Що за хора не ваксинират децата си?

• 48 421
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 900
Може би говорите за потушаване на симптоми?
Защото засега лекарствата само това правят.

И така да е, аз съвсем друго имах предвид, надявам се, че Катето ме е разбрала.

# 901
  • София
Кате, искаш да ме убедиш, че едно и също лекарствено средство, в съвсем еднакви дози, ще даде съвършено еднакъв резултат при 6 милиарда и половина?
Не мога да се съглася.
Самите имунолози също не смятат така, което е достатъчно основание да се замислим, от къде накъде всяка една ваксина не е индивидуално "дозирана" за всеки отделен индивид.
И тук неизменно идва следвашия въпрос - ако една доза е О.К. за твоето детенце (примерно), как някой може да бъде сигурен, че тя няма да убие нечие друго дете, чиято имунна сустема е коренно различна от тази на твоето детенце?
 Rolling Eyes

Не, разбира се. Не за 6 милиарда. Но за една част от тях. В зависимост от конкретното им състояние.

# 902
Не, разбира се. Не за 6 милиарда. Но за една част от тях. В зависимост от конкретното им състояние.

Каква част?
3 милиарда?
Пак не ми се вижда реално.
А другата част?

# 903
  • София

Каква част?
3 милиарда?
Пак не ми се вижда реално.
А другата част?

Другата част, вероятно, има различни килограми, различни съпътстващи заболявания, различна възраст, различна раса (за някои неща и това има значение), различни травми, различно моментно състояние. И те, вероятно, се третират или с други медикаменти, или - ако става дума за ваксини - в друг момент.
Но преценката и в двата случая следва да е на оторизирано лице - т.е. на лекар, не на някой, прочел няколко памфлетчета из нета, писани от някой като Кристиян - ваксиниран за СПИН - и помислили се за всезнаещи на тази база.

# 904
Кате, дай да спрем с тия "памфлети".
Да, за ваксини говоря.
Какъв друг момент, какви други килограми, какво друго състояние?
Много добре знаеш, че всички се бодат на една и съща възраст, без значение от килограми, състояния и каквото и да било там.
Единствено, ако детето е болно от нещо, само тогава ваксината се отлага.
И няма никакви преценки, много добре знаеш.
Докторите казват - здраво ли е детето, ваксината е задължителна.
Мисля, че ме разбра какво те питам.
Кажи ми, моля те, това според теб правилно ли е?
Мислиш ли, че това бодене на конвейр, слагайки всички ни в общ кюп, е правилно?
Не си ли съгласна с мен, че както за всеки друг препарат, всичко трябва да бъде индивидуално?

# 905
Нищо не се интерпретира погрешно.
Дадох ти прост пример.
Ако на човек му присадят... хм, нещо, да не детайлизираме, то това нещо автоматично би било атакувано от собствената му имунна система, без значение колко точно тъканно съвместимо е с неговите собствени тъкани.
И за да се избегне това, имунната система се подтиска чрез лекарства.

Даже специално за теб ще дам и още малко инфо - ако твоя, собствена "част" бъде отделена и съхранена жива достатъчно дълго време, а после пак ти бъде върната, организмът ти ще я отхвърли, защото вече ще я смята за чужда.

Или и това "не е така"?
 Laughing

говорим за различни неща, мисля че темата е основно за ваксините, а не за цитостатиците
инфо имам предостатъчно, спезиализирана литература, няколко вида касаещи различни аспекти по засегнатите въпроси

# 906
говорим за различни неща, мисля че темата е основно за ваксините, а не за цитостатиците
инфо имам предостатъчно, спезиализирана литература, няколко вида касаещи различни аспекти по засегнатите въпроси

Именно де, за ваксините.
Неразривно свързани с имунната система на всеки, в чиито организъм бъдат вкрарани.

# 907
А вариолата изчезва благодарение на отговорното отношение на СЗО и правителствата, които си правят труда да ваксинират 100% от населението на земята - независимо от собственото мнение, религиозни и др. подобни убеждения.
[/b][/color]
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Да вземем да ги канонизираме за светци, а?
И ми е мнооого интересно как си разбрала че са ваксинирали 100% от населението на Земята? Представям си ги как са ходили в джунглите на Амазонка с чанти пълни с ваксини и насилствено са принуждавали бедните индианци да се подложат на ваксинация. Или в Африка, или Азия, Хималаите, или из разни забутани малки селца в Европа?  hahaha hahaha СЗО и правителствата  - герои  rotfImao rotfImao

Сама казваш как всеки човек има различни характеристики. Нима мислиш че е логично с едно и също лекарство да се повлияват всички положително? В разнообразието е ключът на оцеляването - едни се разболяват, едни оздравяват, други умират, трети не се разболяват. Колкото повече се мъчим да изкореним болестите, с които имунната ни система е свикнала, толкова по-сериозни проблеми ще си докарваме и то без да знаем как. В природата има равновесие, а ние се мъчим да го наклоним само и единствено в наша полза. Във всяка популация при прекомерно размножаване, възникват нормални процеси, които я връщат в здравословни граници. Епидемиите възникват като нормален природен процес - имат пик и спад. Това се е случило и с вариолата - нейния спад се е комбинирал с някакъв друг процес - вероятно подобрена хигиена, чиста вода, по-добра храна, и това е довело до нейното изчезване. Не божествената намеса на СЗО.

# 908
Сама казваш как всеки човек има различни характеристики. Нима мислиш че е логично с едно и също лекарство да се повлияват всички положително? В разнообразието е ключът на оцеляването - едни се разболяват, едни оздравяват, други умират, трети не се разболяват. Колкото повече се мъчим да изкореним болестите, с които имунната ни система е свикнала, толкова по-сериозни проблеми ще си докарваме и то без да знаем как. В природата има равновесие, а ние се мъчим да го наклоним само и единствено в наша полза. Във всяка популация при прекомерно размножаване, възникват нормални процеси, които я връщат в здравословни граници. Епидемиите възникват като нормален природен процес - имат пик и спад. Това се е случило и с вариолата - нейния спад се е комбинирал с някакъв друг процес - вероятно подобрена хигиена, чиста вода, по-добра храна, и това е довело до нейното изчезване. Не божествената намеса на СЗО.

smile3501

202uu

# 909
Малко спам - при трансплантираните имуносупресантите не се приемат доживот. Поне не при всички. Но минимумът е 6 месеца до 2 години, в зависимост от състоянието на пациента. Tired

# 910
Малко спам - при трансплантираните имуносупресантите не се приемат доживот. Поне не при всички. Но минимумът е 6 месеца до 2 години, в зависимост от състоянието на пациента. Tired

Въпросът беше, че СЕ приемат.
А не разчитаме само на тъканната съвместимост, пък да оставим имунната система да си прави каквото си иска, защото тя, видиш ли не можела да бъде супресирана (подтискана) или думата, която аз използвах - регулирана.
  Tired

# 911
Ясно. Без потискане рискът органа да бъде изхвърлен е 90 процента.

# 912

Даже повече.
И точно по същата логика, при вкарването на толкова много вируси наведнъж, в комбинация с чужди белтъци, аджуванти и прочее боклуци, няма вариант да няма и супресори, защото в противен случай ще настъпи такава каскадна имунно- защитна реакция, че.....
 Confused

# 913
  • София - Варна - Бургас

Даже повече.
И точно по същата логика, при вкарването на толкова много вируси наведнъж, в комбинация с чужди белтъци, аджуванти и прочее боклуци, няма вариант да няма и супресори, защото в противен случай ще настъпи такава каскадна имунно- защитна реакция, че.....
 Confused

Ами тя си настъпва, и тогава става страшно, дори се стига и до летален изход!

# 914

Ами тя си настъпва, и тогава става страшно, дори се стига и до летален изход!

Да, ама не при всички.
Защо?
Защото 100% има такива супресори, които за съжаление не помагат на всички.

Общи условия

Активация на акаунт