Поръчала съм тестчета за всички и всяко е с по две чертички! еп.18

• 25 504
  • 760
  •   1
Отговори
Когато един човек мечтае, това е мечта. Когато много хора мечтаят – това е началото на една реалност.

Нека темичката донесе много положителни тестове, безброй усмивки и сбъднати мечти!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 1
  • Видин
Аз минавам да почерпя, защото днес пораствам с още една годинка - ставам на 24  Party Crazy

Пожелавам красив, топъл и положителен ден  Hug

# 2
Хоп втораааа  Laughing

Визи  Hug

Аманитка, честит рожден ден. Да си жива и здрава, много щастлива и обичана. Малкия Габ да те радва и носи поводи за гордост.  bouquet newsm59

# 3
Добро утро!!!

Аманита,  bdbaloni Бъди жива и здрава, много щастлива и влюбена!   bouquet

Какче,  newsm44 честито! Спокойна бременност ти желая!   bouquet

# 4
  • София
Аманитка, честит рожден ден! Габчо е неотразим.  Wink

# 5

закусчицаааа- ама днес здравословно!!!!

# 6
Добро утро милички!

Напоследък много не се разписвам ама имам много задачи и затова!

amanita   bdbaloni Честит рожден ден! Да си жива и здрава! А твоето сладкишче е страхотно!

Какче браво на теб! Честито!

Ети благодаря за закуската!

Момичета аз малко развалям настроението обаче снощи след два дни закъснение лелката ме навести  newsm45 и аз като ревнах, чак мъжо ми се притесни. Така, че ако и днес не пиша просто да знаете, че ближа рани и събирам сили!

Пожелавам ви лек ден!

# 7
милички да ви кажа ,че снощи на срещата си бяхме само ние с визи и сакси- разбира се и малката сладуранка Яна...и съжалявахме ,че не дойдохте повече хора, но и много весело си прекарахме! lalalala
Какче, голяяямо честито, дано сега двете с визи да повлечете крак и да ни изпозаразите... Hug Praynig Две години си е бая време, аз те гоня по сроковете....
Визи,  Hug Hug и мерси за темичката! moresmile
Кей, ако знаеш колко пъти се карахме с мъжа ми за това ,че не "иска да прави кекс по график"...не че на мен това ми беше приятно...но вслушай се какво те съветват момичетата- бъди по-хитра ,не е нужно да му казваш, че ти е ден на ову-просто създай предпоставките, атмосферата и то като трябва, ще стане.- иначе става много гадна и натегната обстановката- не си заслужава да се карате за нещо ,което трябва да е хубаво  и приятно и на двамата..то насила хубост не става, а и ти ще си скъсаш нервите...
Лейди Н, да не чувам за никакви лоши предчувствия- не са верни!!!!! 341uu
Аманитка, честит рожден ден...само 24??? ама ти си още детко... newsm51 hbday
Поли, успешен лов!!!
 Hands Clap smile3540

# 8
amanita честит рожден ден и тук  Hug

# 9
  • София
kakche- Честити 2 чертички,безпроблемни 9 месеца,много радостни новини и накрая най-сладкия бебок.

# 10
Цоп!  Mr. Green
Визи Благодарско за темичката Hug Дано е на късмет и да я напълним само с хубави новини Flutter
Какче Честита втора чертичка Grinning
amanitaЧестит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и обич!
ivangelin spoko Съжалявам за лелката, но горе главата - ще си направите един свети валентински подарък следващия месец  Wink

Аз останах с впечатлението, че срещата се отменя Tired Нищо, следващия път  Flutter Но предлагам следващата среща да я направим на открито. Времето вече се затопля, така че можем да се организираме за разходка, а защо не и пикник в някой парк.

# 11
  • София
Добрюю утроо  Party
Влизам на бързо че много тръстика за работене и няма време за форуми  Confused
ЧРД на Аманитка да ни е жива и здрава и щастлива мама   bouquet
Визи супер темичка аз се намърдвам нахално  Mr. Green
Мен за снощи много ме е яд че не успях  Twisted Evil
Момичета пращайте лелките при мен моята с такова нетърпение я чакам че да ме почват лерите  Praynig  ooooh!
Още нещо щях да кажа  ама забравих  Tired

Успешен ден от мен  smile3525

# 12
Какче, честито и от мен- прекрасна новина и сигурно си изпълнена с безброй много емоции. Аз не бих могла да си трая до петък, за да кажа на милото, сигурна съм че и ти няма да устискаш Wink
Аманита, честит рожден ден. Пожелавам ти здраве, късмет, много усмивки и прекрасния Габко да стане батко! Hug
Визи, благодаря за темата, чудесна е, както винаги.
Кей, много момичета са били в тази ситуация, включително и аз. Сякаш нещо им прищраква на тези мъже. Затова най-правилната тактика е да не му казваш кога са горещите дни, прави си тестовете и действай тихомълком. Когато резултата е налице, татковците са много горди от себе си Laughing Какво да се прави, наистина секса по график е много натоварващ и мъжете се спичат, затова умната и внимателната - бегом към целта Peace
Ети, Lailah наближава вашия  месец милички Hug

# 13
  • гр.София
А добро утро и от мен.Гледам имаме си нови бременни за което много се радвам  Hug
Честито на Визибъл и на Какче.Лека и безпроблемна бременност ви желая момичета  bouquet
Честит рожден ден и на Аманитка.Да си жива и здрава,много сбъднати мечти и семейно щастие   bouquet
И не на последно място да ви поръся с малко прашец за да се изпълни темичката с много положителни тестчета
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 14
  • Габрово
Визи, чудесна тема, благодаря. Дано не чакам още дълго заблудения щъркелът с моята поръчка  Wink.

Аманитка, честит рожден ден. Много здраев, късмет, обич и само прекрасни мигове с Габко ти желая.

Какче, честито  Grinning.

Ку4о, да ти е жива и здрава сестричката   bouquet.

Змейче, страхотна сладурана е Кали. И как позира. Да ви е жива и здрава.

Лита, честити сини гащи.

Иванжделин  spoko

Пуфпаф, чудесни новини.

Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт