Да си поговорим за мода- 2

• 47 914
  • 476
  •   1
Отговори
# 30

Дори се носят някакви слухове че се водят преговори с лейбъла да направи колекция за тях наесен Shocked
Ето тук може да видите обувки от есенната колекция, и последните … орени от Маккуин.

За тази есен ли?  #Crazy Мак Куин нали почина февруари тази година. Явно в негова памет се прави колекцията! newsm78

# 31
От сайта с българската " мода " не харесахме нищо , напротив дъщеря ми се разграничава от това.

Вени
, пускам четири сайта, които доставят до България. Има много семпли рокли!

Asos - изгодни цени
LaRedoute - изгодни цени
Yoox - дизайнерски неща
Farfetch - дизайнерски неща

# 32
Ох,тези рокли на българските абитиорентки са  Sick .Ама последното момиче има корем,трябваше ли да го показва?

Аз вече се обзаведох с два бански-единият е точно по модата цял,но отстрани изрязан,винаги съм ги харесвала,но заради разликата не си взимах,но последната година не се печах изобщо  и тази така ще я карам,пък и за цяло лято все ще намеря къде да ги нося...

Обувките на Макуин,нз...като за музеи са,не за носене.Галена е с негови обувки в новия си клип и сподели при Гала ,че не може да направи и няколко метра с тях...

# 33
Обмислям да си купя едни такива гумени обувки, но не съм ги пробвала все още.

# 34
А видяхте ли новата колекция на D&G за зимата?Според мен последните им колкции бяха от най-имитираните,да видим дали и тази я
ще е такава,цялата я въртят по Fashion tv...

Според мен е супер сладка.И е пълна с еленчета,но на тези снимки май няма...такива намерих...

# 35
Уау!!! Страхотни са! Малко са непрактични- уж, за студен сезон, а голи крачета, но красотата иска жертви  Laughing

Денси, точно за тях си бъбрехме в края на предната и началото на тази тема.. Задължително да споделите, ако някой си вземе! Simple Smile

# 36
Ох,тези рокли на българските абитиорентки са  Sick .Ама последното момиче има корем,трябваше ли да го показва?

Обувките на Макуин,нз...като за музеи са,не за носене.Галена е с негови обувки в новия си клип и сподели при Гала ,че не може да направи и няколко метра с тях...

Мисля че стане ли време за балове тийнейджърките просто попадат в някаква паралелна реалност. Четвъртата, синята, ми е..пълен фаворит Laughing ПОхвално че тийнката на veni-vidi е толкова благоразумна!
Той е известен със...трудните си дизайни. Няколко топ моделки дори са си позволявали да откажат да участват в ревютата му, позовавайки се на факта че има реална заплаха за здравето им.  Mr. Green Една даже припаднала слизайки от подиума защото корсета й бил прекално стегнат и не можела да диша...

За тази есен ли?  #Crazy Мак Куин нали почина февруари тази година. Явно в негова памет се прави колекцията! newsm78

E, те колекциите не се правят месец за месец все пак! Преди смъртта си почти напълно е завършил предстоящата есенна колекция, която беше показана началото на март в негова чест. Той си е дизайнера. Иначе лейбъла ще продължи да работи, името ще се запази но с нов дизайнер, аз поне все още не съм чула кой ще е освен тази клюка за Лейди Гага.

П.п. Лу, има време, все някой ден ще ни се падне да се докараме с помпозни капели...някой ден....

П.п2. Мадам Мираж, някаква клавиатурна афазия ме е прихванала явно Blush Blush Blush

# 37
От сайта с българската " мода " не харесахме нищо , напротив дъщеря ми се разграничава от това.

Вени
, сега ме подсетиха момичетата в другата тема. Разбира се и Monsoon. Нямат магазин в България, но достават за £7.95.  Grinning

# 38
# 39
http://prikachi.com/files/1547722J.jpg

Ако съм абитуриентка ще си избера нещо подобно - до коляното, нежно, и малко перли за разкош.

# 40
Аз пък сега се рових в Monsoon по други причини и вижте на какво попаднах случайно  Heart Eyes

# 41
Привет, момичета,
като ви чета, ми се иска да ви бях намерила, когато аз бях абитуриентка, наистина нещата, които се продават в Бг са отврат, по-подхождат на някои пропаднали жени, отколкото на млади дами.

Бойфренд стила съм си го напаснала от няколко дни и не мога да ви опиша колко ми е удобно така,особено докато тичам след малкия Simple Smile

# 42
ето още един красив клип http://www.youtube.com/watch?v=F2SIRdlrXQQ

# 43
http://prikachi.com/files/1547722J.jpg

Ако съм абитуриентка ще си избера нещо подобно - до коляното, нежно, и малко перли за разкош.

Страхотно!

# 44
  • Belgium
Обмислям да си купя едни такива гумени обувки, но не съм ги пробвала все още.

Денси имам ги - и с токче, и пантофки - зимай смело  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт