"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 210

Уважавам се точно толкова, колкото ти се уважаваш като лицемер!   Peace

Цитат
И също така никога да не ползуваш фрази от сорта "аз си чакам отговора","кога ли ще ми отговори" и тн

При почти 10-на страници обяснения ,не смятам ,че е нужно още 10 да повтарям едно и също!   Mr. Green   

Ако искаш отговор на нещо от твоя пост,върни се назад и си прочети отговора!   Peace
Вече съм го дала!

# 211
Аз вчера не гледах серията, затова сега направо се учудвам на залата, в която пеят...ми че то направо зала 1 на НДК си е в сравнение с помещенията, в които досега са снимали  Laughing

# 212
"По-скоро ще горя в ада во век и веков, отколкото да стоя до теб" - Стефка към Донка

Сега ли ще се появи Кейти?  newsm78

# 213
Ей,тоя Ничу голям мръсник!Не можел да се състезава със Форестър на подиума...    Joy
Пак че го разбра...до вчера моряк,дето гонил мишките по лодките,днес вече разбира от мода!     smile3532
И сега с Мадам Джакита се чудят каква гадост да измислят.Като не стават за нищо друго! 

А Брук пак почна с нейните изпитани номера...
"Ти си виновен,Рич!Ти и майка ти!     Shocked     

И отново ,и отново  "Моля те Рич /Ник,Ерик,Дикън...който и да си/ , помогни ми, спаси ме!"
И е само въпрос на време да замъкне ПАК Рич в леглото си...
Добре умее да се възползва от потребността на мъжете да се правят на герои!    Mr. Green

# 214
Като й видя сълзливите словоизлияния на Брукасита и вече превключвам канала. Поне един път нещо по-различно да беше изиграла. Понякога наистина има нужда от помощ, но когато си гледал и слушал години наред едно и също, как да й повярваш,че е искрена. Въпрос на време е да влезе в старото си амплоа  Peace

# 215
Ее, айде отставете я жената малко искрено да си пострада, пък после я яжте пак... сега й дайте няколко дни спокойствие, тъкмо да съберете свежи сили и мисли за поредното нападение Stop Sunglasses

# 216
Ее, айде отставете я жената малко искрено да си пострада, пък после я яжте пак... сега й дайте няколко дни спокойствие, тъкмо да съберете свежи сили и мисли за поредното нападение Stop Sunglasses

Даваме й  Peace Тя по един и същи начин страда за всичко - за липса на мъж, за децата, за изнасилване...затова казвам,че човек не може да разбере кога е искрена. Сигурно по същия начин щеше да страда и за котката си, ако имаше такава   Peace

# 217

Сега ли ще се появи Кейти?  newsm78
Ами явно в утрешната серия  Crazy аз си мсилех че в днешната

# 218

Изчезна като всички останали знайни и незнайни герои на ДиК  Joy Така се покриха пожарникарят, жена му и Кейтлин, Алекзандър и дъщеря му, адвокатът на Брук и той къде се дяна /нали се върна брат й/, племенника на Масимо, самият Масимо  Heart Eyes Еех, колко хора липсват  Thinking

Да вярно Масимо къде се дяна  Grinning то и Данте изчезна тихомълком,но за сметка на това преди се появи с гръм и трясък  Joy Алекзандър и дъшеря му  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy-тези ми се губят кои са. А пък племенника на Масимо кой е  Crazy

# 219
Алекзандър е бащата на Мейси, бивш мъж на Сали. Племенникът на Масимо Оскар се залюби с Бриджет по едно време, но се разделиха
Ето го:

# 220
  • somewhere near the sea
Победители в конкурса са Константин и Фийби. Рик признава загубата като мъж и излиза на сцената без инциденти. Фийби обаче като вижда тъжния Рик разбира какво точно се е опитвал да й каже. Запява тяхната песен, той й отговаря от края на сцената, драматично завършват напред сред аплодисменти…И така, гледайки се, тя му признава, че още го обича.
Стефани е на път да каже на Торн и Ерик за ареста. Дона й се разкрещява:”Как смееш?” Настоява Стефани да подкрепи сватбата й с Торн. Стефани не само, че няма да се застъпи, но тя е убедена, че сватба изобщо няма да има, защото Дона не е дори влюбена в Торн и го прави напук. Никога няма да има мир между семействата. Що се отнася до децата, те ще бъдат по-добре при Ридж.
Той е с Брук, опитва се да я убеди, че децата ще бъдат с него също толкова щастливи, но Брук не е съгласна, тя е осъзнала, че това не би я сполетяло без участието на Ридж. Той усеща, че тя е напрегната, че има нещо повече от историта за мистериозния човек, но тя няма да му каже. Брук обвинява всички, че са неблагонадеждни, постепенно изпада в истерия.Ридж е принуден да я задържи в силна прегръдка, за да я успокои.Тя хлипа: „Аз…, аз…бях изнасилена”. Ридж не може да повярва на ушите си.
След това я моли да му разкаже и настоява тя да повдигне обвинение срещу Анди. Брук не иска, тя желае само децата си обратно. Ридж обещава, че никой няма да й вземе децата и отива да търси Анди. Лесно го намира в кафе „Рус”.
Стефани и Ашли се възхищават на проектите на Ерик за предстоящото шоу. Стефани случайно „изпуска” името на Анди.
Фийби признава на Рик, че му е пращала смесени сигнали за секс. Обича го, но не е готова да правят веднага секс.
Ник и Джаки трескаво търсят начин да победят Форестър през този сезон.

# 221
  • Край ''синьосиньото синьо море''
ДРУГИТЕ ЗА НАС ! Laughing Laughing Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482201.0 
Пост #12 ;#13 newsm68 newsm44 newsm62

# 222
Оооо да Оскар го знам,ама съм изпуснала,че е племеник на Масимо  Joy обаче като се замисля, найстина и той беше Мароне  Crazy Crazy
 А защо не вкарат в сюжета и другата дъщеря Кристън-тя пък съвсем замря  Rolling Eyes Тъййййй днес си направих справка в уйкипедия и установих,че Фийби е раждана във филма през 1999,а като главен герой е вкарана през 2006 на 18,а когато Тейлър се съживи през 2005 нали играеха други момичета близначките бяха уж на 12  Crazy Crazy .......... по тая логика онзи синът на Амбър малкият Рик трябва да го е докаръл на към 25-30  hahaha hahaha hahaha

хаххах поне сме остроумни  Sunglasses всеки с любимият си филм,само ще кажа  Grinning

# 223
Ей, тая Брук ... голяма наглярка.Crossing Arms
 "Ти си виновен Рич, ти и майка ти "  Shocked
Брях, да му се невиди ...все друг й е виновен на нея Crossing Arms

Ама, че преспа с една цела фамилия мъжове, , че е безотговорна майка, поради което лапетата й през месец са с нов татко, че не пожали щерка си , ами се чифтоса най-безочливо с зет си...пак Рич и Стефка сигур са виновни...  ааааааайде нема нужда  Crazy

Туй било грешка,онуй грешчинка ... и още докат споменава, че еди си какво било грешка и вече си я е опростила, та почва наново ... да гради следващата си грешка  Whistling

Фенче, какви са тия чаршафи на пищолчета ... ще ме прощаваш, ама чети си ги сам  Mr. Green

susy , много си сладка   bouquet
Твоите постове винаги са ме радвали, чета те с удоволствие, обожавам очарователното ти остроумие!
И аз никога няма да забравя как ме защити...едно време, сред един дъжд от нападки и злоба ...  Hug  Hug Hug

# 224
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Стефка ли остави отключена терасата или Рич!? Thinking Стефка или Рич я накараха да си хортува с непознат в кръчма!?. Thinking...Вместо да си каже "Ама че съм глупава" ,тя пак Стефка и Рич...Ако на другия ден се решава съдбата на децата ми, к'ъв ша го  търся в "Кафе Рус''.Бриджит не дойде, ами газ в къщи...Да, ама не ....Лафим си с нЕкой си Анди...Ами ако беше и убиец..
Джинж, Hug  
В една съседна тема,продължават да дъвчат нашия ДиК Joy

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 00:39 от susy

Общи условия

Активация на акаунт