Усещане за есен причудлива-Варненката все е тъй красива!!!

• 34 156
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
ЙE-e-e-e! Страхотна новина!Baby-doll, да ви е жив и здрав момъка! Да расте лъчезарно и спокойно детенце! Да ви е гордост и щастие!
Поздрави!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 616
Никой ли не пише вече в тази тема Sad  Къде сте майчета?

# 617
Поспаланка, благодаря!  Hug

# 618
Здравейте, момичета  Hug
Извинявам се за нахлуването в темата ви, но имам нужда от съвет.
Предстои ни местене във Варна. Най- големият ми проблем е детската градина за малкия.
Той сега е във  2-ра група- на 4 години. Живот и здраве, догодина ще е на 5.
Та въпросът ми е как да постъпя? Има ли смисъл да подавам документи от сега за градина или направо да се ориентираме към частните (предвид положението във Варна с градините)?
Надявам се да сте ме разбрали  Hug

# 619
Първо сподели в кой район ще живеете, защото Варна е голям град, в нашият квартал са поне 5 градини  Peace, но си е трудно и то доста ....

# 620
Здравейте момичета не съм писала от давна но няма с какво да се похваля за това да се оплача  Cry
Баткото пак е болен пак високи температури  smile3511 а най лошото е че малката веднага го лепва и тя doh
Вече не знам какво да го правя стана месец през седмица е болен и все едно и също Close лекува го педито.с хомеопатия уж се излекува и след седмица две ай де пак температура ,гърло ooooh!
Днес като го заведа ще и кажа че искам  нещо друго този път да му изпише и задължително почвам да давам имуностимолатор.
Вие какви давате newsm78 аз сериозно съм се замислила дали да не взема пак Зелената енергия Thinking

Ами това беше от мен хубав ден ви желая  bouquet

# 621
здравейте,Варненски мами,можете ли да ми дадете инфо за 4астна детска градина"Патиланци"(ако мъжа ми не бърка името,де  Wink )
благодаря ви предварително   bouquet
здравейте,аз така и не намерих инфо  тази градина,затова и си копирам поста,ако някой може да ми каже нещо...

# 622
здравейте,Варненски мами,можете ли да ми дадете инфо за 4астна детска градина"Патиланци"(ако мъжа ми не бърка името,де  Wink )
благодаря ви предварително   bouquet
здравейте,аз така и не намерих инфо  тази градина,затова и си копирам поста,ако някой може да ми каже нещо...
аз намерих това
http://www.detskigradini.info/detski-gradini-varna.html

# 623
Първо сподели в кой район ще живеете, защото Варна е голям град, в нашият квартал са поне 5 градини  Peace, но си е трудно и то доста ....
Център- до синия пазар Simple Smile
Ох, знам че ще е трудно, да не кажа невъзможно, но все пак има мааалка надежда в мен  Peace

# 624
  • Варна
Пинк, ако приемат закона за задължителната предучилищна подготовка за 5 годишните, няма шанс да не ви приемат. В противен случай по-добре си осигури инфирмация за частните градини...

Данинка, какво стана с проблема в градината? Разбрахте ли се с г-жите?

# 625
Поспаланка,закона го приеха Outta Joint и влиза в сила от 2012 Confused

# 626
Михайлова, аз вече започнах с имуностимулантите на каката.Давам Есбиритокс и Бронховаксом.Пие ги вече 3 година ,като първата и ги дадох за 3 мес.,а 2-та за 6 мес. На малката миналата г.давах Енгистол.Тази година смятам също това да и давам,но още не съм започнала-засега малката държи фронта  Rolling Eyes

# 627
здравейте!интересувам се от йога курсове за бременни.някоя от вас посещатава ли?или пък ако случайно сте чували за някоя школа за ми дадете повече инф.благодаря!

# 628
Светле и аз миналата година давах Бронховаксон и бях доволна Peace
Водих баткото вчера на преглед нов вирус е този път гърлото и леко червено и ни изписа хомеопатия +изопринозин и после почваме курса със бронховаксона  Peace
Вчера си поръчах и зелената енергия и ще ги редувам  Wink
А мъничката е добре за сега но и давам профилактично осцилококцинум Peace

Дано да са ни здрави децата  Praynig  bouquet
По  другите теми не мога да се включа  bouquet

# 629
Здравейте всики!
И аз започнах да давам имуностимуланти - Респивакс, но едва от няколко дни и още не мога да кажа има ли ефект. Утре за пръв път ще сме на ясла, стискайте палци да се адаптира лесно бъдещата кака  Praynig

ivalinadd, мисля че Нощни очи ходеше на такива курсове, но не си спомням беше ли писала къде. Прегледай темата малко по-назад или и пиши на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт