Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 788
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 60
Вчера майката е ходила вив Варна при някакава ясновидка и е казала,че детето е взето от хора,които са бездетни и не искат да го върнат.

Това е невероятна простотия! ooooh!

# 61
Ужас!!!
Горките родители, горкото дете. Confused
С нищо не мога да помогна, освен да им стискам палци, да намерят детенцето възможно най-бързо, и то да е добре. Не искам да си представя какво изпитва малката му душичка в момента. Cry

# 62
Периодично отварям темата с надежда за добра новина  Sad Дано, дано, дано намерят детето по-бързо  Praynig

# 63
  • София
Вчера майката е ходила вив Варна при някакава ясновидка и е казала,че детето е взето от хора,които са бездетни и не искат да го върнат.

Това е невероятна простотия! ooooh!

и сега това ще доведе до нервен срив у майката. Врачки не помагат пеи такива случаи. Те общи приказки говорят. Като знам моя позната, че обиколи знайни и незнайни врачки в БГ, за да пита за неин роднина. Щял да си дойде след 1-2 години и т.н., минаха 5г. още няма хабер от него  ooooh!

Да си търси детето, ще го намери и най-вече да вярва в това, за да има сили. Знам, че на думи е лесно, но майчината обич и сили са безгранични.

# 64
Дано да го открият по-скоро!  Praynig

# 65
Добре де, кой го търси това дете, освен родителите му и близки на семейството? А тези баби, които са го водили по Илиянци, къде са го завели? Кога е било това? Съжалявам, че толкова разпитвам, но тази история много ме разстройва и искам да съм сигурна, че по случая се работи адекватно. Не спирам да се моля за сили на родителите.

# 66
Много ми е чудно как две баби ще водят дете ,което не познават и няма да сьобщят в полицията.Нещо не ми се вярва да е така.После кьде са го оставили това дете тези баби?

# 67

Може да са го помислили за скитащо, бездомно дете. Може да са му дали нещо да яде, да пие.
После обаче къде са го оставили, можем само да гадаем. Ако е било същото дете.
Възможно ли е да има две баби, негледащи телевизия. Ако не гледат новини.
Майка ми гледа само Кис13.

# 68
Еми тези бабички може изобщо да не са чули.Ако са от провинцията значи почти цял ден са навьн в градините и не гледат нищо.Може и  да са пропуснали тази новина.Медиите обрьщат внимание на всякакви простотии,но на такива случаи отделят по-малко и от минута.

# 69
Да се надяваме, че някой ще обърне внимание на това скитащо дете, ще му светне кратуната, че не е добре и ще се обади в полицията. Не знам колко е вероятно, познавам дете от дом, което редовно си излизаше от дома и потегляше по белия свят, т.е обикаляше наобезпокояван страната, за да ходи на гости. Връщаха го гостите, чак когато се появи там. Иначе по пътя никой не го е закачал.

# 70

Не би било лошо Гражданска защита да има опция да излъчи едновременно по всички канали едно и също съобщение, включително и по радиата.

# 71
Вълк, нещо такова имам предвид, като говоря за адекватна работа по случая.
rikar@gbg.bg щом познавате семейството, кажете какви мерки са взели компетентните органи за ефективното издирване на детенцето.

# 72

Не би било лошо Гражданска защита да има опция да излъчи едновременно по всички канали едно и също съобщение, включително и по радиата.

Добра идея   202uu

Дано това стане реалност, Вълчо!

# 73
Да повдигна темата и да кажа , че се надявам полицията да знае какво е дете аутист,и да го издирват усилено

# 74
  • На земята, която е всъщност звезда.
Двете баби са го видели в Нови Искър преди да изчезне. В издирването е имало кучета:

http://193.43.26.11/bg/news/view/27577/izchezna_dete_s_autizym

Общи условия

Активация на акаунт