Усещане за есен причудлива-Варненката все е тъй красива!!!

• 34 139
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
daninka и аз не мисля, че има имуностимулант подходящ за всяко дете, може би просто този не е бил вашият. Аз за пръв път давам и едва от 1 седмица, така че още нищо не мога да кажа за ефективността. Дано да се повлияе, че сетсра ми доста неща опита с племенника ми, преди да попадне на подходящите “люкарства“. Та за това държа на думите си, че ЛЛ трябва да каже какво да се дава, тъй като е запознат със заболяванията на детето и най-добре може да прецени.

Днес на яслата имало проблем, нашата маймуна плакала почти 3 часа  Cry Искала мама и тати. Все ми се струва, че цялата история е защото имло други деца дето плакали, а тя като види някой разреван и тя почва да реве. Уж за утре обеща да не плаче, пък ще видим.

# 646
малко знайче Sad дано утре да не плачи Peace

Данинка Crazy

аз намерих добър имуностимулатор за моето дете,да живее хомеопатията Mr. Green

# 647
  • Варна
Ми споделяйте, де! Аз се чудя какво да давам на мойто чудо...За сега пие витаминен сироп и клеева тинктура (рядко, че все я забравям).

# 648
Какво си пра'йте, девойки?  Grinning

# 649
  • Варна
Ми аз влизам да се оплача...Голям зор беше с тази ДГ, тъкмо да започне да ходи и днес обявиха 20-дневна карантина от варицела. Може да си загубя и работното място (скъпоценно  Mr. Green ) и те така. Добре, че не направихме изследванията, че после нанайси направление.

# 650
Уффф, Тити е болна! 3 дни на ясла и вече със сополи и кашлица  Confused Спрях я до петък, пък ще видим. Вчера пак беше плакала 3 часа и се притеснявам, че спирането няма да се отрази добре на процеса на адаптация .... Лоша работааа......

Bluebell няма ли баба-детегледачка вблизост?!  Hug Като знам как гледат работодателите на отсъстването заради дете ....

Айде някой с добра новина няма ли?

# 651
добра новина а?
Добрата новина при нас е,че си купихме вчера един прекрасен въздушен пластелин на Плейдо!!!И комбиниран с формички ,с които се правят домашните бисквитки/това добавено от мен в комплекта за дъждовно забавление/ направи играта ни вчера чудесна.
Много е готин този пластелин ...да знаете.
-сами се досещате ,че не сме на градина.Сополите са ни на гости ,кашлицата леко се промъква и се опитва да се настани при Викито.Аз обаче не се давам  Rolling EyesАтакувам с разни витамини и имуностимуланти ,чайчета -гаргари,пръскане в носа .....страшен войн съм в борбата с градинските болежки.
Засега удържам фронта без температури и задълбочаване ....да видим. Mr. Green

# 652
Браво Данинка мор на сополите Wink
И аз така миналата седмица баткото беше болен но  на малката  и давах осцилококцинум и и се размина Peace
Днес сутринта Алекс като ми се разкиха ай де и на него пак осцило. Mr. Green
И така бия се на два фронта,викам си догодина свършва градината за големия но ако вземат малката на ясла хем ще е добре хем пак на нов глас старата песен  Laughing
Лунен пясък си е поръчал нашия батко за Коледа ooooh!

Хубав ден ви пожелавам в това мрачно време  bouquet

# 653
Не е ли време да си сменим заглавието? Laughing

# 654
Ооо, Янче, недей си вкарва това зло в къщата - Лунния пясък имам предвид... Ние имаме, но съм разпоредила само на терасата да се играе с него, в топло време, после чистя направо с прахосмукачката плочите, ужас е просто.

# 655
Не е ли време да си сменим заглавието? Laughing
Давайте идеи  newsm78

# 656
Тъкмо се зачудих, коя е тази тема в която не помня да съм се записвала - Варна  Crazy
а то сте сменили заглавието  Laughing

# 657
Славена ще те послушам и щом прави  толкова  боклук няма да го взема  Peace И без това вкъщи след двете малки хуни все едно не си чистил ooooh!
Как  е Боян по добре ли сте?

# 658
Добре е вече, играят с пластелин двамата в детската стая, доживях малко спокойствие  Mr. Green На Боян играта се изразява в това да вади пластелина от кофичката и да го настъпва по килима, а Елица ходи с една метла след него и мете...голям купон!
Извинете за спама Grinning.

# 659
Радвам се че сте добре а за игарата важното е децата да се забавляват Laughing
При нас Кати се кътери върху батко си и го мачка или крещи и му взима играчките или се гонят из цялата къща и съответно шума е на макс Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт