Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 916
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 90
Тьрсено ли е по реката ,която разделя Гниляне и Нови Искьр?Обича ли е детето да гледа влакове,често това им харесва.По влаковата линия тьрсено ли е?

# 91
Не дай боже с това дете да се е случило нещо. Еми, нали има свидетели които са го видели? Или не е сигурно, че са видели същото дете? Какво става?

# 92
Дано бързо се открие детето живо и здраво. Няма ли начин да се формират доброволни групи за търсене?

# 93

Дано се намери живо и здраво детенцето  Praynig

# 94
Много се бави издирването на това дете.Трябва повече информация по медиите.Все още има шанс да го намерят живо и здраво,а не, когато вече е кьсно.

според мен работят и по други версии и затова не се шуми много.

# 95
10 c's , не го казвай това!!!!!! Нищо не се знае, трябва да търсят детето с всички средства. Никой не може да каже, че детето не е живо, а шансовето му намаляват с всеки ден. Трябва да се дигнат всички и по всички медии.

# 96
Не го казвам, надявам се много да се намери жив и здрав!

# 97
  • София
И аз следя темата.  Praynig
А по версията с двете баби в Илиянци? Все пак ако наистина е ползвало транспорт детето?
Дано всичко завърши с радостен край!

# 98
  • There I was on a July morning
 Моля се детенцето да се намери живо и здраво Praynig

# 99
  • София
Какво ще кажете, ако всички софийски майки разпечатат по няколко броя цветни обяви и ги разлепят по всички спирки?  Доста късно е за такава акция, но по-добре късно, отколкото никога!
Моля някой да напише обявата и прикачи снимката!

И ние само да разпечатваме и лепим!  Толкова е малко това!

Ще нападнем и Кътина и Нови искър, не вярвам там да има много интернет активистки..

с указания как да се действа с детето ако го разпознаят!

# 100
Ако съм на твое място ще пусна тема : Да помогнем да намерим Веселин.
Наистина идеята ти е чудесна, но ако остане в темата може и да не я забележат много хора! Не мисля, че е късно, много хора не гледат новини, не обръщат внимание ...

# 101
  • out of space
Вкъщи е черно-бял. Ще видя как е в офиса утре. Не ми се е налагало да го ползвам.....

# 102
Да се молим всички детето да се намери час по-скоро живо и здраво!

# 103
  • София
Ако съм на твое място ще пусна тема : Да помогнем да намерим Веселин.
Наистина идеята ти е чудесна, но ако остане в темата може и да не я забележат много хора! Не мисля, че е късно, много хора не гледат новини, не обръщат внимание ...

трябва да съм от желязо, за да не го направя, после ще коригирате,
 ей, не си лягайте!

# 104
Аз съм съгласна. Детето трябва да се търси до последно и със всички средства.
10 c's аз лично много ти се извинявам, за това което казах, не искам някога да ме разбереш... но се извинявам.

Общи условия

Активация на акаунт