Усещане за есен причудлива-Варненката все е тъй красива!!!

• 34 138
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Леле, Flower! Чак сега виждам новата лентичка!
Честито, леко бременеене! И успех на ученичката!

# 631
  • Варна
Дано да мине леко първият ви учебен ден! И мен ме тресе подобна треска, макар че нашият ден не е уточнен още.

# 632
Поспаланка  Hug

Bluebell, Всичко мина чудесно! Като, че ли  и хареса в яслата! Ще видим в понеделник, дали ще иска да отиде.

# 633
  • Варна
Извинявам се че нахлувам така,но мога ли да попитам flower за Респивакса.По принцип го дават за деца над 3 год.,а гледам,че твоята мома е по малка и се чудя дали да давам на мойто момче,че много се разболява.

# 634
 Blush Имам една молба .
Тук е мястото да съобщя , че съм много лош физиономист  Blush
Моля , мамата която вчера ми се обади да ме извини ама не я познах  Blush
И ако някого съм подминала случайно и не съм поздравила - съжалявам   bouquet
Следващия път ме спънете и си кажете ника - със сигурност ще се сетя  и ще се радвам да ви видя Hug
И като доказателство , че съм отвеяна ще ви кажа  , че едната ми колежка е от форума , а аз така и не разбрах докато не ми се обади че е тя ooooh! А сме пили кафе не веднъж или два пъти  Crazy

# 635
# 636
Ко` мър булка. Теб да съм тъ пропущала нявгъ  Laughing

# 637
аз заради другите,че може да ги е срам Flutter

# 638
# 639
  • Варна
да ви се жалвам - наша кака не се класира за градина  Cry 74 номер е , за 25 места...явно ще се траем още 1г вкъщи и на есен направо на предучилищна Sad

# 640
  • Варна
Ееее, то пък може ли, тююю...Аз вече едва издържам с 1 дете вкъщи и нямам търпение да я вземат в ДГ, не знам ти с двете как ще си. Да не си помислите, че не мога да си трая детето - просто колкото повече протакат приема заради ремонта, толкова повече ме обзема паника за предстоящото тръгване и цялата галимация, рев и тръшкане около свикването. От работа всеки ден ме притискат кога ще се връщам. Искам вече всичко да си идва на мястото.

Апропо, моля за съвет мамите на момиченца с дълги коси - какво ги правите вашите феи? В нашата ДГ ясно казаха, че не е желателно да имат фиби, диадеми и разни опасни предмети по главите и дрехите (оправдавам ги напълно). Проблемът е като станат от сън - едва ли учителките се заемат да им правят плитки и опашки. Мои познати масово подстригват децата си, а аз не искам да омаймунявам моето...Какво правите вие?

# 641
  • Варна
ами Лора беше с достатъчно дълга коса и без бретон, така че да мога да хващам всичко на опашка ,без фиби и прочее, понеже все ѝ падаха...това лято я офъкахме на френско каре,отново без бретон,понеже много се потеше с дългата грива  Peace
мисълта ми е ,че късата коса не е задължително да е а ла гарсон и да омаймунява госпожиците Simple Smile

# 642
В нашата група всички госпожици са на опашки /1-2-3/ + някоя друга фиба .
Учителките ги оправят след ставане от сън  Peace

# 643
Извинявам се че нахлувам така,но мога ли да попитам flower за Респивакса.По принцип го дават за деца над 3 год.,а гледам,че твоята мома е по малка и се чудя дали да давам на мойто момче,че много се разболява.

На нас ни го изписаха на база килограми. На едно приятелче на малката също на 2 г. са го изписали, но при по-различна схема, явно пак на този принцип. Най-добре се обади на ЛЛ и тя да прецени какво и по колко да даваш. Може при вас друг имуностимулант да е по-подходящ. Peace

# 644
flower ,за Респивакса Tired при нас ,ПОДЧЕРТАВАМ  ,при моята дъщеря тоз ми ти Респивакс  беше  hahahaгола вОда.
Няколко години ,като ходеше на детска градина започваше да го пие  hahahaна есен с песен. И малиииииииии...какви ангини и бронхити помнят очите и ушите ми.......Очите ми помнят високите градуси на темпометрите ,а ушите ми кашлиците и хъркането по цяла нощ.
Та с тази картинка искам да дам отговора ,че при моето дете Респи-то нямаше никакОЙ еэфект.
Нямам представа дали изобщо има имуностимулатор ,който да има вълшебен ефект ,ако детето си е болнаво.
Моята дъщеря беше такава ...сега стискам палци малкия да НЕ Е. Praynig

Bluebell O'Smallheaven ,ето пък моя светъл опит с момиченце в градина.
Имаше си дългите коли,правих и плитка с красиви ластичета,или опашка ,дори две опашки...Винаги след сън си беше направена пак ..е понякога не чак блестящо ,НО подобаващо за русокоска,която си иска дългите коси.
Мммммдруг е въпросът ,че косата и  дълго време ,беше твърде дълга... Rolling Eyes

градина и син....Всяка сутрин ,ори събота и неделя се буди с въпроса:Нали НЯМА да ходим на детска градина.
и разпита продължава-А защо ние трябва САМИ да стоим при чуждите госпожи?
А защо са ви на вас парачки ,когато аз ви искам при мен,не ви трябват пари?!
Та така-свиква бавно ,не плаче при децата НО  е много бързо сърдещ се ,иска на неговата да е...и така!!!
Препоръчаха ми в аптеката един имуностимулатор.Аз исках Ями Бейр...,бях чула добри неща ..НО в аптеката една позната ми препоръча друго.Сега ще видя как се казваше и ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт