Юлски бебета-Тема 32

• 27 023
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Ааа Драга що бе, човека си е решил да пробие, правейки се на клоун и както виждаме - успя, а и според мен доста присъствие има на сцената, вживява се много  Laughing На мен лично ми е весело като го гледам.

# 676
Здравейте  Flutter

Много, много благодаря за прекрасните пожелания, които получих за рождения си ден. Пожелавам да ви се връщат с пълна сила.

Ваня, да си жива и здрава. Много късмет, любов, пари и най-вече здраве за теб и цялото ти семейство. Дано дори да не помирисваш болница вече.  party023

Вирдж, честита ви племенница.
Лени, честит ти тинейджър. Малеее, ей сега ще почне да ви води девойки вкъщи.

Цветен, как мина фризьора? Аз реших да обявя затъпяването си официално и се боядисах чисто руса.
Сириус, за болести в интернет се чете само умерено и с голяма доза скептицизъм. Напоследък ми се налагаше да успокоявам й майка ми след такова четене. Айде чакаме те в диетната дружина. За нула време ще ги смъкнеш килцата.
Еми, и аз не смея да возя Калина без седалката. Случвало ми се е два пъти и то за късо разстояние - таткото да ни прибере от центъра, че сме се запиляли. През цялото се оглеждам като обезумяла за евентуални рискове от рязко спиране и слизам от колата със схванати мускули от стискане.
Бон_тони, браво за резултата с гърнето.
Драга, поспаланката ти е чудесна. Времето ще се оправи специално за теб, а на родата не обръщай внимание хич. Чакаме те после със снимки и разказ.

Ей, това ритуалите покрай децата страшно ме ужасяват. Успешно отбих атаките за питка на 40-тия ден, но като ви чета всеки момент очаквам семействата да ме подпукат за кръщенета и прощъпулници. Хич не си падам по тези масови мероприятия.

# 677
  • София
Джил, добре дошла в клуба, дет се вика. Laughing
Драга, както знаеш 20.05 е вълшебна дата за три от нас.Ще бъде и за теб! Hug

# 678
  • София
Джил върнах се успешно фризирана, добре ме подстрига доволна съм, само дето щях да заспя на стола така ми се спиии, че мисля да ходя да се хоризонтирам. А на теб честито ти присъединяване към блондинките.
Като казахте за 20.05 се сетих, че третото дете на брата на нашия татко е родено на тази дата и по този повод сме канени в неделя на детско парти. Grinning
В колата и ние използваме столчето по предназначение.
Vanyaes ужасно преживяване, дано не ви се случва повече.

# 679
Vanayes, направо настръхнах от разказа ти.. По тоя повод искам да ти честитя рождения ден и да ти пожелая всички вкъщи да сте много здрави! Да нямаш повече такива "приятни" преживявания!  Hug

Лени, честито ти пораснало момче!!! Да ви радва много и да ви дава много поводи за гордост!  Hug

Преслава май окончателно се научи да спи с нас и сега е голямо мятане и мрънкане докато си легна при нея.. Преди да тръгнат зъбите си я оставях в леглото и заспиваше... ако не веднага то след няколко минутки рев, ама такъв ленив, сънен рев.. И като се започнааа ooooh! Първо спеше в креватчето и към 4-5 ревеше и я взимах.. после към 3 я взимах и така до тази седмица, когато въобще не иска да остане в креватчето.. Може скоро пак да я пробвам да си я оставя да видим как ще реагира.. Одеве опитах да я оставя, ама започна да се катери по решетката, която още не е вдигната и ме е страх /работното ми мъжле няма време да я залепи и всички пръчки се вадят, ако я вдигна..  Tired / После се обърна по корем, задряма чукна си главата в решетката.. веселба..
А, за малко да забравя.. бяхме на консултация - +500гр. и +2см... можеше да не се унася толкова в грамажите амаааа  Crazy

Джил, честито русо! Simple Smile   bouquet
Прашинка, честита прическа!   bouquet

Лека и спокойна нощ на всички!!!  Hug

# 680
  • София
Хайде една почерпка, за да ми е все така щастливо семейството! Днес стават 10г., откакто сме "бракувани". Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да се явят и другите две щастливки,омъжени в този хубав ден! Сафо,Сиси, бъдете щастливи с половинките си, нека има все повече любов и радост в семействата ви! Hug Hug Hug Весел празник!      bouquet  bouquet

Драга, пожелавам ти страхотен ден и да бъдеш поне толкова щастлива, колкото сме ние!    bouquet

# 681

Миласара,Сафо,Сиси,Честити ви годишнини!

# 682
Честито на рожденниците на патерица  bouquet, на всички месечинки и месечинковци, на всички с годишнина днес Мила, Сафо, Сиси  Grinning Hug и на тези, които празнуват с повод и без!

Драга пожелавам ти много щастливи емоции днес, без никакви изненади, нека бъде прекрасен ден за теб  bouquet

Мами стиснете по едни палчета мъжа оиде на изпит Йелтс рано рано Praynig

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 08:16 от frida

# 683
Драга, пожелавам ти прекрасен и незабравим ден на пук на времето! Hug

Мила, Сафо, пожелавам и на вас да се обичате все по-силно и по-силно!!! Ще си напомняте за това всеки път, когато погледнете доказателствата за вашата любов - прекрасните ви дечица! Весел празник!

Почерпка и от мен, но аз ще черпя и на 4 юни, когато беше същинското тържество и съчетанието пред Бог.

Ваня, съжалявам за преживяванията ви, повече да не видите болница!
Джил, честито русо и аз ще променя моето естествено русо, ама след още 10-тина кг. Wink

# 684
Верж - честита племенница!
NellyR - приятно пътуване!
SIRIUS-F - радвам се, че изследванията ти са добре. Ще видиш, че всичко ще мине, не се притеснявай.
@ми - когато пътуваме, Коси си е в столчето. Аз задължително съм отзад при него.  Досега един път се е случвало да го извадя, защото се размрънка, но и вече бяхме на 500 метра от целта.  Но си права, че спи по-малко в столчето. Иначе и аз гледам да съобразявам кога тръгваме, за да е добре за него.
vanyaes - ужасно преживяване, дано вече всичко е зад гърба ви.
Мила, Сафо, Сиси - честити ви годишнини! Бъдете много влябени и обичани.

Вчера моето малко помченце стана на цели 11 месеца и сутринта ме зарадва с 3 зъбчета  Simple Smile - един горен и два долни. От вчера официално към тати, баба и  дада включи и мама  Heart Eyes

Иначе продължава да не се опитва да се изправя, стои като свещ, почти без помощ, но не прави дори и крачка. Има ли други като нас  newsm78

Може и да ме сметнете за луда, но аз много се вълнувам от годинката на малкия. Пада се в събота и тогава ще направим и кръщенето. Направила съм си покани, във същия десен етикети за бутилките и пожелания за гостите. Решила съм и как искам да е украсено заведението, в което ще бъдем. Може би, защото се занимавам с такива неща и затова ми е интересно и искам да е в този вид и по този начин.

Редактирам се: Утре Коси има имен ден! Идеята ми е била да го правим при нашите заедно с тати, на когото е кръстен. Но утре няма как да стане, защото е работен ден и няма кога да се приготвим. От друга страна, казват, че който не е кръстен не празнува имен ден /макар че нашият татко е празнувал цял живот, а е кръстен преди десетина години/. Как мислите? Празнувахте ли имените дни на децата си?

# 685
Мила, Сафо, Сиси, Бъдете здрави и много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно! Честита годишнина от Вашият Сватбен ден!
Постнете по една снимка от онзи ден! Praynig

Драга, бъди щастлива булка днес и завинаги Hug

Фрида, имаш палец Peace

Ваня, мъдри пожелания към всички. Човек отрезвява по такива места. Радвам се, че сте добре.

@ми, аз избягвах да пиша по темата за столчето, защото принципно не съм права, но и аз съм в твоето положение - Ния в столче не стои, въпреки че се е возила в кошница и в началото. По тази причина максимално избягвам возенето в кола. Когато ми се налага, гледам да не съм сама и вземам Ния да седне с гръб към мен и връзвам и двете ни с колана. В интерес на истината много повече ме е страх в метрото, там се чувствам адски беззащитна. И се моля само да не ни се случва, защото столчетата са си афив също и гаранцията е 'Франция'(много рових за стол, изискванията ми бяха високи). Дано пък този път Санди да прояви разбиране и да седи Peace

# 686
  • София
Добро утро мамита!
Миласара, Сиси, Сафо желая ви много дълги години семейно щастие, любов и разбирателство в дома!

Юлско бебе прекрасен ден ти желая, всичко да върви по вода.
Фрида стискаме палчета.
Бреййй ама какъв студ ни хвана, както бях прибрала зимните дрешки и якета набързо ги извадих, кога тази година ще идва лятото, време не остана.
Да кажа, че вчера си взехме маратонките, които си поръчахме от спортния сайт, страхотни саааа! Много съм доволна, супер готини са.

# 687
  • София
Миласара, Сиси, Сафо , желая ви още дълги години любов , разбирателство и уважение да цари в дома и сърцата ви!!!

Ваня, честито и на теб, макар и със закъснение, но от сърце, а неприятната случка да остане само спомен, който никога повече не ви се повтаря!

Фрида, стискаме палци на таткото!
И на Драга, въпреки студа!
И подкрепям Медулка да ни пуснете по една снимчица от ОНЗИ специален ден:)

# 688
Ооо ама днес ли е сватбарския ден? Айде честито на всички и от мене!

Джил, и аз така мразя всякакви такива, не че и родата не спомага с техните тъпотии... даже направо не знам на годинката какво ще правим. Честити прически на теб и на Прашинкова!
Тани80, ние сме като вас. Само дето бих тъпан, че стои сама - стои ама като й подпираш дупето, иначе както казва баща й се навежда да "бере ягоди"  Laughing

# 689
Добро утро,

Специални поздрави за Мила, Сафо и Сиси и техните половинки. Бъдете винаги щастливи и с много обич един към друг да преодолявате всички препятствия, ако изобщо има такива!

Цветен, браво за фризурата. Аз все пак ще трябва да си купувам преса за коса, че не мога и не мога да я изпъна със сешоара както трябва.
Мила, в клуба има ли членски внос или само сметката за боята всеки месец се плаща... hahaha Joy

Бубичкааааа, все едно говориш за Калина. И ние си направихме същото упражнение. Аз упорито я слагам обаче в леглото и вечер и се предавам през нощта по някое време, защото ми се спи и ме домързява да ставам като се събуди.
Тани, разбира се, че ще се вълнуваш. Даже леко ти завиждам за ентусиазма. Празнувайте си спокойно именния ден на детето.

А на Драга пожелавам само хубави спомени да й останат от днешния ден.

Общи условия

Активация на акаунт