Поръчала съм тестчета за всички и всяко е с по две чертички! еп.18

• 25 504
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • София
какво ще кажете за това http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=476828  ooooh!

# 691
Ехооо, ето ме. Hug
Момичета, съжалявам , че пиша рядко, но все нямам време. Embarassed Както казва кумата ни "ти си по-заета и от президента". ooooh!
Иначе ви чета редовно и тайничко стискам палци на момичетата, на които им закъснява.  Praynig
Ние сме готови с подготовката, остана само младоженеца да си занесе костюма на шивачка, но както вече знаете, той не бърза. Shocked
Уговорихме украсите за ресторанта, колата и моят букет. Ще е от калии и едни малки лилави цветчета, ама забравих как се казват ooooh! (май бяха липозеум, ама не ми се смейте, не помня, честно) Blush. Уговорихме и уелкъмдринка, пиенето, яденето, ще трябва да мислим разположението на гостите.
Даже ми организират и моминско парти-изненада в някое заведение. Laughing В събота бях на пробна прическа. Та на мойта къса косичка направиха букли и мнооооого се харесах, та и това избрах. За друго не се сещам повече, а и някак не ми е сватбено все още. То и покрай хилядите проблеми.
Да ви питам и вас, търся лекар с мобилен ехограф за домашно посещение. На милото дядо му вече хич не е добре и няма как да го закараме в болница. Sad
Оставям ви, че чакам и гости.
Приятна вечер на всички и мноооого бебеносна да е, ви желая. Heart Eyes Hug

# 692
Олианка, че вие сте напълно готови Grinning! За час ще е готов костюма на младоженеца, това не е страшно. Нямам търпение за разказче по снимки. Отпусни се, наслади се на всички моменти; ще бъдеш прекрасна булка, сигурна съм Heart Eyes!
Сакси, тази новина е толкова... съжалявам, че точно тук ще го напиша, но е гнусна. Не мога да повярвам, че има хора, които подкрепят постъпката и насърчават подобно поведение. Тази "майка" би могла да бъде прабаба на децата! За лекарите коментар не искам да пиша, защото не бих била склонна да се самоцензурирам. Историята е жалка и извратена.

# 693
Etka, закачка, закачка... ама моя закърнял мозък  Blush

A недей така - закърнял, много си е добре щом веднага ме разбра от половин дума за песента.  Wink
Това на аватара ти и твоята кукла ли сте? - Много мил аватар!  Heart Eyes

# 694
Здравейте, мили!  Heart Eyes
Ети, безумно се радвам, миличка!  Grinning Heart Eyes силно стискам палци за 25-ти!  Praynig Hug
какче, ЧРД!!!  bouquet  party023 newsm67 много здраве, обич и поводи за слънчеви усмивки! Hug
Джоузи, честит любовен празник! Heart Eyes Hug
илиянка,  Praynig Praynig Praynig много силно!
нощни очи, елена и на всички нечакащи момичета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Добре дошли на новите дами и бързо да вадят + тестчета  Wink
След дълго чакане лелката пристигна, та вече ще я и изпращам. с надежди напред съм през топлия май. дано да стопли и сърцата на всички ни тук!
Прегръдки

# 695
Добро утро, момичета!

Минавам да ви подсладя кафето сутринта, че днес имам рожден ден Simple Smile

Избирайте си кой каквото обича Simple Smile

Хубав ден на всички и много магистралки!

# 696
  • Бургас
key ЧеСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти здраве и много любов, нека всичките ти мечти се сбъднат, особено онази, най-съкровената  Wink весело изкарване  newsm19

# 697
key,  честит рожден ден, мила! Бъди жива и здрава, нека късметът и любовта бъдат твои спътници и нека скоро ни зарадваш с хубава вест! Hug Hug Hug

Лек ден на всички!

# 698
Добро утро, дами.  bouquet

key, честит рожден ден, мила. Hug Желая ти много здраве и щастие и съвсем скоро да ни се похвалиш с най-желания подарък.  bouquet  bouquet  bouquet newsm59

За случая с 62-годишната родилка някак не ми се влиза в много задълбочени коментари, защото не го одобрявам, а виждам, че има и хора, които го одобряват. Просто не ми се влиза в спорове. Някак по-бих го разбрала ако тази жена имаше близки, ако не дай си Боже нещо се случи с нея, да има кой да поеме дечицата. Ама така напълно самичка на този свят Tired
За екипа от лекари направо съм меко казано шашната, защото лично аз съм ходила при д-р Конова и ми се стори добра и разбрана жена  Shocked

# 699
Сакси, тази новина е толкова... съжалявам, че точно тук ще го напиша, но е гнусна. Не мога да повярвам, че има хора, които подкрепят постъпката и насърчават подобно поведение. Тази "майка" би могла да бъде прабаба на децата! За лекарите коментар не искам да пиша, защото не бих била склонна да се самоцензурирам. Историята е жалка и извратена.
Позволявам си да цитирам мнението на Visible, щото ако напиша всичко, което ми е на върхана езика по случая рискувам да ме баннат завинаги Close

key Честит рожден ден! Бъди здрава и мнооого щастлива!   bouquet

# 700
Добро утро и от мен ,честит рожден ден на key бъди много щастлива и винаги обичана ,аз съм у една приятелка да и гледам детенцето,че тя има работа

# 701
Добро утро момичета, желая ви весел и ползотворен ден  !!!

key Честит рожден ден !!! Пожелавам ти много здраве, любов и щастие.

# 702
key Честит рожден ден! Пожелам ти всичките ти съкровенни мечти да се сбъднат!

party023 newsm67

По отношение със статията мисля, че е някак ненормално дори извратено. Тази баба как си представя въобще бъдещето напред. Тя след някоя друга година може да изпадне в старческа деменция тогава кои ще се грижи за децата. Звучи безотговорно поне за мен

# 703
Добро утро!!!

Кей,  bdbaloni Бъди здрава, щастлива, влюбена и много скоро мама! mamma  baloni baloni

На всички хубав ден!!!

# 704
  • София
Etka, ние сме на аватара  Wink

Общи условия

Активация на акаунт