Поръчала съм тестчета за всички и всяко е с по две чертички! еп.18

• 25 504
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
момичета, който пуска новата тема нека сложи и линк към албума ни в снимка,бг  Wink

# 751
ivangelin - не- не днес не съм аз. Аз другата седмица към 20.

# 752
Добро утро и от мен ,днес станах по раничко нещо неможах да спя, изчистих апартамента и след малко ще излезна  на кафенце с едни приятелки .Ivangelin честит рожден ден на милото ти ,много да те слуша и хубаво да си изкарате днешния ден   bouquet.На всички които имат нужда стискам палци  Hug Hug

# 753
  • Варна
Знам, че не е правилно да се правят тестове преди 14-я ден от овуто, но аз правих на 10-я и имаше подобие на някаква втора много бледа чертичка и честно казано се притеснявах и го мислех още повече.
Иначе да ви кажа, че ви следя и стискам силно палци на всички  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug. Още не съм посетила док, чувствам се добре за сега, имам болки и стягане на корема от време на време, но се надявам да не е нещо сериозно.

# 754
Добро утро сладуркии! Hug
Ивангелин да ти е жив и здрав рожденника,мн да се обичате и най-щастливия татко в най-скоро време  Hug   bouquet
Джози,Визи,Плодче  Hug
А за албума се надявам ,че няма да е видим за всичкиии налии  Blush
Момичетаа темичката ни свършиииии  newsm78 Да пускаме нова а  Crazy
Хубав ден на всички и мнннннн  Hug  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 755
Добро утро, симпатяги  Hug

love is in the air много благодаря за закуската, ако я имах пред мен щях да й видя сметката за минутка  Laughing
неземната* пу дано се похвалиш с февруарско бебе  Hug
ideqiliana, има ли новинки около теб?  Praynig да са с повод за празнуване
ivangelin ЧРД на половинка, да ти е жив и здрав и скоро да стане татко

Днес аз бях на преглед. ivangelin, не си се объркала. Ходих при нов док, избрах си я на посоки и останах доволна като за първи преглед. Още повече и след като новините са добри. Гледа ме на вагинален ехограф, каза че О е била скоро - аз имах положителни тестчета за О в неделя и понеделник - яйчниците са супер, хубава матка, имало всички предпоставки за бебче този цикъл, дано  Praynig Аз се бях притеснила, че нещо не ми е наред, но тя много ме обнадежди, каза че всичко е наред и ме чака вече за потвърждение на бременност. Как ми се иска да е по-скоро, ако знаете.... И така, това е от мен за сега

Аничка, къде се губиш? Ти ли ще пуснеш темичка със списъчето? И не само заради него - имаш много лека ръчичка  Hug

# 756
А за албума се надявам ,че няма да е видим за всичкиии налии  Blush

ааа не, само линк до паролата  Mr. Green

# 757
Здравейте, дами   bouquet
ivangelin, ЧРД на половинка, да ти е жив и здрав, много да те обича, и скоро да стане татко   bouquet Благодаря за палците, ще стискаме и на теб  Hug
kuester , радвам се за теб  Hug
Бенджолина, благодаря за съветите, мила  bouquet Аз обаче явно не съм се изразила правилно  Blush Исках да кажа, че този път ще изчакам повече, поне два-три дена, а не в деня, когато трябва да ми дойде - веднага тест. Та ако МЦ закъснее, ще изчакам малко, и тогава. Иначе винаги съм си имала по един тест в къщи и като знам, че е в шкафа, веднага започвам да имам всички симптоми и да си въобразявам, а това е много изнервящо. Сега ще бъда по-търпелива, ако се наложи, де, дано гадината не дойде  Hug
Ети, какво става с теб, мила?
Аничка, ти къде се загуби?
polito_84 , inka 26, dianastml , (wind) , неземната*, Плодчe , noritata20 , nas, Визи, Сакси, Дарла, И всички, които съм пропуснала - успешен ден  Hug  Hug  Hug

# 758
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496987.0

Хайде на новата тема дано ни е на късмет и най-вече на теб ЕТИ мн стискам палчета за всички
 Hug Hug Hug
Моля някой да сложи линк в 1-я пост с албума,защото не съм сигурна как да го сложа до паролата  Blush

Надявам се ,че не се сърдите, че аз я пуснах,но никой май не се нави.. Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 11:33 от polito_84

# 759
Момичета благадаря ви че ви има!

# 760
Момичета благадаря ви че ви има!
Има нова тема.
Заповядай     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502932.0

Общи условия

Активация на акаунт