Юлски бебета-Тема 32

• 27 028
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
За ваксините, аз ще слагам Превенар. Синфлорикса е още нова и ме е страх. Имаме купена и си стои вече няколко месеца в хладилника. Все някой беше болен и не можахме да я сложим, а сега е по-удачно да се изчака да мине годинката и тогава. Може би е за добро. Ще и спестя едно боцване.
Мила, дръж се, дано ви се размине. Heart Eyes

# 706
  • София
Мимето,добра идея!  HugЕто за Драга :

# 707
  • София
Хайде да ви се покажем на 11 месеца:
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-11-meseca.502617.18802205

# 708
Драга, като проблясва слънчице от време на време и все за теб се сещам! Ама то и в барака е понякога така, ту слънчево, ту не толкова. Wink
ТANI80, ще бъде чудесен празник! Празнувайте си спокойно имения ден!
Цветен прашец, много сладка Кати! И аз се канех да качвам, че отдавна не съм, но много ме изнервя сайта..

Оф, и аз мисля този Синфлорикс, уж твърдо бях решила да не слагаме.. Джил, Попова вече е доста информирана, настоява едва ли не да сложим, защото аз й бях отказала преди няколко месеца.. А за Юлиана Преванар по-късно..
Изместих консултацията, че ще пътуваме, Влади е 10, 400 (качил е този път, но нали вече си хапва повечко, така че нормално), 75 см.
Отиваме в Пазарджик, утре е празник на града, ще останем до понеделник, а и дядо Влади си е вече вкъщи и да ни се порадва, ще лежи още доста де..

# 709
  • София
Привет
Честито на прекрасните мами който днес празнуват свойте годишнини  bouquetОще много години да сте здрави и щастливи с половинките си Hug
А на Драга пожелавам един прекрасен ден изпълнен само с положителни емоции и дълги години щастлив семеен живот и  поне още едно прекрасно бебе  като Андреа.ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ.
Честито и на днешните месечинковци ,ей още малко и торти   chef Peace
Сиси на Вас приятен път и весело изкарване в Пазарджик,а и поздрави на борбения дядо  bouquet Hug

# 710
Благодаря за поздравите, момичета!  Hug

Мила, Сиси, честити ви годишнини!Обичайте се, живейте в хармония, преодолявайте трудностите заедно и нека когато след години видите, че ръката ви е стиснала една посбръчкана и леко посивяла ръка да можете да се усмихнете на времето и да му благодарите!   bouquet

Драга, прекрасен семеен път ти желая! Ама само как познах за датата, а?!  Crazy

Джил, любимо мое теленце, честит рожден ден на патерица! Бъди много щастлива, много успешна и обичана!  Heart Eyes Hug

Не можах да прочета много назад, че докато ме е нямало сте изписали доста страници /а пък съседите във Варна взели, че си кодирали Интернета  Tired /. Честити месечинки, рожденни дни, християнчета и проходили бебета!  Hug

# 711
Мерси, момичета, за менчето, айде дано да е на късмет Hug.
Мина и замина работата, нас ни беше много смешно, аз къде видях, че жената, която водеше церемонията й липсва един зъб, та където и да се стараех да гледам, все това виждах, та ми беше много смешно Joy. Бракуваха ни, хапнахме му пийнахме му и вече в къщи всеки за почивка. Позатопли се, та си стояхме навън в заведението, та камък ми падна от сърцето. Ресторантчето, което избрах се оказа добро, много сме доволни,семейно и малко, с много симпатични собственици. Вкусно ни нагостиха, пък и евтино ни излезе, защото всички се наядохме с ордьоврите, много малко неща поръчахме извън тях. Сега ни хвана яд, че се прибрахме, тъкмо се опънахме на мързел и пекна едно слънце. Свекърчето направи невероятна простотия, ама му е най- хубавата, не дойде на сватбата, мъжото много се нервира, до сега го обсъждахме. Аз смятам също, че е непростимо, но пък толкова се радвам, защото си прекарахме спокойно и забавно, както каза баща ми, изпуснахме само някой и друг негов "бисер" Joy. Та така от нас е това Laughing.
Сафо, признавам те, верно как позна Laughing.

# 712
  • София
Мила, Сиси, Сафо – честита годишнина, момичета! Още дъъълги години да ви радват, обичат и глезят половинките ви
Драга, дано днес си имала един прекрасен и незабравим празник! Да ти върви по вода брачния живот!
Ние пък сме качили едва 20 грама този месец и 0.5 см...съвсем спря да расте туй бебе. А за допълнителните ваксини педито ме навива за Превенар, че бил уж по-добър от Сонфлорикса, но аз още е съм решила

# 713
  • София
здравейте и от нас.
пристигнахме вече тука, има някакъв нет ама слаба работа. в абв-то не мога въобще да вляза
ще ви чета довечера като заспи малката

# 714
Драга, айде честито! Ама и вие какви сте пенсионери, я излизайте  Wink А свекъра наистина се е олял ooooh!

# 715
  • София
Драга официално вече честито! Много безоблачни дни на семейно щастие и любов ти желая!

Еее на твоя свекър как му дойде тази блестяща мисъл да не отиде на сватбата на сина си?

# 716
Цветен, много сте хубавки Heart Eyes

Драге, честито  bouquet

Я да се отчета и аз - Ния е 9,100 кг, изтегли я баща й на кантара в Билла Joy Joy

# 717
  • Кърджали
Драга, честито!!!!!!!!!!!!!
Много години да се радвате на щастлив семеен живот!
Само за да честитя сватбата се отбивам.
Ние сме добре, Кати снощи вдигна леко температура, отново не спа цяла нощ от сополите. Добре, че баща и стана час по - рано, та да поспя поне час -два преди той да тръгне на работа.Днес дребосъчка изглежда по - добре, пое спи повече от 20 минути.Да видим как ще е после като я приспя.
Друго..после като приспя Кати.

# 718
Драгче, хайде вече официално - много обич и топлина да има между вас, а свекърът ти е невероятно говедо /без се извинявам/. Честито, миличка!  Hug

Алекс, бързо оздравяване на Кати!  Hug

Цветен прашец, сега погледнах снимките на Прашинкова - голяма хубавица е!  Heart Eyes
Медулке, аз понеже по малко връщам назад и чета каквото съм пропуснала - за столчето ще те спешавам на Скайп. И то сериозно  Naughty Аз, благодарение на столчето за кола все още имам жива и здрава дъщеря!

# 719
  • София
Благодаря момичета, за хубавите думи за момиченцето ми. И тя като едно юнско юлче да не посрамва редиците.
Александра дано поспите тази нощ и на сутринта да сте здрави.

Общи условия

Активация на акаунт