Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 759
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 30
Полицията дали потдържа още кучкарниците си? Все ще има неизпрана носена дреха, или чаршафи. Дали могат да бъдат размърдани тия от полицията? Да се започне от там, откъдето е видяно последно.

# 31
  • Tам през Атлантическия океан
Ох, душичка  Praynig
и аз се моля да намерят малката душичка  Praynig

# 32
Аз съм губела сина ми за около 24ч. След като детето е аутист няма да поиска помощ, няма и да заплаче... Според мен, трябва да го търсят близко до мястото където се е загубило/ след като не се прибрало до сега/  на тихо място, мазе, навес, вход...А полицията куче търсач... Моят син го намериха само на около 100 метра от мястото. А за родителите господи да не съм на тяхно място.

# 33
Аз съм губела сина ми за около 24ч. След като детето е аутист няма да поиска помощ, няма и да заплаче... Според мен, трябва да го търсят близко до мястото където се е загубило/ след като не се прибрало до сега/  на тихо място, мазе, навес, вход...А полицията куче търсач... Моят син го намериха само на около 100 метра от мястото. А за родителите господи да не съм на тяхно място.
А може и да е тръгнал и да върви  , вървиии .... След като не говори детето ще е доста трудно ..... Tired Tired

# 34
Може, но мисля че няма да върви през тълпата. Аутистите не обичат шумните места и смяната на обстановката. Като не говори може да реве, но няма да го направи.

# 35
Дано да го открият по-бързо!  Praynig

# 36
 Sad няма ли новини

# 37
  • out of space
ДЕТЕТО НА ПЪРВАТА СНИМКА НЕ Е ВЕСКО, А БРАТ МУ! ИСТИНСКАТА СНИМКА Е ВТОРАТА, ДЕТЕТО Е СНИМАНО ПРЕДИ 5 ДНИ!
Дядото по грешка дал на полицаите снимка на брат му от преди години. В днешния 24 часа има цяла страница по случая. Детето било забелязано на детска площадка от шестокласничка. Била с приятелки и го заговорили, но Веско не отвърнал нищо. Детето бягало то къщи няколко пъти, но майка му бързо се усещала и го намирала за минути. Разказва, че говорело само 2 думи "мама" и "баба", според него всичко било на игра и не различавало добро от лошо.
Момченцето се търси активно от група от съседи и роднини на майката, както и от жандармерията.
Ох, дано го намерят по-скоро....  Sad

# 38
  • София
 Praynig Praynig

# 39
Много енергия за малкото същество  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 40
# 41
PraynigДай Боже скоро да научим добри новини за Веси! Моля се, да го намерят жив и здрав! Praynig Praynig Praynig

# 42
  • sofia
Аз чух че е намерен в някакво съседно село, дано да е истина  Confused.
Снощи било излъчено в новините.

# 43
Дано са го открили детенцето вече и всичко да е наред Confused Praynig

# 44
  • София
Аз чух че е намерен в някакво съседно село, дано да е истина  Confused.
Снощи било излъчено в новините.

потвърдено ли е, че е намерено ?

Общи условия

Активация на акаунт