"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 27 802
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
извинявайте, ама да питам все пак имаше ли днес серия
че и във вибокса я няма качена

Качват ги по-късно през деня Crazy
По-добре я гледай там Crazy

# 646
Yonoren, прав е Форестър 69 - обикновено окневенко ги качва в Vbox 18-20ч. Така, че изчакай малко. Но ако той се забави или не качи днес, то накратко има преразказче в моя пост от БНТ СЕВЕР - отиди на този пост от петък в 9.10ч.
Преразказ на днешния епизод от БНТ1:

# 647
Сега,много си Мила Heart Eyes четА с интерес преразказите ти,а виждам,че са полезни и на други хора Heart Eyes  bouquet

# 648
Моля, кажете коя серия са давали днес, да знам какво да търся във вибокса.

# 649
Стана голяма каша тук. И аз не можах да гледам. Дайте резюмето за днешния епизод, за кво ни е това от сряда или четвъртък. newsm78

# 650
благодаря ви
ще изчакам и ще гледам  Hug

# 651
Накратко:
Бебето на Тейлър се роди.
Разбраха ,че има имунен дефицит...т.е. без имунна система е.Трябва да му се присади костен мозък.
Ник не става за донор...търсиха донорката на яйцеклетките...
Бриджет през това време направи тест и разбра ,че са използвани "мамините яйцеклетки"...   Mr. Green
Обади се на Брук да пристига бързо в болницата...А тя през това време пак уговаряше Рич да се върне при нея...
Ерик и Дона бяха спипани от Фелиша ...т.е. тя разбра за връзката им.И се разфуча...

Май това беше в общи линии...

# 652
Стана голяма каша тук. И аз не можах да гледам. Дайте резюмето за днешния епизод, за кво ни е това от сряда или четвъртък. newsm78
И аз това се чудя  newsm78

Е то няма нужда от чудене и какво да се разбира, а да се чете по-внимателно. Просто трябва да се кликне на цитата, даден в поста ми по-рано от днес - той ще заведе на поста ми от петък, където разказах в бяло  точно днешната серия 2507 серия (даваха я в четвъртък вечерта по БНТ СЕВЕР.)
Повтарям отново тук резюмето на днешния епизод от тогава:
Брук е много красива и уверена в черната рокля за фотоснимките, които им правиха с Ридж, послучай новата стара компания. Ридж не искаше да се снимат двамата за да не изревнува Ашли, но след като журналистът го избъзика за Ашли, веднага се съгласи. На снимките все им повтаряха как били един за друг двамата.
Днес всичко се разви доста бързо. След като Тейлър роди преждевременно, веднага  разбраха, че на бебето липсва имунна система, веднага намериха "донорката",  тя с оказа стажантка там в ЛА в същата болница, веднага Бриджит и Карл изследваха коя е истинската майка, оказа се Брук и веднага се появи нужда да се извика "мама" Брук да дари "костен мозък".  
Ерик и Дона се гушкаха, но Фелиша ги видя и се развика.
Ридж и Брук започнаха да пият шампанско и да се целуват след снимките. Намекнаха, че Ридж избира да остане с Брук. Кой знае докъде щяха да стигнат, ако Бриджит не звънна и не извика мама за "костен мозък". Бързичко темпо за ДиК.
Снощи серията свърши с това как Ник и Бриджит за няколко минути се принудиха да информират Брук за ситуацията с яйцеклетките.
Горката Тейлър докато я даваха суперщастлива, изпадна в криза   Cry и все повтаряше как нещо крият от нея.

Забележка: Писали сме едновременно с Краси и сега има две резюмета тук и едно в ББ от петък - 3. Е това трябва да са достатъчно за негледалите Joy

# 653
В американските епизоди вече започва тийн сюжета от няколко епизода, в които участва Daddy Yankee.

На снимката: Оливър, Хоуп, Daddy Yankee и Стефи.

# 654
И кой е тоя Дедо Янко???
А тази мургавела в източната част на снимката е ужасна Sick Sick
Хоуп е супер яка,като Мамма Брук Heart Eyes

# 655
Мдааа, СтефитУ е красива като мама, определено е по-красива от Хоуп  Crazy
Добре са ги подбрали сценаристите - по-красивото дете е на Тейлър, а това с по-обикновеното излъчване, тип сладникава колежанка е на брукасита  Joy
Георги, каква ще е ролята на този момък напет?

# 656
  • Sofia
Виждам как редиците ви отново ще оредеят, но обещавам този път да е с размах и с поражения и за двете фенски групи.

# 657
Цитат
И кой е тоя Дедо Янко???

Цитат
Георги, каква ще е ролята на този момък напет?

Daddy Yankee е известен регетон изпълнител. Аз лично му знам само една песен, която беше много нашумяла в България преди време, но сега не се сещам как се казваше.
Ролята му ще е като гост-изпълнител на партито послучай завършването на Хоуп. Пише се отдавнашен приятел на Оливър, който го кани на партито, за да зарадва Хоуп и съучениците й (и най-вече Хоуп Laughing).

# 658
Епизод 2007 от днес го има вече качен:
1. http://vbox7.com/play:ddf986f0    2. http://vbox7.com/play:d910a5ae

СуперГеорги, интересна снимка. Младите са си млади Naughty  Много са ефектни, Хоуп е красива като мама, "кака" и Стефи изглежда доста сексапилно и май и е връстничка, ако и да бе по-големичка. 

# 659
Мисля,че темата беше много по-интересна, а атмосферата в нея по-приятелска  преди появята на форестър. Нека да се придържаме все пак към сериала, за да не ни навестяват често  Peace
На мен Хоуп не ми харесва, Стефи също, въпреки че на снимкатае е излязла добре. Чудя  се на сценаристите колко още гадости ще измислят, да се случат на Тейлър по вина на Лоуганките  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт