Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 768
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 45
Аз чух че е намерен в някакво съседно село, дано да е истина  Confused.
Снощи било излъчено в новините.

потвърдено ли е, че е намерено ?
По коя телевизия е съобщено в новините?

# 46
Здравейте,

Не мога да гарантирам дали ще се съгласи, но нека родителите се обърнат към този човек! Казва се Ивелин Иванов има приемни дни в София, мисля че беше за събота и неделя, ако не ми е стара информацията . Ето му сайта. Не отговаря на мобилен телефон. Работи само на стационарен !
http://www.bio-m.net/products.html . Не се заблуждавайте от надписите за магии. Подхода му по издирване е научен !

Желая успех и късмет !!!

surpriseuu

# 47
               Току-що по БТВ пуснаха съобщението за издирване на Веселин .
      Не споменаха , че е намерен . Дай боже да го намерят жив и здрав !

# 48
И аз гледах новините тази вечер.
Дано детенцето е добре и скоро се прибере здраво у дома Praynig

# 49
Аз вчера в новините чух само призив за търсене на момчето, съпроводено с актуалната снимка...Не съм разбрала да е намерено.
Имаше толкова екстрасенси в тази държава, сега е моментът да се докажат?!

# 50
  • София
Цитат
Имаше толкова екстрасенси в тази държава, сега е моментът да се докажат?!

хич не им вярвам аз  Crossing Arms

# 51
И да вярвам, и да не вярвам, важното е да свършат работа  Peace , нали са много паранормални...

# 52
Преди години един баща ми каза:Досега нито един изчезнал не е намерен от ясновидци и други такива.
Съвестин изчезна на 6 май, и от тогава никой ли не си доказа качествата?
Ами Виктор на Ботев?
Не знам тези феномени кога ще се докажат.
Дано всичко е наред с Веско  Praynig Praynig

# 53
  • София
И да вярвам, и да не вярвам, важното е да свършат работа  Peace , нали са много паранормални...

надали ще помогнат много, дано тези, които го издирват да го намерят  Praynig В много случаи паранормалните само объркват нещата.

# 54
  • Tам през Атлантическия океан
Нека да се помолим  Praynig

надали ще помогнат много, дано тези, които го издирват да го намерят  Praynig В много случаи паранормалните само объркват нещата.
Peace уви така е

# 55
Не знам за полиция и екстрасенси, но има Планинска спасителна служба ( които имат обучени за търсене на хора кучета) и щом детето има вариант да е в гората, ми се струва, че тези хора могат да помогнат.  
Щом там има гори и уранови мини аз бих се насочила натам.
Децата са силни. Ако  се е загубил и е сам, ще го намерят. За други вероятности предпочитам да не мисля..

Някой има ли информация кой го търси, как, родителите, дядото ... докъде са стигнали

# 56
  • out of space
Лени, преразказвам, това, което прочетох: шестокласничката, която съобщила за него казала, че може към реката да е тръгнал, майката се съмнява, защото там било стръмно, а Веско не обичал да се мори.
Има версия, че пътувал с автобус и някакви баби го заговорили (как е станало това като детето не говори- не знам), като слезли му купили вода. Тази версия доста абсурдно ми звучи, но не виждам ако е истина как ще помогнат кучета....

# 57
Ами аз реших, че ако е някъде по горите може да се намери от обучени хора, кучета... Много е странно как някакви хора го виждат, купуват му вода и си продължават по пътя.  Rolling Eyes

# 58
Дано да се намери детето. Praynig На мои близки момченцето е аутист-на 6 години и половина.Притеснително , че тези деца нямат добре развит инстинкт за самосъхранение и не изпитват страх ,както другите деца.Миналото лято бях свидетел как детето тръгна да преминава пред силно люлееща се люлка и ако баба му не беше реагирала мигновено ,люлката щеше да отнесе главата му.

# 59
Днес говорих с Митко(таткото на Веско),каза,че последно е видян в Кътина и след това на Илиянци с две бабички,който са го водили.Вчера майката е ходила вив Варна при някакава ясновидка и е казала,че детето е взето от хора,които са бездетни и не искат да го върнат.Издирването продължава,ако разбера подробности ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт