Лени, честит рожденник!

Много здраве и успехи.
)

Дано само да не е инцидентно ,ще трябва да съм много последователна.
Продължението на Икебаната мисля,че се казва "В гората" и доколкото разбрах премиерата на клипа в интернет ще е в петък.
. Ама какво ми пука детето седи на асфалта в гърнето, то аз не бях видяла,но Филип обикаля колата и от крак на крак вика, - Абе, дай да мръдна 500 метра, викам, - Не, да видим 5 м. дали ще се изпишка и ще я кърмя
. Обаче до нас паркира огромен камион с овце и ми стана жал как са ги нагъчкали вътре,а и смрадта беше неуписуема
. Като изминахме 2-3 километра, викам дай да си пия кафето. Тук, там, няма го, спираме, а то по цялата врата и по задното стъкло, нес кафе с много захар
, абе весело да е 

Абоката му беше на крачето, едва крепящ се, веднага се върнах да му сложи анкерпласт да не се разлепи. Сестрата ми вика - ох, нямаме, ама му лепна едно парче...Предполагам, че просто съм шокирана от сблъсъка си със здравеопазването ни, и ще се моля да не попадам в обсега му пак. Положителното е, че доцента, който ни наблюдава му обръщаше много внимание, преглежда го най-обстойно и се държа страхотно. Ох, споделих си мъката....гледайте си бебчовците и хич да не ви дреме кое кога спяло, колко ядяло, колко е наддало и кога е проходило. Да са ни живи и здрави!!!!!!!
. Да нямаш повече поводи за такива постове
.
.
.
. Нещо хич не ми е емоционално за утре, никаква тръпка
.
http://vbox7.com/play:0dc6065c Препоръчани теми