар и ще питам за тези силанти. На Марти два от постоянните шести зъби за му изникнали.

Косе, ти всеки ден ли си в този магазин или имаш някакви смени. Утре може да мина оттам.

# 220
Мира, в тази уличка, в която работи Косето има едни кила, веднага като влезеш в дясно има цял кош с шапки, най-различни модели, има много запазени и хубави, има и боклучави
Уличката до Мола в посока Булбанк

Не ми е скоро термина, в последната седмица на май е, но и днес съм с хаотични, много силни контракции, много странно, за пръв път имам такива, не са регулярни, ами се появяват като се изморя, затова си взех топъл душ и лежа периодично
Или реагирам на умората или ще е скоро
Едва се прибрах от вън, голяма психария да си представяш как ти се изпльокват водите на площада  Laughing

# 221
Така-минахме през Пинкото-много съм доволна от покупките си и от едно ново момиче, което работи там - ма мнооого любезно  Heart Eyes

Да и ние така. Намазахме с една шапка и едни страхотни панталонки за по 5 лв- направо супер.

Имам едно питане- има ли някой запазено детско легло което вече не ползва за продаване.

# 222
голяма психария да си представяш как ти се изпльокват водите на площада  Laughing
Откачаш вече,дааа, видно е  Laughing И аз имах такива представи-отивам да взема детето от градина и се разтичам...примерно една от малките ми фантазии   Crazy

Деси, различен ли ти е тумбака сега от предните бременности-форма, положение....? Че се сещам как една позната на свеки ми викаше-100% момче, глей ква форма на корема  Sunglasses

Легло нямам -имам количка  Mr. Green

Къде да си оставя количката за продаване-лятната? Оказиони къде има? Минахме с/у ВиК, не става там.

# 223
Здрасти и от мен...)
Аз съм каталясала днес, от работа направо отидохме в Метро, че трябваше да напазаруваме малко....и вече краката яко ме болят...)

Ще взема утре и аз да го посетя магазина, ходила съм чат, пат и има хубави неща. )

Атракция, най-добре я пусни в Продавалника, или питай познати, в оказион трудно ще я продадеш.

# 224
Atrakciа, а защо я продаваш, нали точно идва лято, нова ли ще си взимате?

Общи условия

Активация на акаунт