Юлски бебета-Тема 32

• 27 033
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря на всички отговорили за закуската, аз нещо поизостанах с прехода на Мишока към нормалната храна, още си яде бебешките пюрета, за което се самокритикувам Banghead

cveten prashec, там нямам и-нет, което не пречеше да се разберем нещо, ама съм пропуснала че живееш нататък, пък и забравих да спомена във форума, че ще се преселваме временно. Иначе нашите живеят от другата страна на поляната - близо до едно заведение Антик ако го знаеш. Другия път като ходя с бебо ще ти кажа непременно, нашите засега не планират да се местят  Wink
Понеже и аз скоро питах за уокър, да ти кажа моя опит - купих от Продавалника на Фишър Прайс по-евтиния. Според мен е стабилен, но мого лесно се търкаля по теракота и ламинат, на килим е по-добре. Мишо още се гъне в кръста и не схваща как да пази равновесие, но все пак го имаме само от 2 дни - мисля че ще има полза по-нататък.

Сиси ♥♥ , нали съм расла там - харесвам си го, ама не ни е по джоба да живеем там.  

Jillian , newsm59 на патерица, защото вероятно в момента се вихриш някъде и ще го прочетеш утре. Здраве, любов и късмет, здраво и усмихнато детенце!

# 646
  • USA
Здравейте, момичета Heart Eyes!
 Рал, Jillian, честит рожден ден, бъдете здрави и много щастливи! newsm67

Цветен прашец, на Стейси й се е събирало 8 часа без сън, но пак не можа да заспи сама. Надявам се и се моля да го израсте по-скоро. Кати наистина е пораснала много, цели 83 см., браво на нея.
Сафо, получих машината за бял шум. Ами, нищо особено, със звук на вентилатор, но може да се увеличи и намали, има и две скорости. Единствената разлика от програмата със звуците, е че тази машина не дразни толкова. На Стейси не й прави впечатление, защото тя отдавна спи на шум + лека  приспивна музика. Ето тази   http://www.amazon.com/gp/product/B000KUHFGM/ref=oss_product купих, ако искаш прочети някои коментари, но като цяло хората са доволни.

@mi, браво за сухите гащи. Аз не я слагам достатъчно на гърне и ползваме абсолютно същия брой памперси, малко ме мързи  Embarassed всеки път да я гоня , за да й сложа памперса.

Virginity, честита ти племенница, да е жива и здрава   bouquet !

NellyR, лек път!

Jillian, за мен кърменето е по-лесно от приспиването на ръце, но ако имаше, както казва Virginity някой да ме смени, бих я приспивала и по двата начина. Струва ми се, че така или иначе няма да е лесно отучването.

Миме, не знам мъжа ти как се разправя с теб Laughing, но моя не би ме изтърпял ако купя толкова обувки на Стейси ooooh! Laughing. Явно ти е много търпелив, малко са такива мъже, особено когато става въпрос за покупки на дрехи и обувки.

Медула, дано Ния наследи чувството ти за хумор, винаги ме разсмиваш.

Емили, мерси , че се сети за мен! Тук съм, но какво се забутах и нещо не можах да пиша, но пък не пропускам да чета. Уж нищо не правя кой знае колко, само един под бърша в повече, но не ми остава време. Ето още едно видео http://online.wsj.com/video/babies-film-and-the-hygiene-hypothes … AA64F59C1BEA.html относно хигиената и бебето, една съфорумка от друга тема го пусна, дано това да се отвори вече Crossing Arms Praynig.
За тестените неща, аз хляб почти не ям, но ако има около мен някой топъл, бих го хапнала целия Embarassed. Моите килограми през бремеността са именно от хляб Sad.
Фрида, да ви е жива и здрава бабата още много години   bouquet  !

Марулка, страхотни съвети за питката, запазих си ги   bouquet   !

A4, добре завърнала се Hug!

Сириус, не се притеснявай, може наистина да е от гърлото Hug!

Julsko bebe, честито християнче! Андреа май всички ги шашка с това спане Laughing.

Лени, браво за свалените килца!

И аз да се включа относно Системата -60, 13 кг. свалих от самосебе си, без да се напъвам, без диети  и още 2, които ту качвах, ту свалях ooooh!. Почнах диетата, но ми беше много трудно и въпреки че свалях, явно нямах достатъчно стимул, я спрях. След това я почнах наново и няколко дни бях с главоболие, беше ми много трудно, но издържах и сега изобщо не ми прави впечатление, даже не се чувствам гладна вечер ( вечерям към 17-17:30 и си лягам около 24 часа). Единственото нещо, което ми липсва е да си хапвам следобед и вечер любимите ми неща-торти, шоколади и т.н. На мен ябълките също ми остъргват корема и затова гледам да вечерям грейпфрут или портокали, но с кисело мляко огладнявах много бързо и затова си взимах извара и така се засищах. В момента само един портокал ми е достатъчен за вечеря, без млека , извари и т. н. Явно се свиква. Вчера се притеглих и за една седмица се оказа, че съм с -900 гр., но не повярвах и тази сутрин пак се притеглих, и бях към тези 900 гр. още -500, чак мислех, че нещо не е наред с кантара Laughing. И само да кажа, че имам малко килца за сваляне, които доколкото разбирам са най-трудни. Без тази диета още щях да си стоя закръгленка Mr. Green. Сега си влизам в абсолютно всички дрехи и съм много горда от себе си bowuu. Така че, Емили, Бубучка, Евита,Миласара, май имаше още момичета, захващайте се със Системата и хич не му мислете. Пожелавам ви успех!
С нашия татко си правим 2 пъти годишно големи шопинзи и утре мислим да е единия. Предния път, беше около Коледа, отидох с огромно желание, харесах много дрехи и като взех да ги меря, направо ми идеше да захвърля всичко и да избягам, мисля, че даже и ревнах Mr. Green. Та ако утре е хубаво времето ще посетим 3 мола Grinning и се надявам да има доста неща, които да ми харесат.

Моя мъж излиза във ваканция 3 седмици и почива 3 дни в седмицата, което означава, че ще е изцяло на наше разположение тези дни, ще помага и ще ни развежда, което обикновено се случва рядко, особено за помагането Laughing.

Малеее, аз съм се оляла с писането,извинявам се  Hug. Лек ден на всички  Kissing Heart!

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 01:33 от maimun77

# 647
  • София
Лени,да ти е жив и здрав големия момък! Все така да се гордееш с него!

Ваняес,честит рожден ден! Късмет и щастие през тази година!

# 648
  • София
Ехеее аз докато се прибера от заведенията и други рожденици са се появили.
Ванаяс честит рожден ден. Да си здрава и да имаш много поводи за усмивки.
Лени честито и на твоето пораснало момче, да ти е живо и здраво.
Ние отидохме инцидентно на един рожден ден и се прибрахме неотдавна. Първо бяхме в една кръчма в Студентски град, после затворихме Синатра, след това се отдадохме малко на разни креватни упражнения и сега реших да ви нагледам и да отивам да си лягам, че не знам как ще си гледам утре детето, а пък и от 10 м. насам за първи път утре съм си записала час за фризьор, та да видим как ще се справя. Какво утре ви пиша като то си е съвсем откровено днес вече.
Така и така посрещнах утрото ами да взема да заместя Чочи и да ви почерпя по едно кафенце.

# 649
Добро утро!
Цветен прашец,мерсаж за кафето  Hug

vanyaes,Честит Рожден Ден!

# 650
Мойто днес пак щръкна рано рано - 5.50, ама пак по-добре от вчера ама тогава си беше легнал в 8.30, а снощи в 10-10 и нещо беше имам чувството че в колкото и да си легне пак ще щръкне в 5-6  ooooh!   Tired

Вчера от мрънкане забравих да кажа, че си купихме обувчици на "колев и колев" ама май съм взела голям номер, уж ги пробвахме, предният номер бяха прекалено точни и аз реших да взема по-големите малко са затворенички, но пък са тънички.

vanyaes,Честит Рожден Ден!

# 651
Ваня, Ч.Р.Д!!! Здраве и любов нявсякъде  около теб! Весел празник!
Диди, моята питка за Прощъпулника също беше със сиренце, така исках, не само да му е сладък живота, но и шарен (също сусам, мак - само за отпечатъка), по случайна рецепта - http://hihonas.blogspot.com/2009/06/blog-post_13.html, но много сполучлива, страшно се наду, в тавичка 17 см. (отделих една топка и я сложих в средата, там направихме отпечатъка, а около нея увих тройна плитка). И аз за пръв път правя, досега само малки питчици, хлебчета, франзелки, фокачи.. машината я меси де. Simple Smile
Върж, честито бебе в семейството!
Нели, приятно и леко пътуване, хубаво да си изкарате в Щатите и ще чакаме да се включиш! Аз не разбрах, но май майка ти е там..!?
Сириус, нали Стели беше болен, може и твоите възли затова да са възпалени, недей да мислиш само лоши неща!
Джиджи, къде изчезна...

Влади беше много впечатлен от концерта снощи, отиде пред тях, закова се отпред и не мръдна 40 мин. Въртя дупе, пляска, беше си направо част от програмата. Simple Smile Как не се умори толкова дълго прав направо не знам! Накрая вече го взех да седне малко. Много съм несериозна с Музиката за бебета.. ще гледам да отидем поне 2-3 пъти преди да изчезнем от София. Ох, хайде да се оправя вече това време, че и с вас да се видим най-после преди да заминем, че срамота..

# 652
Здравейте и от мен, нещо се загубихме пак то трасето.... Laughing
Времето е топло и само навън висим. Новото при нас е , че Йоана вече вървинапред с проходилката...хаха. Crazy Сега освен че пъзи и върви и с проходилката и вече няма тайни за нея, обезопасяваме наред къщата , че много пипа госпожицата. Laughing

Честит рожден ден на vanyaes!!!

# 653
Добро утро дами!
Искам да почерпя за рождения ден на порасналото ми момче! Вече си имам истински тийн, става на цели 13 години, кога минаха  Mr. Green
Да ми е здраво и усмихнато момчето си пожелавам аз, да има добри приятели и да успее да докосне мечтите си!

Днес е родена и любимата ми племенница, става на 14 години и за нея си пожелавам да расте усмихната и да е късметлийка, на леля хубавицата!

ВаняЕс, Честит празник и на теб!   bouquet  bouquet  bouquet
Бъди здрава и нека късмета е винаги с теб!

# 654
Сиси, маймунче, миласара  Hug  Hug  Hug . ще гледам да не го мисля и да си засиля имунитета  Hug  Hug  Hug много благодаря за подрепата, че в интернет такива неща пише  Shocked , човек май по-добре да не чете ама и докторите като не обясняват както трябва и ние искаме да се осведомим и така. Аз съм забелязала за какъвто и симптом да напишеш в нета все ще ти излезе някоя и друга страница с тумори  smile3512 ох ужасна съм спирам.

И аз като Чочиии   всех да си поставям диагнози  Laughing (дано не бъркам ама имам някакъв такъв спомен)  Hug

Още малко и си идваме то не остана 10-тина дни най-много и ще ни изгонят о тука, ама пусто и времето се развали, че не можем да плажуваме. Добре че онзи ден се попличках малко ама духаше вятър и не беше много готино (и после що съм била болна нали  hahaha  патица)

Lennyh да са ти честити рожденниците и много да те радват  Hug   bouquet

# 655
SIRIUS-F,недей да правиш мойта грешка да си поставяш диагнози, че аз в такъв филм се бях вкарала..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 656
Лени, да е жив и здрав, присъединявам се към пожеланията, които ти самата желаеш за него! Хубав празник! Hug  Да е щастлива и усмихната и девойката!

# 657
Чочиии и аз съм в същият филм ама май ще напускам главната роля  Laughing

Май и аз ще влизам в системата че вече гоня 90  Shocked такова чудо никога не е било, а се оплаквах че съм 75, дай ми ги сега, като си помисля, че преди да дойдем тука значи преди 5,5 месеца бях 76 и още повече  Shocked и бях толкова близо до целта, а тя ми е да падна под 70. Пусто като ми дойде на ум за сладко и освирепявам ...

# 658
  • София
Сиси, аз чак автуст ще пътувам за Щатите. Сега заминавам за провинцията за известно време Mr. Green
Лени, Чести рожден ден на сина ти и на племеницата ти   bouquet
Ваня, Честит рожден ден и на тебе. Много усмивки ти пожелавам  bouquet

# 659
          Добро утро,

Голям студ! Какво му стана на това време?

Мислехме да пътуваме утре, но ще го отложим за петък, няма какво да правим на този студ.

Имам питане. Как пътувате с децата на по-дълъг път? Последните два пъти, аз правя така: събуждам го към 5 часа, изпишквам, поставям го в чувалче и  кърмя, това става в едно полусънно състояние.  Гушкам го, и така се возим в колата, отзад. Имам една голяма възглавница, на която Санди спи и  аз се подпирам на нея. Последният път стигнахме в 9 часа и го чакахме още 40 мин да се събуди. На столчето много бързо му омръзва и иска да бяга. Може да  издържи 1 час.  И затова мисля този път да тръгнем още в 3-4 часа.

Сиси, имаме намерение, ако Санди позволи тази година да ходим на Трабзон. В България е непопулярно, а е едно от непосещаваните места от туристи в Турция. Ето малко изображения от чичко Гугъл: http://www.google.bg/images?q=Trabzon&um=1&hl=bg&tbs … art=0&ndsp=20

Медулка, не ми завиждай,  медала има и обратна страна. Всеки път, когато трябва да чисти, започва да пита звездите, и те винаги му казват, че днес не е  подходящия  ден за тази дейност.

За моят опит с ЕБХ, ще пиша някой път подробно, защото съм си измислила някой неща, които могат да бъдат полезни.

Юлско бебе, веднага ги познах, бях сигурна, че това са те!

Нелир, успешно пътуване, но и аз не разбрах, къде отивате. В САЩ ли?

На Лени и Ванаяс, честит празник, а на Верджи – племенница!

Я кажете, коя е новата песен на „Икебана”, защото първата беше много смешна.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт