Любители на котки- тема 37

• 39 535
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Добре де, може ли заради една скарлатина да махне котките? Дори и да боледуват също като хората, пак не е причина според мен. А и откъде една домашна котка ще хване скарлатина?
Теди, не знам какво работи мъжът ти,  но няма ли колеги, които да питаш?

# 661
Ted_cat, жалко, че трябва да изживееш това.
Дано котенцата се намерят.
Бързо оздравяване на детенцето.

# 662
сега се ровя в нет-а да търся връзка между скарлатината и котките и нищо не намирам. писах и да един познат лекар. Ще се обадя и вет-а за да ми разясни ситуацията, но му нямам тел и ще чакам мъжо.

# 663
  • София
Не спирам да мисля за вас. Не мога да си представя кошмара, който преживяваш. Ако иска жена му всяка вечер след работа и всеки уикенд да обикаля навред, за да ги търси, нека да не ти казва къде са. Така ще лиши децата ви не само от котките, но и от теб.

Дано да не се налага, но ако знаем поне в кой район ги е пуснал, мога да помогна в издирването. Не ми се мисли и котьовците как ще се оправят. Едва ли ще се сетят да си стоят заедно.

Човек трудно преживява жестокостта на когото и да било спрямо животни, но вероятно e още по-трудно, когато е най-близкият ти, който всъщност би следвало да ти е опора в живота.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 19:26 от Емел

# 664
  • Варна
Точно това е най-гадното в цялата ситуация - как може най-близкият ти човек да ти причини това? Не мога да го проумея, ама грам Tired

# 665
  • София
Прощавайте, че питам, но той няма ли да се прибере тази нощ? newsm78 Ако се прибере, значи е голям куражлия.

Сега, ако това не беше България, можеха да го привикат да каже къде е хвърлил домашните ви любимци, като с това ги е обрекъл на гибел, и как така ще осъществява подобен тормоз върху жена си и двете си деца, едното от които с температура в същия момент.

Единствено заболяване на член от семейството като астма /което е животозастрашаващо/ може да предизвика средно грамотния човек да вземе решение за отдалечаване на домашния любимец от дома, но не и по този варварски начин. Компромисни варианти винаги могат да се намерят. Аз съм безкразно благодарна на майка си, която остави пуста къщата, в която е прекарала почти целия си съзнателен живот, за да отиде да живее там, където е безопасно да гледа моите котки.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 19:41 от Емел

# 666
Теди, а ако обещаеш да не ги връщаш в къщи и  да ги "подариш" на някого само и само да се намерят, дали няма да каже?
Даже имам идея - майка ми в момента е без котка и мога да прибера някой от тях.

Ох, много тъжно! Такива хубави снимки ми прати Теди на двамата красавци за "интериорната ми украса"! Даже днес снимах котешката стена и се канех да й покажа как се е получило, пък то....

# 667

Сега, ако това не беше България, можеха да го привикат да каже къде е хвърлил домашните ви любимци, като с това ги е обрекъл на гибел и как така ще осъществява подобен тормоз върху жена си и двете си деца, едното от които с температура в същия момент.

абсолютно вярно!

И просто нямам думи какъв е този ... не е мъж, обаче!

# 668
  • София
Въпреки, че имам астма, мога и аз да ги взема за известно време, стига да каже къде са.

# 669
  • София
Не съм писала от месеци.Съчувствам ти!Ужас.Дано каже къде са мъниците.
]

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 06:37 от seat-kata

# 670
Няма да каже къде са. Имахме един скандал, сега не му говоря и надали някога ще.
Щом е посял омраза, ще пожъне омраза.
Моля ви, не се натоварвайте с моя проблем.
Нека някой по желание да пуска новите теми.
Аз ще направя обяви и ще ги разлепя насам натам, но като се стабилизира малкия.
Засега ще гледам да избягам мислено от всичко това, защото иначе ще се побъркам.

# 671
  • София
Теди, толкова ми е мъчно! Да вземем да пуснем снимки в различни котешки теми и сайтове? Може някой да ги намери. Само кажи! Няма да се занимаваш. Ние ще се погрижим за разгласяването.

А как са децата?

# 672
Танче, ако искате пуснете обяви, а може и тема във фейса, не знам как се пуска там тема ....
Тук има снимки на Бени и Нико, изберете си -  http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/sets/72157606358250160/
Аз ще направя хартиени обяви, искам да ги принтна цветни, но това ще е другата седмица.

# 673
  • Costa Rica
Теди, сега видях...

Няма да изразя мнение за мъжа ти от уважение към децата му. Но мога да си го помисля... след голяма червена точка.

Спасявай се. Няма да става по-добре.

Много положителна енергия и молитви за всичките ти деца имаш от мен. Praynig Praynig Praynig

Ще пусна съобщение в темата за Мими.

# 674
  • София
Някой правил ли е група във фейсбук? Аз не съм, но ще пробвам. Със снимки и т.н. Тогава да разгласяваме с препратки към групата  newsm78. Приемам всякакви предложения и ако някой има опит - да каже. Да не откривам тепърва топлата вода...

За момента май се справям...

Общи условия

Активация на акаунт