Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Кои са някои предстоящи състезания по фигурно пързаляне?
Какви са някои от впечатленията от последните състезания по фигурно пързаляне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Кои са някои предстоящи състезания по фигурно пързаляне?
-
Какви са някои от впечатленията от последните състезания по фигурно пързаляне?
Представленията на фигуристите в последните състезания бяха разнообразни. Някои изпълнения бяха възхвалявани, като тези на Мейхер/Чернишов и Лиза/Максим, докато други фигуристи като Навка и Воробьов, Ягудун/Кожевникова и Казанова/Костомарьов също се отличиха. Отбелязани бяха и изпълненията на Амодио и тримата медалисти. Въпреки това имаше критики към някои програми, които бяха оценени като несъобразени с реалните възможности на спортистите.
-
Какви са някои от очакванията за предстоящите състезания по фигурно пързаляне?
-
Какви са впечатленията от последните фигурирани пързалки?

. Ами щях да я изпусна. Не знаех. Тъкмо после превключваме на първи канал
Най ми направи впечатление фраза от есето дето го подари Росен. "те станаха част от пепелта, като многи от изгорелите кумири" може да не го написах дословно, но така запомних.
от къде ги измислят тези танци?! Свалям шапка на екипа хореографи. Креативност на квадрат.
. Но спор няма - страхотен екип за програмите/танците.
Красиво начало с прелестна снимка и календар на събитията. Браво на Шошулчо, и супер благодарности. Така ще знам от по-рано и като Малкия Принц ще чакам тръпнеща новите програми. 
alice_ in_ wonderland1
чува се на записа, че и публиката не се абстрахира от фигуристите за да навлезе в сюжета.
-мъчение, защото не върви да гледам без музика. Според мен това трябаше да е по-напред а "танци на народите" доста по-късно. То една мелодрама, то повечето с бавен ритъм (ако чух такива) точно като за начинаещи на леда актьори, да компенсират пързаляне с драма. А сега лъсна, колко много от аматоьрите още са на етап 1- страх от леда.
;