Юлски бебета-Тема 32

• 27 035
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Ужасни са тези двете, милост нямат, подкрепям. Аз питки не пека, няма и пекарна никога да си купя, защото ще стана квадратна. ПРосто нямам спирка за хубави тестени неща, както някои хора нямат спирка за сладко.

# 631
  • София
Хихих,Ем,аз съм по- зле- най- много обичам сладките тестени неща! Mr. Green

# 632
  • Варна
момичета да ви се похваля! имаме си племеница  Heart Eyes братовчеда на Найден стана татко днес! мацката се казва Женя и тежи 3,100  Heart Eyes
чувствайте се почерпени! Mr. Green

# 633
  • София
момичета, ние утре ще пътуваме и не знам как ще съм с нета. Ако не се видим, ще си пишем, както се казва Mr. Green
Честит рожден на Кукумявка,Джил и Рал - не съм ви поздравявала.
Цветен,нещата от Спортс дайрект вече са у мадамата, не знам дали ти е писала
Верж, честита племеница  bouquet

# 634
  • София
Вирджинити честита ви девойка. Да ви е жива и здрава.
Аз да се отчета от днешната консултация 13кг. (по сметките на докторката не сме наддали и грам, но по моите 250г.-меря си я в къщи на електронната везна, което си е супер за нас) и сме високи 83 см. Та това от днешната консултация.
Нелир приятно пътуване и приятен престой. Писа ми мацката сега ще се разберем с нея кога, какво що.

# 635
NellyR,приятно пътуване!
Virginity,честита племенница!   bouquet

# 636
  • София
Джил, честито!!!Всичко хубаво, което вече ти пожелаха, ти го пожелавам и аз!!!

Върджи, честита племеница!!

# 637
Хаха Мила, забравих да ти кажа, че аз за първи път разбрах за тази икебана снощи, голям смях, сега дават по БТВ. Верно тестени сладки си е ужас.... това поне за щастие не го обичам.

Маймун, губиш ми се нещо  newsm78

# 638
  • София
А, и ние ходихме днес на консултация - +500гр/ 9300/ и +1см/76см/. За храната ми каза да не се притеснявам, че яде по 200-300гр.твърда храна на ден, щом си е здравичка. Каза да почвам да давам вече от пресните плодове, но без ягоди и от черешите само розови, без мъхестите - може нектарини. От останалите няма проблем.

# 639
  • София
Вержи, да ви е жива и здрава! Heart Eyes
Ем,някой беше пускал линк тук , в темата.Тогава се напиках от смях и имам подозрението, че този клип ще е още по-смешен. hahaha

# 640
Здравейте прибрахме се от бургас преди час някъде, ама не знам да се радвам ли или ...  newsm12 . Казаха, че няма образувания и щитовидната жлеза е в норма, но имам два увеличени лимфни възела ... Кофтито е че са увеличени от много време и не минават след като съм пила антибиотици ... и малко съм се спекла. Като си дойда в сф ще гледам какво ще правя .. лекарката каза да не се притеснявам и, че най-вероятно е от възпаленото гърло ама ... мен ми е едно кофтии защото не си е шега работа   Sad

# 641
  • София
Сириус, не се вкарвай излишно във филми. Hug И недей да търсиш под вола теле. Wink Радвам се, че всичко е наред, а лимфните възли ще спаднат. Peace

# 642
Хей момичета,много Ви благодаря.Страшни сте!

# 643
Върджи, честита племенница! Жива и здрава да ви е и много да ви радва!
НелиР, аз съм пропуснала къде заминавате, но ти желая лек път и приятно прекарване!  Hug Peace Браво на Дарето, супер мерки!
Сириус, не се притеснявай излишно  Hug, наблюдавай и ако не мине до месец пак иди, но не го мисли излишно  Peace

# 644
Jill, Честит Рожден Ден Simple Smile
Пожелавам ти много здраве, много любов, успехи и много прекрасни дни с любимите за теб хора Simple Smile

Virginity, честита племенница  Hug

Общи условия

Активация на акаунт