Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 940
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 120
Поклон пред всички вас и големите ви сърца!

И от мен- поклон! Възхищавам се на хора, които не са загубили човешкото в себе си!
За съжаление съм твърде далеч от региона, затова изпращам само огромна доза позитивна енергия и се моля за бързото намиране на Веско  Praynig

# 121
  • София
Готови са предсрочно над 1000 афиша за търсенето на Веско!

Днес,  пред Халите ще ги раздаваме от 18.45 до 19.15 ч.
Има ли желаещи да поемат бройката, която не успеем да разпределим? За да се раздават утре, евентуално пред НДК?

Безплатно ги отпечатаха, нито стотинка не искат. И са черно-бели за да е по-бързо, не за да е по-евтино.

С какво ще ги лепим? С широко тиксо може би, носете си и ножици!

# 122
  • София
За мен е нова инф, не знам за вас...
Веско е видян да седи на пейка на  Пиротска преди 2 дни.Семейството обезумяло броди из района.

Сега разбирам, че  определянето на мястото на срещата на Халите ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!

ЕЛАТЕ !!!

ДЕТЕТО Е ДОБРЕ!!!

# 123
Това сигурни сведения ли са? Поддържате ли връзка с полицията, те могат също да ви насочат, къде да търсите.

# 124
Качете линка от докс от другата тема тук. Аз самата изкарах няколко  страници ще ги раздам в района на надежда като се прибирам довечера.... Tired Често пътувам към Нови Искър предполагам там вече има разлепени, но все пак да питам ???

# 125
Аз ще дойда, но дали е достатъчно да се разлепват плакати, може би трябва да настояваме и за по- вискока активност от страна на полицията и медиите.

# 126
  • София
Изтеглете  файла с текста и 3 снимки оттук  :   http://dox.bg/files/dw?a=482b043bea       за принтиране и лепене

# 127
Тикайте листовки в ръцете на хората, не всеки се спира да чете нещо залепено. С възрастните направо говорете, защото много от тях не виждат добре. Звънете из къщи и апартаменти в района, особено ако решите да търсите около Пиротска и информацията не се окаже лъжлива...

Това правехме ние, преди години като изчезна едно малко бебе...

# 128
Следя темата от самото й начало, възхищавам се, че има хора като вас и се надявам малкият да бъде час по скоро открит  Praynig, с такава подкрепа съм сигурна, че скоро ще има щастлив край!

Ще си запаметя файла с готовност за принтиране, ако утре съм в София да залепя/раздам няколко!

# 129
За мен е нова инф, не знам за вас...
Веско е видян да седи на пейка на  Пиротска преди 2 дни.Семейството обезумяло броди из района.

Сега разбирам, че  определянето на мястото на срещата на Халите ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!

ЕЛАТЕ !!!

ДЕТЕТО Е ДОБРЕ!!!

А кой го е видял? Само ли е било? Тогава не са знаели, че се идирва детето ли?

# 130
Трябва да се окаже натиск медиите да излъчат абсолютно едновременно по всички стотина канали на ТВ и по всички радиа съобщението. Има хора, които гледат само сапунки, само Дискавъри, само Нешънъл джеографик. Да чуят. Хората явно го възприемат като безпризорно дете и въобще не се впечатляват.

# 131
Трябва да се окаже натиск медиите да излъчат абсолютно едновременно по всички стотина канали на ТВ и по всички радиа съобщението. Има хора, които гледат само сапунки, само Дискавъри, само Нешънъл джеографик. Да чуят. Хората явно го възприемат като безпризорно дете и въобще не се впечатляват.

Да, съгласна съм. За голям град като София не е ненормално дете на тази възраст да е само....парадокс, но всеки ден виждам такива, няма да ми направи впечатление. Седят на пейката докато майка им е в магазина. прибират се от училище...100 и 100. Идеята е много добра, но не знам някой би ли се вслушал изобщо от властимащите  ooooh!

# 132
А кой го е видял? Само ли е било? Тогава не са знаели, че се идирва детето ли?

И аз това се питам? Щом някой го е познал защо, мамка му, не е сигнализирал? Иначе е добра новина, върна ми надеждите.
Успех на всички, които ще лепят плакатите!

# 133
Маже хората, които са сигнализирали, първо да са го видели, после чак да са чули новината, и тогава да са се сетили къде са го видяли.

Добре де, ако стане някаква много голяма авария, гражданска защита как ще саобщи на гражданите да се евакуират? Кка сигнализираха, когато гърмяха боеприпасите?
Не заслужава ли едно дете тая мярка?

# 134
  • На земята, която е всъщност звезда.
А къде ли спи? Както разбирам, едва ли се крие, никой ли не го е виждал през нощта? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт