Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 786
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 15
Детето няма как да стигне далеч, ако ходи пеша... И аз си мисля, че идеята с групите за издирване е чудесна. Моля се да се върне здраво у дома!

# 16
 Praynig Дано го открият живо и здраво!

# 17
Дано да го открият живо и здраво!

# 18
Дано го открият, милото  Praynig Ще го мисля, душичка, как ли го е страх!
Наистина, организирайте групи, тръгнете да го търсите! Искрено съжалявам, че не мога да помогна!

# 19
  • София
няма ли още резултат  Praynig

# 20
Ако втората снимка е актуална, нека да се пуска тя за информация към хората, медии, нет, защото наистина разликата между двете снимки е много голяма. Първата снимка не би помогнала на хората да разпознаят детето. Господ да го пази и дано бързо да се намери и прибере жив и здрав вкъщи.

# 21
Дано го открият живо и здраво,стискам палци и с пръстите на краката Praynig..Кураж,мноооооооооооооооого сили и хубави новини Hug

# 22
Моля се по-бьрзо да го открият детенцето.
Някой знае ли ,дали може да говори и колко разбира?

# 23
  • София
Гората на село Кътина я свързвам със злите кучета-пазачи към урановия рудник. Може би не е лошо да се разпитат пазачите там дали са видяли такова момченце. Много време е минало. Как може никой да не забележи малко и уплашено детенце, само.

# 24
Щом детето е аутист може изобщо да не е уплашен и хората да не разберат ,че се е изгубил.

# 25
Нищо няма да е изписано на лицето му като емоция. Няма да заплаче, няма да се обърне към непознат. С Вълчето сме минавали 15км без да каже, че е изморен.

# 26
  • София
Това обаче са три дни. Все ще се изтощи детето. Или? Дали е яло, къде е спало? Ух.

# 27
  • sofia
Познавам детето, посещаваше центъра за аутисти на Стамболийски 168. Водеше го дядото, но отдавна не съм ги виждала там.
Моля се да се намери живо и здраво  Praynig. Детето не говори  Sad.

# 28
Ох,дано го намерят.Някои от тези деца може да не ядат и да не спят с дни.

# 29
  • София
Ужас някакъв. Като си представя какви мисли минават през главата на родителите му. Дано го намерят.

Общи условия

Активация на акаунт