ПЛЕВЕН - 135

• 36 691
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Плевен
Сили имам и още как. Ако спре дъжда ще се измъкна и за един боулинг  Wink
А истината е, че много обичам да шофирам, няма значение в Бацова махала или в София. И в Ню Йорк, ако се наложи, се пускам без да му мисля много Laughing
Хайде, стиге де, не стига, че си в София, ами и на боулинг ще ми ходиш сега Laughing.

Валенце, пий айрян, но да е по-солен.

Ние пък ходихме да се почерпим, че сестра ми има абсолвентски бал. Няма да е скоро, но ще видим от какво ще започне да ни лекува. Баща ми натиска за кардиология, но нея хич не я влече и май няма да я бъде.

# 676
Нади,браво за сестричка Peace
Ето ви едно скромно клипче за "Добро утро"

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1480306248061
Надявам с всички да можете да го виждате

# 677
О,Косе,киризиш по вратите  Laughing кеф й е на Хриска, нали?

# 678
Какво приказваш,Миленче.Влиза сутрин на спринт и не мога да й обуя обувките.А тази леля,която пее с тяхй е любимата-леля Деси.Да е жива и здрава жената-много е добра.Вечер пък не иска да си ходи hahahaИ все ми показва някоя нова песен как пеят,танцуват.Сега е на фаза "скачане на 2 крака като зайче"...Голяма е фога Blush Mr. Green

# 679
Косе много хубаво клипче на малката.Хубаво е че ги занимават и ги учат на песнички и на детето му е интересно.Аз днес съм без малката.Бабата и дядото я взеха и аз имам свободна програма за днес.Някой ще ходи ли в градската?

# 680
Добро утро и от мен. )

Музе, хубаво е че и харесва на яслата, пък и ги учат на разни интересни неща. )))

Тук на сторгозия духа страшен вятър, не знам към центъра как е, понякога там си е тихо и спокойно.
Че се чудя накъде да излизаме с Калина...

# 681
  • София
Тук какъв вятър духаа,направо не е истина.особенно на 11-ят етаж. ShockedНа терасата имам маса и столове,цветя,намерих всичко обърнато.

# 682
Музе,браво на Хриси,все така с ентусиазъм да ходи на училище  Simple Smile
Нади,честито на сестра ти,успехи по-нататък в кариерата  newsm10

# 683
  • София
Нади,честито на сестричката ти от мен.Толкова е мила и нежна,поне доколкото аз я познавам,че е идеална за педиатър според мен Grinning

# 684
Нади, да поздравиш сестра ти.
Според мен е идеална за дерматолог, гинеколог, разни неща свързани с физиотерапии, масажи и прочие...

Аз съм сополива и поспалива, влачим сополи с Елена двете. Баш сега дано да не взема да се разраждам.

Дали работят змиите в Мания тауър днес? Пишете, ако знаете, че имаме път натам..

# 685
Много е сладка Хриси и добре, че й харесва в яслата  Simple Smile

Деси, да съм на тебе, вече сигурно ще вися пред болницата и ще напирам да раждам  Crazy Обаче като се замисля, Кари даже я преносих, сега не знам как съм издържала.

# 686
Деси,ти взе ли окончателно решение къде ще раждаш?

# 687
нади миши, честито на сестра ти и от мен. )
Пожелавам и да намери своя професионален път и да е един прекрасен лекар. )

Деси, ти къде ще раждаш последно?

# 688
Дали работят змиите в Мания тауър днес? Пишете, ако знаете, че имаме път натам..
И мен ме интересува-на Бужи му е много интересно, та да вземе баща му да го заведе.

Нади,честито на сестра ти   bouquet

# 689
Нади, честито и от мен на сестра ти!   bouquet Пожелавам й много успехи и да се чувства щастлива, независимо в коя специалност се реализира!
Аз нещо съм се скапала тия дни, май се преуморих и сега едва гледам, а имам толкова работа.

Общи условия

Активация на акаунт