"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Гледам изтървала съм купона  Mr. Green

Сериалът ДиК няма да е същият без главната си героиня Стефка, така че на нея дължим интереса си към него  Peace

Анализ на Брук не искам да правя, прекалено повърхностна ми се вижда, за да се предава чак такава емоционалност и задълбоченост на образа й. С една дума мога да я определя само като егоистка, търсеща мъжко внимание  Peace и мисля,че го доказа с поведението си досега

# 346
Някакси много злобарско, злорадо, на моменти и лично става много често...не бива да има толкова негативизъм.
Оууу,"драга",защо правиш такъви негативни изказвания за тези мили,топлосърдечни госпожи и госпожици в темата hahaha След като направи "стратегическия" ход да се разграничиш от мен още в началото hahaha,си беше повярвала,че с по-мек тон ще се сприятелиш с тези мили дами тук hahaha Какво става,защо не успя hahaha hahaha

Тази Джука ми е толкоз противна като й покажат голямата глава,само ми разваля кефа от серията Sick Страшна напаст Sick Както винаги всички бивши мъже са до Брук,за да я подкрепят след изнасилването,което при много малко жени може да се случи Naughty
Много интересно как обаче някои хора тук твърдят,че дебелата няма никаква вина,а Брук можеше да я съди за съучастничка ooooh! Много жалко,че е прекалено добричка и няма да я съди Thinking Поне да прати един сумист да я изнасили Naughty

# 347
Някои хора май не помнят и 24 часа  Naughty
Вчера ни направиха забележка, че ще ни разтурят детската градина, ако продължаваме с личните нападки  #2gunfire

Тейлърита е много красива днес, много е хубава бременна, колкото е миловидна, сега някак още по-нежна изглежда  Heart Eyes
А Брукасита наистина последните серии си личи, че е доста поостаряла. Гльодам скоро не е посещавала хирурга си  hahaha

# 348
  • с/у ОколоМръсТното
Сюзън Фланъри се пребори с болестта и се върна - без нея просто нямаше да е същото Simple Smile

така ли?
Лелееее, от какво е страдала? Я разкажи...

# 349
  • somewhere near the sea
Ник не може да повярва на ушите си, затова полетява към Бриджит и изисква от нея да му кажа какво означава разговорът й с Карл.
Кейти е завела децата на сладолед, за да осигури на Брук и Ридж свободно време. Тя започва да го омайва:"Липсваше ми"
Карл отива при Бриджит, за да й покаже нещо. Тя е разстроена, не иска да приеме, че е имало объркване. Предупреждава го, че трябва да спре, за да не скъсат отношенията си.
Ник пита дали бебето не е в опасност.Бриджит не знае какво да каже. Опитва се да го успокои, но когато й казва, че е чул разговора й в колата, тя прошепва:"Господи!"
Ашли  и Тейлър си говорят, че Ник и Ридж са загрижени прекалено за Брук, двете се чувстват пренебрегнати.
Брук заявява, че не може да оправи живота си без него....Подпитва го дали връщането у дома е това, което той иска. Разбира, че той трябва да зачита чувствата на другата жена, но тя Знае, какво те са един за друг....децата....миналото.....
Постепенно Бриджит започва да открива съмненията си, че може да има объркване, че не са 100% сигурни чии са яйцеклетките, които са в Тейлър. "Кажи ми, че не може да е станало това"- моли я Ник.
Ашли почти е на мнение, че трябва да се оттегли. Не иска да се хаби и да влиза в съревнование. Обича Ридж, но не иска....Тейлър я прекъсва:"Аз съм доказателство, че има живот и след Брук"-окуражава сякаш себе си тя. (ох, горките, и двете ги съжалявам)
Ник е объркан-той не знае какво да прави ако всичко това се окаже вярно. Моли Бриджит да разберат дали Брук е майката.
Ридж е отишъл да търси Ашли , говорят по телефона и тя е приятно изненадана, че той иска да прекара вечерта с нея и ще я почака да се върне. Когато се връщат, той я уверява, че грижите му за Брук не променят чувствата му към нея. Целуват се. Правят любов.
Брук започва все по-силно да се надява да стане нещо по-добро в живота й. Кейти отсяда при нея. Разговорът им се измества за това колко Ник се вълнува, че ще има дете от жена си. После тя се самообвинява, че е била невнимателна и късогледа, за да изпусне двама мъже. "Може би ако не бях такъв егоист в брака си..."-казва тя.  
Ник се връща и съзерцава Тейлър, после й прави комплимент, че е много красива. тя му разказва, че Ашли е притеснена от конкуренцията с Брук. "Но поне аз не съм застрашена вече от Брук" - спокойна е тя.
Брук се зарича, че няма да остави Ридж да си отиде отново заради глупавите си грешки, но тя не ги вижда да бъдат заедно с Ашли, защото е сигурна, че съдбата им е да се съберат.

# 350
Цитат
Не си спомням, може и да греша все пак, но мисля че срещу Тейлър не е имало такава помия (е, имаме изключение, което е повече от видно, за него не става дума)...
Грешиш! Peace
И съвсем нямам предвид постовете на Фена...ако ти се чете,върни се назад по темите....

А баба Брук едно си знае,едно си бае...Рич бил за нея,бля-бля-бля...как не й омръзна тоз изтъркан рефрен!    ooooh!
То бива егоизъм,липса на достойнство,ама нейното вече...
Нали си искаше децата,що не мисли за тях сега,че толкова време бяха отделени от нея,уж имали нужда от нея като майка  ...    Joy Joy
На кой му пука за децата...баба Бруки  има нужда от мъъъж,не от дяца...    hahaha    

# 351
Цитат
Не си спомням, може и да греша все пак, но мисля че срещу Тейлър не е имало такава помия (е, имаме изключение, което е повече от видно, за него не става дума)...
Грешиш! Peace
И съвсем нямам предвид постовете на Фена...ако ти се чете,върни се назад по темите....

Така е, Краси!  PeaceДоста време слушахме каква "убийца" и "пияница" е Тейлър, много преди инцидента с Дарла

# 352
Днеска нямаше и помен от изнасилване. Вече либидото на Брук е нащрек и търси Ридж с огромната си антена. Joy Ар Джей както винаги е главно действащо и укрепващо средство. Crossing Arms

# 353
Днеска нямаше и помен от изнасилване. Вече либидото на Брук е нащрек и търси Ридж с огромната си антена. Joy Ар Джей както винаги е главно действащо и укрепващо средство. Crossing Arms
Че ти нещо ново ли очакваш?   Joy
Толкова е банална Брук,че не знам как сама на себе си не омръзва!   Peace
30 години да повтаря едно и също...
А като знаем мъжете как търсят разнообразие,чак да се чудиш кво са видели в тая ...ще го спестя!      Mr. Green   

# 354
  • somewhere near the sea

Ами дъртакът Ерик как ви се стори като точеше лиги пред дъщеря си по Брук. Още в следващата серия ще ги заточи по сестра й.

# 355
Ванко 2, много точен коментар си написал - Брук е ясна на всички  Joy Шани, Стефани беше болна от рак (извън сериала, де).

Днешната серия тук беше интересна:

Рик явно е решил да не повдига обвинения срещу Томас, но Томас ходи на някакъв курс за овладяване на агресията. Сега Рик има голям коз да манипулира Рич за ужас на последния. Стефани явно е казала в прав текст на онези във Форестър какво мисли за тях и ситуацията, защото Тейлър я похвали и й каза, че се гордее с нея.
Стефани размисли за предложението на Ник Стефани да работи при тях и отиде да му каже, че е приела. Джаки М отново е във финансово затруднение и на ръба на фалита. Стефани изигра тази серия блестящо и изглеждаше много добре, уверена и сияеща. Тейлър й адвокатстваше да убеди Ник и Джаки, че имат нужда от Стефани. Стефани се отплесна в приказки за Сали и накрая при въпроса към нея какви са нейните условия, тя извади от джобчето едно листче с неща и им го подаде, Джаки се опули невярващо, а Ник чак си сложи очилата да види по-добре написаното  Joy Страшна сценка, ей затова Стефани ми е любимка в този сериал като игра и всичко.
Рич, Брук, Стефи и Рик се мятат в джипа (Рич настоява да кара) и отиват на плажа, където Брук и Рич са се оженили (Рич уточни, че даже два пъти hahaha ) Рик иска да се ожени за Стефи на този плаж. Рич и Брук реагират с "не", това си било тяхното специално място, те да си намерят друго. Рик започва да ги омайва с разни приказки за събиране на семейството, и т.н., след което Брук вече е "за", а Рич става все повече "не". Той е убеден, че Рик прави всичко това само за да го изкара извън нерви. Брук дърпа Стефи настрана и оставя Рич и Рик да се разберат насаме. Рик пита Рич как е Томас, как върви курса му, Рич вътрешно ври и кипи, но се удържа да не избухне. Рич знае, че Томас не е в затвора само благодарение на добрата воля на Рик и това го вбесява.

Не разбрах накрая дали Рич се съгласи те двамата да се оженят там или не, защото трябваше да изляза, но то ще се разбере  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 21:49 от щастлива

# 356
Без размириците на Стефка е по-кротко. Дано я няма Стефка по-задълго, че Брук и Рич да си стабилизират връзката.
Ясно е за "всички", че двамата не могат един без друг.
Забелязахте ли, че самотният Ерик сам се натресе на Дона и първи я закачи! Ерик уж разумен в повечето си приказки и визуално ми допада, но може ли така светкавично да налети на "младата" плът? Дона как да изпусне тогава този шанс  Joy  Някой трябва да натрие носа на престъпната Стефка, макар и така. Можеше и нещо по-оригинално да измислят сценаристите, но око за око зъб за зъб. Завърта се нещо като семейна вендета. Дончето ще се жертва за да отмъсти за страданията на Лоугънови от Стефка, която пак да повторя, първа отмъкна Ерик от влюбената в него Бет с "лъжливото" бащинство. И резултатът е логичен - последваха поредицата от залитания на Ерик.
И може би затова Ерик все не може да намери щастие в брака си, съжалява за взетото решение и все го влече към наследниците на Бет? Е и иначе си прелита от дама на дама. Но ако тя има нещо общо с младежката му любов, е по устремен. Какво ли би било, ако бе останал с добрата Бет - дълги години безоблачно щастие може би  newsm78

Ванко 2, много точен коментар си написал - Брук е ясна на всички  Joy
За едни едно е ясно, на други друго е ясно, а трети нямат мнение дали им е ясно, та май не е добре дефинирано на  "всички". А и приказката ще свърши, ако е ясно с Брук. Само с тези "неясните" ще е страшна скука.
Иначе за бъдещото много е интересни неща предстоят. Но ако може оправи първото изречение, че там има 3 пъти Томас и не се разбра кой кой е.

# 357
Цитат
И може би затова Ерик все не може да намери щастие в брака си, съжалява за взетото решение и все го влече към наследниците на Бет?

Дааа...    Joy Joy Joy
Като не може с майката,айде с дъщерята.Брук това и чака,нали Ерикчо  е Форестър...    Mr. Green
А   Shocked   ама тя залита по сина му....
Няма проблем,втората дъщеря е на линия...баба Донка ще се прежали...
Брей,брей,че мешане стана...дали и Кейти няма да намаже...    Joy Joy

Що ли ми звучи познато?   newsm78
Брук със Форестър-Ерик с Лоугънки!
Малко ...танто за кукуригу,ама карай да върви!    rotfImbo

# 358
По БНТ Пловдив още са напред. В момента дават епизода с годежния пръстен за Ашли.

# 359
И по БНТ Север са по-напред.
ЗаСЕГА повторенията са по БНТ 1.

Общи условия

Активация на акаунт