Усещане за есен причудлива-Варненката все е тъй красива!!!

• 34 158
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  bouquet Hugчестито първо зъбче- дано да не усетите кога излизат другите Wink
хубав и сладък ден!!

# 601
 Големи емоции са това Simple Smile И аз ви пожелавам леко изкарване на останалите Simple Smile

# 602
Здравейте,момичета
Вчера Виктор се е заиграл с децата в градината и плакал малко.На обяд си хапнал малко и после го прибрахме у дома -при баба.Отново беше твърдо решен да си hahahaпродава раницата ,че нямала да му трябва,тъй като бил приключил вече с тази градина Mr. Green
Днес е доста сополив и покашля,така че аз като едно отговорна мама не го пуснах на градината.В къщи е ,прави гаргарка ,пие чайчета,промиват нослето със Стеримар....
Като прибавя утрешния почивен ден се надявам за четвъртък да е отново на линия.
Ще свикне той,обаче нали е зодия овен -ще си отстоява мнението...докато ... Joy
Приятен ден  bouquet

# 603
Отново беше твърдо решен да си hahahaпродава раницата ,че нямала да му трябва,тъй като бил приключил вече с тази градина Mr. Green

hahaha сладур! 

alesya, честито първо зъбче!   bouquet

# 604
  • ул. "Мечтание"
baby_doll, аз чак сега виждам, че вече си се обебила! Честита ти радост!  Hug  bouquet Много щастие ви желая.

# 605
здравейте,Варненски мами,можете ли да ми дадете инфо за 4астна детска градина"Патиланци"(ако мъжа ми не бърка името,де  Wink )
благодаря ви предварително   bouquet

# 606
baby_doll, аз чак сега виждам, че вече си се обебила! Честита ти радост!  Hug  bouquet Много щастие ви желая.

Благодаря!  Hug

# 607
baby_doll ,ЧЕСТИТО! Отдавна май не съм те засичала тук...и бебето вече на линия Simple Smile Избрали сте страхотно име Simple Smile

# 608
Добре дошъл във варненската темичка на  малкия Алекс  bouquet

# 609
Мерси, момичета!  Hug

# 610
baby_doll - Честито. Това е едно от любимите ми имена.

Да ви е жив и здрав, да расте умен и щастлив, да е гордостта на мама, тати, кака и бати!

# 611
baby_doll , Честита ти рожбичка Hug Да ти е жив и здрав малкия мъж  Heart Eyes

# 612
Мерси, alesya!  Hug

Ди   Hug

# 613
baby_doll   ЧЕСТИТА ТРЕТА РОЖБА!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!
ЗА МЕН СИ ГОЛЯМА ГЕРОИНЯ!!:)) Laughing Laughing

# 614
baby_doll ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР    bouquet Да рате здраво, умно и весело дете  Hug
alesya честито ви първо зъбче- нека да се появяват без да ги усетите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт