Що за хора не ваксинират децата си?

• 48 372
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 1 005
А не знаех, че някои хора пишат в темата, за да обират овации.

Че ти си изпуснала най- важното.  Joy

Кате, ако вариолата "се върне", ще се ваксинираш ли (ти и дететнцето де)?
  newsm78

# 1 006
Ама пьк и друго си е виден хирург да те посьветва за имунизациите  bowuu

Говорехме за далаци и хирурзи, извинявай.
За имунизациите са ме "посъветвали" професор и доцент - невролози в Педиатрията.
Други байряци ще вееш ли или това е достатъчно?

Аха, сега разбрах, че само хирурзите разбират от далаци.
А байряци ще си вея точно колкото си искам, не мисля, че е твоя работа.
Да, ако ти е направил, например, 3 операции на сърцето е редно да го послушаш, когато ти забрани да се ваксинираш, нали? Или в този случай ти би послушала педиатъра си, който те убеждава да се ваксинираш, въпреки горното?

# 1 007
От тимус няма ли кой да разбира в темичката? Mr. Green

Ще се опитам да ползвам правото си на мнение.
Ако някой се опита да насили мен или децата ми да бьдат ваксинирани сьм способен да го убия.
Ако законьт го налага,ще прескоча или наруша закона с цената на всичко,на което сьм способен.
Понеже знам точно какво са ваксините виждам в техните защитници само два вида хора.
1.Знаещи какво точно са ваксините и поддьржащи огьня с определена цел.
2.Вярващи вьв ваксините,невинни хора.
В темата пишат повече вярващи и затова аз лично не мога да се обидя на никого,каквото и да говори ЗА ваксините.

# 1 008
Да, ако ти е направил, например, 3 операции на сърцето е редно да го послушаш, когато ти забрани да се ваксинираш, нали? Или в този случай ти би послушала педиатъра си, който те убеждава да се ваксинираш, въпреки горното?

Брит, абсолютно грешно разсъждаваш!  Mr. Green
Естествено, че не е редно.
Редно е да се допиташ до статистиката.
  hahaha Joy

# 1 009
Статистиците казват, че има три вида лъжа: лъжа, нагла лъжа и статистика. Статистиката може да бъде манипулирана по много и различни начини. Ако се спазват всички правила, може да бъде достигнато до някаква приблизителна истина, но е твърде лесно да се изкривят резултатите в желаната посока. Аз лично не бих се предоверявала на статистики, особено при положение че много от тях са правени от едни и същи хора, в едни и същи среди. За една реалистична статистика резулатите трябва да бъдат потвърдени и от независими източници.

Колкото до имунитета - той не се състои само от имунни клетки и антитела. Процесите са толкова сложни, че все още науката не е в състояние да обясни много неща. Вероятно нервната система има твърде голямо участие във формирането на имунитета на един индивид. Повечето от регистрираните странични ефекти на ваксините също намекват за такава връзка, защото са свързани с многобройни неврологични нарушения. Да се получи частична информация за имунитета - да, възможно е, но не и пълно измерване.

# 1 010
  • SA
От тимус няма ли кой да разбира в темичката? Mr. Green

Ще се опитам да ползвам правото си на мнение.
Ако някой се опита да насили мен или децата ми да бьдат ваксинирани сьм способен да го убия.
Ако законьт го налага,ще прескоча или наруша закона с цената на всичко,на което сьм способен.
но не мога да се обидя на никого,каквото и да говори ЗА ваксините.

Ако някой ме насили да извьрша каквото е да било  против волята ми, не знам дали точно бих го убила, но определено "ще прескоча или наруша закона с цената на всичко,на което сьм способна".
Ама за тимуса - не ни подценявай чак толкова.

# 1 011

Има хора, които мислят различно от вас, а на вас това не ви харесва.
Съжалявам, ваш проблем.[/b]

много погрешно разсъждаваш за тези неща

# 1 012
въпроса ми "как се вижда и измерва имунната система"

С подходяща техника и методи, вече направено
Измерени са тегло, молекулна маса, състав, строеж, каквото щеш

Мога ли да знам откъде е тази информация?

давам три съвсем достъпни източника: "Клинична имунология" под редакцията на доц. д-р Е. Наумова и проф. д-р И. Алтънкова, Микробиология под редакцията на проф. Г. Митов и доц. Ю. Дочева и Микробиология на проф. Тягуненко и проф. Дундаров

# 1 013
Аз нямам достъп,така че ако може да разкажеш с какво са мерили и теглили.

# 1 014
  • София
Мила, разби ме. Ама наистина. Значи био- лимоните нямат лимонена киселина?  Joy
Туй хубаво, ами твоето тяло как работи? Или просто си била болна по време на урока за цикъла на Кребс в гимназията и затова си го пропуснала...  hahaha

ПП
Прочети "Пипи Дългото Чорапче". Ще научиш някои неща.

Кате,аз не разбрах какъв ти е проблема с лимонената к-на.
Корите на лимоните и другите цитрусови ги консервират с химикали-това явно ти е убегнало.Затова и не купувам такива.
А,сега се сетох кой беше Спунк.Старост-немладост както се казва.
Ти обаче си пропуснала въпроса ми как се вижда и измерва имунната система.

Не "кой" е спунк, а "какво". Прочети книгата - ще ти бъде от полза.
Лимонената к-на, както и вит. C, съдържащи се - и двете - в лимоните, независимо как и от кого са произведени, са най- често срещаните консерванти (Е300 и Е330). Ама някак си пропуснала да се информираш...  hahaha

Кате,ти пак се изцепи здраво.Я погледни по-нагоре какво съм написала.Кората на лимоните я консервират с Е300 и Е330 ?!  ShockedПапкай си тогава на воля.
За да не бъда голословна ти предлагам в свободното ти време да се задълбочиш върху тези Е-та-Biphenyl (E 230), Orthophenylphenol (E 231) ,Natriumorthophenylphenol (E 232),Thiabendazol (E 233)
(моля да не ни занимаваш в тази тема с прозренията си) Peace

Виж, измислени думи от Пипи дългото чорапче не ме вълнуват толкова,колкото теб,щото тази възраст отдавна я отминах.Но за теб е оправдано.

Не, момиче. Ще ти го обясня възможно най- елементарно - белким разбереш най- сетне.
Лимонената киселина, както и вит. C са сред най- често използваните консерванти на храни. Не на кори на цитруси - изобщо не ми е понятно тях от къде ги вкара - а на храни. И като прочетеш E3000 или E330 ти, понеже си малко недообразована, си казваш "АУУУУ!!! Е-та!!! Консервант, помооощ!" Виж, като срещнеш лимон си казваш "Оооо, лимонова киселина, вит. C - кеф..." а фактът, че двете са химически идентични... амииии... е, то това е за химиците, те да го разбират. За теб е важно да не се казва "Е". Ако пише "лимонова киселина" вече ще е друго.

ПП
Липсата на обща култура не може и не бива да бъде оправдавано с годините. И по никой начин не би следвало да бъде повод за гордост. Това е по отношение на "Пипи".

# 1 015
katiABV, Лимонената кисленина не е идентична на витамин С, но ти понеже си много образована, може да обясниш на света как е пропуснал този факт. Laughing

Да не говорим, че хич не си схванала какво ти се каза. Само лимонената киселина ли се ползва за консервант?  Laughing hahaha

# 1 016
  • София

...Далеч по- важно е познаването на статистиката от личното познанство с хора, на които се е случило нещо....

За това говорех, което само по себе си е безумно изказване.  ooooh!

Само по себе си и така и иначе в всячески е просто точно.
Абсурдно е от единичен, изолиран случай да правиш глобални изводи.

katiABV, Лимонената кисленина не е идентична на витамин С, но ти понеже си много образована, може да обясниш на света как е пропуснал този факт. Laughing

Да не говорим, че хич не си схванала какво ти се каза. Само лимонената киселина ли се ползва за консервант?  Laughing hahaha
[/b][/color]

Момиче, колко пъти е нужно да показваш неграмотността си? Ти май освен да пишеш и да четеш не можеш. Ха сега се върни и прочети ВНИМАТЕЛНО какво съм написала. А дано ти просветне.
ЖОКЕР:
Включването на "както и" в изречение предполага присъствие на поне 2 различни обекта. Аз по начало не чета вече твоите постове - както и на ваксинирания п/в СПИН - загуба на време е, но точно този се намира под екрана за писане.

# 1 017
  • София
А не знаех, че някои хора пишат в темата, за да обират овации.

Че ти си изпуснала най- важното.  Joy

Кате, ако вариолата "се върне", ще се ваксинираш ли (ти и дететнцето де)?
  newsm78

1. Няма да се ваксинирам. Ще се РЕваксинирам - евентуално. Според мнението на лекарите - не съм се интересувала. Имунитетът силно спада след 50 години - независимо как е бил придобит - това е статистиката. А скоро ще станат 40 от моята ваксинация. Та... не знам кога и дали е удачно повтарянето на ваксината.
2. Вероятно е да ваксинирам и детето си. Зависи, разбира се, какво означава "да се върне". Ако става дума за изолирани - доказано - случаи на друг континент... вероятно не, поне не и веднага. Във всеки случай сериозно ще го обмисля.

# 1 018
  • София
Ама пьк и друго си е виден хирург да те посьветва за имунизациите  bowuu

Говорехме за далаци и хирурзи, извинявай.
За имунизациите са ме "посъветвали" професор и доцент - невролози в Педиатрията.
Други байряци ще вееш ли или това е достатъчно?

Аха, сега разбрах, че само хирурзите разбират от далаци.
А байряци ще си вея точно колкото си искам, не мисля, че е твоя работа.

Силно подозирам, че дете, претърпяло 3 сърдечни операции не се третира еднакво със здравите деца. Какво се препоръчва за тях слава Богу не знам и се моля никога да не науча.

# 1 019
Проблемът е, че случаят е реален.

Какво мислите за вчерашния репортаж в новините относно това как се съхраняват ваксините? Аз след като видях репортажа, бих си купувала ваксините по ЗК, ако имам гаранция, че в аптеката/доставчика се съхраняват по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт