Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 933
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 105
Боже, още ли не се е намерило детенцето?  Shocked
Аз мислех, че щом нищо не се съобщи повече, са го намерили.
Милото, дано всичко да е наред и се прибере живо и здраво вкъщи.
  Praynig

# 106
  • София
http://dox.bg/files/dw?a=482b043bea  

МОЛЯ, ЖЕЛАЕЩИТЕ  ДА РАЗПЕЧАТЯТ НА А4, ЦВЕТНО ОБЯВАТА И ДА Я РАЗЛЕПВАТ ПО ВСИЧКИ СПИРКИ НА СОФИЯ И ОКОЛНОСТИТЕ!

Моля, някой да пусне  линка  във фейсбук, аз нямам регистрация.
http://www.facebook.com/group.php?gid=118449928179022

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 01:11 от търся си ник

# 107
  • София
Във фейсбук имат чудесна идея за среща утре, но щеше да е още по-чудесна, ако можеше да се раздадат напечатани обявите....

Моля, измислете нещо, носете си на преносима памет файла и отидете до офис №1 или друго място с цветен принтер, така ще има още по-голям шанс за бедстващото дете!

(как спят близките му, как спят всички, които знаят ,че едно дете не е у дома...)

"Jordan Jelev  Призовавам всички, който могат утре сутрин в 8 да се съберем и да покажем, че обществото ни е единно особено когато се отнася до децата на България!
Очакваме всички желаещи да помагнат в 8.00 сутринта пред пилоните на НДК за да сформираме групи за гражданско издирване на Веско.
Благодаря на всички предварително!

моника николова  НА 4.05.2010г. МЕЖДУ 8-8.30 ч. ВИ ОЧАКВАМЕ НА НДК-ПИЛОНИТЕ.НЕКА ПОМОГНЕМ В ИЗДИРВАНЕТО НА МАЛКИЯ ВЕСКО.НЕКА ПОМОГНЕМ НА НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ И БЛИЗКИ"

# 108
Във фейсбук предлагат в афиша да се напишат и другите телефони (личните) , а не само тези на полицията. Добра идея ми се струва.

0893 70 56 83 , 0896 32 20 33 , 0894260685

# 109
  • София
нарочно само кратките телефони посочих, да не се губи ценно време!
Те могат да бъдат набрани безплатно от всеки телефон!!! Автомат на улицата (без монети), мобилен....

# 110
  • София

Моля, заповядайте на новата тема , http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494851.msg15037653#msg15037653 

предлагам тази да се заключи , а там да се правят ефективни действия!

# 111
Има изпусната буква в "информация".

# 112
Няма вече нова тема, заключиха я. По идея на търся си ник  , тези, които не можем да участваме в издирването, можем да съберем пари и да дадем на хора, които биха искали да помогнат, но нямат финансовата възможност, за да разпечатват и разлепват по райони.

# 113
  • София
ДЕТЕТО НЕ Е НАМЕРЕНО.

ПОРЪЧАНИ СА  500 ОБЯВИ  с размер А4 , черно -бели (за по-бързо), ще са готови  сряда сутринта.

МОЛЯ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА СРЕЩА В 11ч., в сряда, о5 май, на пилоните на НДК,
 за да се раздават на желаещите да лепят из цяла София, вкл. Нови Искър и Кътина

Нека направим нещо!

Който може, нека разпечатва цветния файл още днес!

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 10:21 от търся си ник

# 114
Да се разлепи и по последните спирки на автобусите, които тръгват от Нови Искър. Кои са те?

Който има кола, да си залепи такава обява на колата.

# 115
търся си ник, БРАВО! Възхищавам ти се!

# 116
Аз също се възхищавам от всички вас!

# 117
Аз също се възхищавам от всички вас!

Ще се  newsm17 за детенцето!

Two Hearts
Ето тук се молят за спасението му                           http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494346.0ието му

# 118
Да се разлепи и по последните спирки на автобусите, които тръгват от Нови Искър. Кои са те?
На автогарата на Илиенци-последната спирка на трамвай 11 и 12.

# 119
Присъединих се към групата във Фейсбук.
Ще се опитам да помогна с каквото мога.
Изключително ми е болно за случилото се.
Самата аз съм майка на дете с аутизъм и мога да си представя в каква ситуация се намират родителите.
Моля се горещо за добрия развой! Дано се намери детенце по-бързо!
Поклон пред всички вас и големите ви сърца!

Общи условия

Активация на акаунт