cveten prashec, там нямам и-нет, което не пречеше да се разберем нещо, ама съм пропуснала че живееш нататък, пък и забравих да спомена във форума, че ще се преселваме временно. Иначе нашите живеят от другата страна на поляната - близо до едно заведение Антик ако го знаеш. Другия път като ходя с бебо ще ти кажа непременно, нашите засега не планират да се местят

Понеже и аз скоро питах за уокър, да ти кажа моя опит - купих от Продавалника на Фишър Прайс по-евтиния. Според мен е стабилен, но мого лесно се търкаля по теракота и ламинат, на килим е по-добре. Мишо още се гъне в кръста и не схваща как да пази равновесие, но все пак го имаме само от 2 дни - мисля че ще има полза по-нататък.
Сиси ♥♥ , нали съм расла там - харесвам си го, ама не ни е по джоба да живеем там.
Jillian ,
на патерица, защото вероятно в момента се вихриш някъде и ще го прочетеш утре. Здраве, любов и късмет, здраво и усмихнато детенце!
!
!
.
.
!
. Така че, Емили, Бубучка, Евита,Миласара, май имаше още момичета, захващайте се със Системата и хич не му мислете. Пожелавам ви успех!
и се надявам да има доста неща, които да ми харесат.
!

Сега освен че пъзи и върви и с проходилката и вече няма тайни за нея, обезопасяваме наред къщата , че много пипа госпожицата.
ох ужасна съм спирам.
патица)