Юлски бебета-Тема 32

• 27 030
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Ваняес, честит рожден ден!!

Лени, честит рожденник!

# 661
  • София
Здравейте мами и порастнали дечица
Честит празник на Лени на порастналото момченце .Присъединявам се към пожеланията  bouquet
Ваняес и на теб Честито   bouquetМного здраве и успехи.
Какво ново при нас имаме си 6 зъбчета  като 3 избиха последната седмица,но не са ни давали много зор ,дано и занапред така да пробиват Praynig
Да Ви разкажа за нашто кръщане :Жорко беше изключително спокоен не му се чу гласа ,което е много голям плюс,че има някои деца...Всичко мина чудесно ,приятно събрахме се след това в едно близко заведение където продължихме купона,че имахме все пак троен празник(имен ден ,кръщане и ние с мъж ми имахме годишнина малееееееее...много години няма да ги казвам Heart Eyes)
Обаче Андрее на Драга направо ми напълни сърцето Уникално дете истинска чаровница.Драга да ти е много здрава и усмихната малката принцеска Hug  bouquet
А днес реших да пробвам Жори на гърне и резултата е....имаше ако ,а после и пико newsm44 newsm44 newsm44Дано само да не е инцидентно ,ще трябва да съм много последователна.
А какво да Ви кажа друго нашият батко се оплака миналата седмица ,че го болят краката и сега ходи всеки ден на рехабилитация.Слава богу поне на този етап няма да има нови операции и гипсове ,а само нагревки Praynig
Ми това е засега от нас,че баткото се прибра и не ме оставя на мира иска да играем.
До скоро Hug

# 662
  • София
@ми,мойте пътуват само в столчетата. Обикновено спят в колата, гледам да пътуваме,когато е време за следобедния сън. Приготвям си вода, сок, ябълка, нещо за дъвчене и някоя и друга играчка, за да има с какво да ги занимавам, ако някой се събуди, но никога не ги вадя от столчетата. Peace Продължението на Икебаната мисля,че се казва "В гората" и доколкото разбрах премиерата на клипа в интернет ще е в петък. Mr. Green
Лени, да ти е жива и здрава и племенницата!  bouquet

# 663
  • София
@mi ,не можах да разбера, но той не е обезопасен в столче ли? Не смея никога, и по никаква причина да я разкопчавам и вадя от коланите на стола. Ако все пак се наложи, просто спираме. А досега никога не сме се съобразявали кога да тръгнем или колко е часа, просто си тръгваме и тя няма избор, вози се, когато иска спи, когато иска си гледа и бърбори. Дори аз се возя на предната седалка, сетих се една смешка  Laughing. Когато се прибирахме от Гърция, тръгнахме на обед от Сани. Спирахме в Солун на пазар в Икеа, и след половин час в Джъмбо. Междувременно аз я кърмя и преобувам по паркингите, ама ние сме си свикнали, и в София сме така. Стана 8 ч. когато излизахме от Солун, преди границата пак спирахме в Цинцарис. На всеки магазин я вадим от столчето и я слагаме в пазарската количка, тя обича да разглежда по магазините, дори и да съм я събудила. Вече към 10 ч минахме през Сандански и аз реших, че е време за гърнето  Laughing. Спираме на един паркинг и се оказахме около местните жрици на любовта  Joy. Ама какво ми пука детето седи на асфалта в гърнето, то аз не бях видяла,но Филип обикаля колата и от крак на крак вика, - Абе, дай да мръдна 500 метра, викам, - Не, да видим 5 м. дали ще се изпишка и ще я кърмя  Mr. Green.  Минаваха някакви джипове,обръщаха, не ми пука  Laughing  В София бяхме към 00 ч.

# 664
Миласара, мерси за отговора.
Миме, проблема ми е, че не иска да стои в столчето. Вози се мах 1 час и започва да се извива, не реве, а крещи, иска да бяга.
Столчето ми е хубаво, проблема може би идва от там, че не съм го возила в кошница, а минах направо на столче. Сега се сетих за играчките за кола. Ние, по бензиностанциите изглеждаме така: Санди е на гърне, а ние пием кафе.

# 665
  • София
За почивките и ние сме така  Laughing. На тръгване спряхме за гърне около Благоевград. Някой пиха кафе и хапнаха, други кърмиха , и разбира се моето кафе остана на покрива  Joy. Обаче до нас паркира огромен камион с овце и ми стана жал как са ги нагъчкали вътре,а и смрадта беше неуписуема  ooooh!. Като изминахме 2-3 километра, викам дай да си пия кафето. Тук, там, няма го, спираме, а то по цялата врата и по задното стъкло, нес кафе с много захар  Mr. Green. За да го измие, ми изхаби цялата вода, та после спирахме и за вода  ooooh!, абе весело да е  hahaha
А с любими играчки не става ли? Ама, според мен сигурността му е най-важна, а той може би ще свикне с времето. Често ли го возите в колата, ние почти нямаме ден без някъде да осткочим, аз нямам книжка и само чакам да ме возят  Twisted Evil . Особено събота и неделя все сме по пътищата, и предполагам затова е свикнала София.
Ванче, честито   bouquet

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 13:03 от Mime-to

# 666
@mi, тръгнете пак през нощта, но го сложи да спи в столчето, завий го и всичко ще е наред. Ох, направо се видях в чудо с това ЕБХ от около почти 2 месеца, откакто прохождаше и ходи, ще следя с интерес като проходите и вие, и София, макар че вече ще са по-големички и ще сте затвърдили напълно гърнето, а ние не успяхме, че избърза човека..

бон тони, дано се оправят бързо крачетата! Hug
Нели, нищо, пак приятно..

Много съм изостанала и аз, не бях я чувала тази Икебана.. newsm78

# 667
# 668
И новата песен
http://www.youtube.com/watch?v=Z80Kcr_-0ZQ

hahaha На бебетата се харесва  Mr. Green

# 669
  • варненка от София
И новата песен
http://www.youtube.com/watch?v=Z80Kcr_-0ZQ

hahaha На бебетата се харесва  Mr. Green

На какъв език пее този идиот?  Rolling Eyes

# 670
На бг  Rolling Eyes   Но не ме питай какво пее - не се разбира... освен че бере съчки...

# 671
... някой... аз.. тънки, сухи...
от цялата песен само това разбрах...
А Преслава само зяпа и вика ДДАДАдаДаадаааДАаДдДа  Joy Joy Joy Joy

Ужас  Shocked

# 672
  • Варна
Здравейте, момичета,

Благодаря на всички за пожеланията.  Heart Eyes

За съжаление или за моя най-голяма радост.... най-големия ми подарък днес беше, че ни изписаха от болницата. След 2 седмици влачене на сополи изведнъж в петък следобед Мони вдигна Т и почна да диша ужасно тежко...остър бронхиолит. Нямам думи, с които да опиша колко "спешни" са ни спешните кабинети, какво "приветливо" отношение имат сестрите, какви "чудесни" условия има в нашите болници....Не разбирам защо процедурата по хоспитализация трябва да отнема 4-5 часа, а да няма даже и къде да седнеш....В стаята бяхме 9 човека, на 4 легла...от всякакъв етнически произход...от 20 дневно бебе до 14г тийнейджър....По цели нощи се притеснявах Мони да не реши да се завърти и да падне на цимента на пода. Сестрите бяха от 50г нагоре, мъчиха го няколко пъти повече от 40мин да му слагат абокат и му напукаха вените на ръцете. Единия път не ми позволиха да присъствам, върнаха ми го вир вода, ревящ и сестрата ми вика - ох, уморих се да го държа, заболяха ме ръцете....ееее, какво, очакваше да и съчувствам ли, баси тъпата..... #2gunfire Абоката му беше на крачето, едва крепящ се, веднага се върнах да му сложи анкерпласт да не се разлепи. Сестрата ми вика - ох, нямаме, ама му лепна едно парче...Предполагам, че просто съм шокирана от сблъсъка си със здравеопазването ни, и ще се моля да не попадам в обсега му пак. Положителното е, че доцента, който ни наблюдава му обръщаше много внимание, преглежда го най-обстойно и се държа страхотно. Ох, споделих си мъката....гледайте си бебчовците и хич да не ви дреме кое кога спяло, колко ядяло, колко е наддало и кога е проходило. Да са ни живи и здрави!!!!!!!

# 673
vanyaes, честит рожден ден  bouquet. Да нямаш повече поводи за такива постове Hug.
Виржинити, честита ви племенница.
Лени, да ти е жив и здрав баткото, както и племенницата Hug.
Еми, то изтупаният селянин веднага личи Laughing. За пътуване, гледам да станем рано, в зависимост на какво разстояние ще ходим, храня я, слагам я в стола, ако иска спи, ако иска гледа. Май не съм от голяма помощ Laughing. Аз не смея да я държа, връзвам си я в стола. Ако има нещо спирам, в движение никакво разкопчаване. Мен ако ме питаш си го оставяй там, така го свикваш, че има и друг вариант, ако си седи само в стола и не го местиш ще свикне и ще се примири.
Нели, лек път.
Хахахаха, Марулка и аз това питах, като го гледахме в шоуто на Иван и Андрей.
Момичета мерси за хубавите думи за моята поспаланка Hug.
Да ви кажа честно за тази икебана, просто съм в шок, според мен този трябва да си го приберат на съответното място. По ТВ казаха, че имал 25 албума и 9 сингъла, просто не ми се мисли какви са, а и се чудя кой го издава, изобщо има ли публика този?
Днес бях на маникюр за 4 път може би в живота си. Утре незнам как ще изтърпя другата рода. Притеснявам се, че времето е лошо, аз съм резервирала за навън, вътре е много малко и се пуши, незнам какво ще правим. Най- много да седнем за много кратко. Уж го даваха да се затопли, ама нъцки, кофти късмет. Стискайте палци поне малко да се позатопли, но имайки предив студът навън едвали Cry. Нещо хич не ми е емоционално за утре, никаква тръпка newsm78.

# 674
  • Варна
хихихи, ето ви го клипа със субтитри  Joy http://vbox7.com/play:0dc6065c

Общи условия

Активация на акаунт