Любители на котки- тема 37

• 39 548
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Ами аз си го обяснявам отчасти с това, че снощи имахме една кавга. Децата се лигавеха безобразно много и до 12 х не заспиваха, а се хилеха, викаха ... наказвах ги, стоявах ги, нищо не помагаше и накрая изнервена ударих светлин. тогава той избесня и срита бени и се закани, че ще ги махме, но това го бях чувала много пъти. сутринта светлин не беше добре, казах му да го заведе на лекар, направи се на глух, както винаги. аз тръгнах с мони, защото днес имах много важна работа и не можех да отсъствам. оставих му светлин съответно да го води на преглед.
малко по- късно се чухме и ми каза, че са ходили на преглед и светлин сигурно има скарлатина. оставил го на леля му. после се чувах с лелята, детето се влоши, хукнах от работа, взех го, той с 39 темп... прибираме се вкъщи и  от котките ни помен.
звъних, питах го къде са, затваря ми.
майка ми накарах да му се обади ... аз съм си го била изпросила...
Толкова ми е гадно, толкова.... мразя го, мразя го и не мога да спра да го повтярям. детето реве с мене ... и милото е с температура, повръща и само повтаря - мамо, обади се на полицията .... 

# 631
  • Варна
Това с извинение само мъж може да го сътвори Sick Детето му гори от температура и повръща, той вместо да се загрижи мисли жена му кво си била изпросила. Таратънци!

# 632
  • София
Tedi, накарай детето да му се обади и да пита. Като го чуе, че плаче може и да каже къде са.

# 633
Ох, Боже!!! Дано, дано, дано, дано му дойде акъла и то бързо! Ох, Боже, Теди! И милото детенце  newsm45 Дано му дойде акъла на твоя мъж!

Честит рожден ден на Маргаритко  Hug Жив, здрав и палав да е!

# 634
няма да се трогне от нищо, познавам си го. няма такъв задник, без извинение

# 635
  • София
Господи, не мога да повярвам! Не е ли възможно просто да ги е занесъл при някой негов близък, с цел да ти даде урок, например? Той, предполагам, следва да знае, че една негова подобна постъпка ще нарани много повече децата, отколкото теб. Да не говорим ти кога и как и дали въобще ще можеш да му простиш.

П.с. Фактът, че всичко е изнесъл, дава надежда, че просто ги е преместил някъде другаде.

# 636
Теди не мога да повярвам  Shocked Не ми го побира ума, нима може да е толкова безчувствен  #Crazy Сигурна съм, че ще размисли и ще ти каже къде са  Praynig

# 637
  • Варна
И аз не знам как се прощава такова нещо - не само самата постъпка, а и тоталното незачитане на чувствата на другия. Освен това мисля, че като размисли ще омекне. Сега може и да си права, Теди, че който и да го пита и моли, само ще го накара да се заинати повече. Ох, главата ме заболя само като те мисля, а не мога и да си представя ти как се чувстваш.

# 638
Аз никога няма да му простя, НИКОГА!  Ако не ги върне, просто не искам да съм на негово място. Грам любов няма да намери при мен повече.

# 639
Tedi, според мен ги е оставил някъде, у някого. Когато се прибере и види Светлин, ще ги върне! Стискам палци да мисля правилно!

# 640
  • Варна
Именно. Струва ли си да предизвикаш подобни чувства в половинката си, само и само да и "дадеш урок" (ама че идиотски звучи) ? Ама тез мъже верно не мислят с главите си. Интересно ако ти изхвърлиш или скриеш нещо негово любимо как ще реагира? Да не говорим, че тук става дума за живо същество. Сритал Бени, защото се ядосал на теб. Е, как може?

# 641
Аз никога няма да му простя, НИКОГА!  Ако не ги върне, просто не искам да съм на негово място. Грам любов няма да намери при мен повече.

Ох, Теди!  Cry Ще се вразуми, сигурна съм!
Не мога да си представя как се чувстваш, ужасно е да не можеш нищо да направиш  spoko Гушкам те силно, ще му дойде акъла, ще видиш!

# 642
Олеле, Теди, това е наистина ужасно! Ще чакаме новини и най-важното - да кажеш, че са вече у вас!

# 643
Теди,миличка направо останах безмълвна.Дано скоро да ти каже къде са Нико и Бени!Ще чакам да ни зарадваш с добри новини,дано да са късметлии котаците! Hug

# 644
Теди, мила, и аз като другите си мисля че ги е  оставил на някого, щом им няма всичките неща. Ако ги беше изхвърлил в момент на ярост щяха да са някъде пред вас и да се върнат. Особено след историята с мазето и котетата която разказа, явно проявява съчувствие към животните все пак..(дано, дано!)

Общи условия

Активация на акаунт