Що за хора не ваксинират децата си?

• 49 836
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
Понеже с болните цигански деца, както и със здравите такива, като цяло обитаваме различни области - вкл. и географски - по техин избор, не по мой. Децата им като цяло не посещават ДЗ
Кати,по официалната терия на медициниката заразяването става доста лесно с капчици ,които се вихрят вьв вьздуха,минават всякакви географски ширини,крият се в самолетните турбини и хоп,на пситанището в Бургас (например).
Ако по горното беше вярно е вьпрос на време и твоите деца да лепнат нещо от ромите.
Защото веригата,която се определя като главен "виновник" на всички зарази не може да я спре географията.

# 496
Тези 7 процента може би трябва да бьдат обезглавени за благото на останалите 96%?

Йоанна,факсьт се развали..бьлгарско производство  беше.

Кристиян, ти не чете ли онзи ден какъв метод за справяне с тези опасни луди предложих?  Mr. Green
Прочети го и ще разбереш кое е най- добре.
Сигурното си е сигурно.  Whistling Laughing

Хахахаха...
Факсът бил български.  hahaha
Вие днес сте се наговорили да пишете само смешки, сега разбрах.  Laughing

Според мен хората, които не ваксинират, след като са се информирали, са много по- интелигентни от тези, които ваксинират само защото всички така правят.
И няма никакво значение с какво образование са те.
Някой несъгласен?

# 497
  • София
И как се изкоренява дадена болест с 96% покриваемост чрез ваксинации (не смятам освободените процент,който е около 3%)?
Тези 7 процента може би трябва да бьдат обезглавени за благото на останалите 96%?

По същия начин, по който е изкоренена вариолата. Рецептата е известна, не е нужно да преоткриваме топлата вода.

Какъв е процента на освободените аз не знам и познавайки те дълбоко се съмнявам, че цифрата, която си посочил има изобщо някаква връзка с реалността, по- вероятно е да си теглил жребий, но дори и да са 3, 100 - 3 = 97, а не 96.

# 498
И как се изкоренява дадена болест с 96% покриваемост чрез ваксинации (не смятам освободените процент,който е около 3%)?

Хм, е къде ги тез български факсове? Да не идвате от миналия век? Мислех си, че вече всичко живо на пазара е Made in China Wink

Сега сериозно - неваксинираните 7 % са по-малък риск за останалите 93 (а не 96 - факсът.... факсът... Wink)
отколкото биха били едни неваксинирани 30% за останалите 70.

Благодаря за любопитната дискусия, аз отивам да си налея една петъчна бира, че нещо се притесних, че математиката ми не е ваксинирана и ще вземе да пострада...  Laughing 
Лека на всички и не се карайте, или ако се налага - правете го със стил Simple Smile   bouquet

# 499
Тази статистика я четох на ваш бг сайт на МЗ миналата година.
За поддьржане на стадото без да се обрива са нужни 96% покриваемост с ваксини според ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ на ваксина.
От кога се ваксинира срещу вариола?

ПП Йоанна,права си,всичко е китайско днес.
Риск не се определя така лесно.

Цитат
Какъв е процента на освободените аз не знам и познавайки те дълбоко се съмнявам
О,Кати,ние се познаваме...вярно.Какво стана с новата работа,оправихте ли колата,че последния пьт само за нея ми говореше?

# 500
Съгласна съм, че рискове има. Но мнението ми е, че трябва да се работи не в посока изоставяне на ваксинирането, а
в посока подобряване и търсене на по-щадящи форми, там, където това е възможно.

... Както и към задължителна масова ваксинация в световен мащаб с цел изкореняване на болестите, при които е възможно (не са много, но ги има). В името на внуците ни.
Това е непостижимо.Както досега след толкова много години имунизации не е постигнато,няма да се постигне и за в бъдеще.Болестите,срещу които се произвеждат и продават ваксини,си съществуват и хората си боледуват.
Няма никакъв напредък в тази област,само се увели4ават хрони4ните заболявания.
Относно епидемиите,с които тъй умело плашат напоследък,няма как да ги взема насериозно.Аз видях как уволниха от работа една моя приятелка лекар,която не издържа и оповести какво всъщност стои зад една хепатитна епидемия.

И всъщност затова аз подкрепям родителските права за информираност и възможност за избор.Хората са разли4ни,приоритетите,съзнанието,на4ина на живот и информацията,с която разполагат.
Не виждам нищо лошо,ако някой не пожелае в слу4ай на епидемия да се поддаде на всеобщата паника,а също така и обратният вариант,който желае,да го направи.

Някой спомена сополите,да и на мен не ми беше приятно да плащам по по4ти 200€ всеки месец за детска градина и да гледам деца с дълги зелени,мазни сополи.Или по-гадният вариант -посиняли,едвам дишащи.Които ги водеха,заедно с понижаващите Т лекарства,противокашле4ните и т.н.медикаменти.Които разбира се,бяха ваксинирани,но не и здрави.И още са си така.Това го пиша,тъй като многократно се написа тук как неваксинираните или 4асти4но ваксинираните са огромна заплаха за вси4ки останали.A аз питам едно болно,ваксинирано дете,недостатъ4ен изто4ник на зараза ли е?

# 501
  • София

Според мен хората, които не ваксинират, след като са се информирали, са много по- интелигентни от тези, които ваксинират само защото всички така правят.
И няма никакво значение с какво образование са те.
Някой несъгласен?[/b]

Ами да вземем да видим до колко има смисъл да говорим за такива?..

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=vote;topic=494225.0;poll=8641

Съгласна съм, че рискове има. Но мнението ми е, че трябва да се работи не в посока изоставяне на ваксинирането, а
в посока подобряване и търсене на по-щадящи форми, там, където това е възможно.

... Както и към задължителна масова ваксинация в световен мащаб с цел изкореняване на болестите, при които е възможно (не са много, но ги има). В името на внуците ни.
Това е непостижимо.Както досега след толкова много години имунизации не е постигнато,няма да се постигне и за в бъдеще.Болестите,срещу които се произвеждат и продават ваксини,си съществуват и хората си боледуват.
Няма никакъв напредък в тази област,само се увели4ават хрони4ните заболявания.
...

Мило, красиво, ЗАБЛУДЕНО дете, защо преди да пишеш пълни глупости не вземеш да се пообразоваш поне мъничко?

Ти не си ваксинирана п/в вариола.
Аз съм.

Какво ти говори това?

Не, не ми отговаряй, моля те. Нека имаш малко час по "тихо четене" - информирай се, източници бол.

ПП
Използването на цифри в думите, освен, че говори за ниска (или липсваща) грамотност, е и признак на грубост.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 20:28 от AnMary

# 502
Цитат
Аз съм.

Какво ти говори това?
Че си д...а к..а

# 503
  • София
Цитат
Аз съм.

Какво ти говори това?
Че си д...а к..а

Joy
Вярно, но поне не съм мъж, пишещ във форум за бременни!

# 504
Oх,Кати,Кати!
Постигна обратен ефект с това,което току що написа.Но,както и да,поусмихна ме. Wink
И вариолата и 4-ката имат своето обяснение.

# 505
  • София

Разбира се.
Вариолата е страшна болест, победена от ваксините.
4 е цифра от 10 и 16-тичните бройни системи. Освен това е и число, при това точно 2^2.
А Кристиян смята, че жените, родени преди победата над равиолата, са дърти кучки. Или може би к... е, добре де, леки жени. Или кифли. Трудно е да се каже точно - идеята, че е добре броят на точките да съответства на заместваните букви е твърде сложна за него.
Всичко си има обяснение...

# 506
katiABV, виждаш ли какво става като просто вярваш на чуждо мнение, без да провериш сама..."така била изкоренена вариолата"...верно ли? Последните епидемии от вариола са сред ваксинирано население и разболелите се са ваксинирани-става дума за Филипините-там са били. Но ти понеже наивно питаш някой "спец" и той ти дава измамни примери и ти вярваш. В Австралия никой не е ваксиниран и никога не е имало епидеми от вариола. Има такова нещо като естествена еволюция и генетични изменения, които настъпват и организмът се справя с болестта. Това е добре известно в науката не само за хора, но и животни. Например лозата еволюирали в Америка са еволюирали заедно с филоксерата и не са чувствителни към нея, защото са се адаптирали, но европейските понеже им е нова болест не са и измират от нея. Има една книга: Survival of the sickest: http://www.survivalofthesickestthebook.com/  Препоръчвам ти я. За сега, ако искаш виж долния сайт. Много е препоръчително да се информираме сами по здравните въпроси. Peace

http://www.whale.to/vaccine/quotes10.html

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 20:58 от Archangel

# 507
Хора, що не се погледнете някак отстрани и не се опитате да се поопомните?
Направо трагедия е тука..

Имам чувството, че една от най-отвратителните човешки черти е напълното НЕzачитеане на чуждото мнение, когато е раzлично от нашето. Жалко, zащото от всеки може да се научи по нещичко, ако поне си правим труда да го иzслушаме. Е.. от пооочти всеки  Rolling Eyes

Може да не ми обръщате внимание и да си продължите с вече напълно беzсмисления ин опротивял спор, в който никой не "чува" другия  Peace

# 508
  • София
katiABV, виждаш ли какво става като просто вярваш на чуждо мнение, без да провериш сама..."така била изкоренена вариолата"...верно ли? Последните епидемии от вариола са сред ваксинирано население и разболелите се са ваксинирани-става дума за Филипините-там са били. Но ти понеже наивно питаш някой "спец" и той ти дава измамни примери и ти вярваш...Много е препоръчително да се информираме сами по здравните въпроси. Peace

За разлика от теб СЪМ се информирала.
Процентът на преболедувалите - разбирай преживели - сред ваксинирание е доста висок. Да кажем, колкото за всяка друга тежка, но не и летална болест.
Което не означава, че хората изобщо не се разболяват - означава просто, че остават живи, при това не инвалиди.
Процентът на преживелите сред неваксинираните е доста нисък - м/у 20 и 50%, пораженията са тежки и безвъзвратни.

Последните сериозни епидемии от вариола са в Русия. И датират от времето преди масовата ваксинация.

# 509
katiABV редактирах си поста, виж новото инфо. Не не си се информирала, а си питала хора, които считаш за информирани за мнението им. Разликата е ГОЛЯМА.

Общи условия

Активация на акаунт