Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 822
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 75
Полицията разполага с психолог има и куче търсач. Чудя се защо не могат да открият досега детето. Що се отнася до някои хора /случайно видели ...или гадателки.../ мисля да не коментирам. Просто да не съм на мястото на тази майка в момента. Дано детето има сили да се оправи само...

# 76
# 77
Много се бави издирването на това дете.Трябва повече информация по медиите.Все още има шанс да го намерят живо и здраво,а не, когато вече е кьсно.

# 78
И аз така мисля. Може ли в такъв район толкова време да се търси това дете? Най-вече беше сигнализирано още в началото? Какво казва полицията?

# 79
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вече се надявах да е открит... Sad 

# 80
  • София
И аз. Като гледах репортажа с майка му -  Confused. Не знам как издържат тея хора, това направо е кошмар.
Много се надявах на кучетата, издирването с таях продължава ли? То много време е минало вече.

# 81
Знае ли някой в кой район се тьрси детето? В Нови Искьр и Кьтина ли само?

# 82
Още ли не е намерено детенцето?
Защо не сложат снимки из цяла София и района , както с дядото, дето се загуби?

# 83
А какво стана с този дядо, така и не разбрах дали се намери, снощи точно за него се сетих.

Много ми е тъжно за момченцето, много време мина. Confused

# 84
  • София
Милото, дано се намери живо и здраво...

Praynig Praynig Praynig

# 85
Има някакъв интервал от време, в който полицията не си мръдва пръста. У нас мисля, че е 48 часа. След тоя интервал пък следите му са доста изветрели за следово куче, пресечени от много други миризми.
Все едно дали става въпрос за здрав, млад мъж, или за възрастен с деменция, или за дете с увреждания.

# 86
Не може да бъде! Когато загубих сина си, полицията дойде след 20мин. Издирването беше на следващия ден и според мен беше малко късно, но беше направо като масирана атака. Имаше и немска овчарка и го намериха за 15 минути. Някой явно не си гледа работата. Аз специално съм много благодарна на полицията във Враца.

# 87
Вьлчо,това означава,че оставят човека да умре като не го тьрсят веднага.Понякога трябва да се действа бьрзо.Мойто дете(аутист на 7г.) ,ако се загуби за един или два часа може да бьде фатално.Нито има инстинкт за самосьхранение,нито говори,малко разбира(почти нищо).Всеки може да го вземе и той няма да вика и да се притеснява.Може да падне в дупка или река.
Ох,дано го намерят,ако изобщо го тьрсят както трябва.

# 88
 Praynig Praynig Praynig
Дано, дано, дано!!! Дано Веско е здрав Praynig

# 89
Детето все още не е намерено.Полицията е претърсила с кучета цялата гора в Кътина и нищо Sad.Разпитани са всички свидетели,които са го видели и дядото е бил подложен на детектор на лъжата.Поне това ми каза Митко(татко му).Това е за сега което знам по случая.Моля се да го открият Praynig

Общи условия

Активация на акаунт