Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 852
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 4 050
... по новините по Пробг казаха,
че в съседното село се говорело от 2 седмици, че детенцето
ще се намери мъртво там някъде.

http://www.speshno.info/news.php?id=135789
Именно това слушах сутринта  Peace

# 4 051
Не съдете прибързано! Малко смирение не е излишно пред болката.  Peace
Какво е трябвало, а какво не е... вие ще си задавате въпроса още три дни и ще забравите, но близките сигурно цял живот няма да спрат.
Темата за мен отдавна е излязла от конкретния случай и засяга всички нас като родители. Знаем ли, какво трябва да се предприеме, когато изчезне дете!? Какви трябва да бъдат действията ни!?....
PeaceДете сьс проблеми се гледа и следи нон-стоп по 24 часа!Аз бях напуснала работа даже.Простотията ходи по хората! Stop

# 4 052
  • София
Вчера сякаш дъждът плачеше и за Веско, и за многото отишли си от този свят дечица...

Praynig Мир на душата му!

# 4 053
Какво е трябвало, а какво не е... вие ще си задавате въпроса още три дни и ще забравите, но близките сигурно цял живот няма да спрат.
Темата за мен отдавна е излязла от конкретния случай и засяга всички нас като родители. Знаем ли, какво трябва да се предприеме, когато изчезне дете!? Какви трябва да бъдат действията ни!?....
PeaceДете сьс проблеми се гледа и следи нон-стоп по 24 часа!Аз бях напуснала работа даже.Простотията ходи по хората! Stop

Shocked
Абе хора, я се стегнете вече!
Егати помията, дето се изля. Sick ooooh!

# 4 054

Ееее, не така. Не всички имат твоята възможност да си позволят да не работят.  Peace

# 4 055
Мир на праха на детенцето мило.Нека замълчим в този ден и отдадем нужното уважение на невинната душица.
Оттук нататък мисля, че трябва да се организираме и да задвижим промяната в закона,но не  с петиции, а с искания и ходене нна реален протест, не виртуален.
Колкото до малоумните драскачи и клакьори,които извъртат тази ужасна тргаедия с цел политически обвинения и дивиденти, освен да кажа, че имат умствено скъсяване не знам как да кометирам.
Не ми се ще да кометирам слухове, но ако тези хора от съседното село са говорели, че момчето ще бъде открито тук, то означава само едно, че са знаели и са го виждали. Не ми се мисли,ако е така Crazy

# 4 056
прилоша ми сутринта като научих,милата майчица - вие представяте ли си какво е да загубиш детенцето си ,
не пожелавам на никоя майка и на никоя малка душица такива страдания
цяла сутрин си гушкам бебето и ме е страх ,много ме е страх дали ще го опазя в този жесток свят
и аз съм за промяна в закона
за всеки посегнал на дете- смъртна присъда без право на обжалване!

# 4 057
И аз току ще прочетох.... http://www.dnes.bg/crime/2010/06/02/otkritiiat-trup-v-iskyrskoto … iia-veselin.92061

Cry Cry Cry

Мир на душата му!   Flowers Rose Flowers Rose

# 4 058
AvvA,права си,че не е хубаво да се нападат родителите в такьв момент.Аз обаче подкрепям dannyangel ,че дете с проблеми се гледа трудно и по 24часа.За мен случилото се с Веско е по вина на родителите.Веско почина от немьрливост и нехайство при отглеждането му.Ако трябва ще карат на хляб и сол,но щом той не може да седи сам някой от тях е трябвало да го гледа,а не стария дядо.

Качамаче, Казвам го ,защото ние сме така.Само мьжа ми работи и мизерстваме като кучета.Живееме с 500 лева и от 4 години сьбирам пари за почивка на малкия на морето.Никога няма да го оставя сам щом не може да седи,защото само един час вкьщи  и ще е фатално.Един час навьн му е много да остане жив.Специално аутиститите като Веско трябва много да се пазят.Нямам вьзможност ,но седя вкьщи иначе го обричам.

# 4 059
Mного е тежко да се четат всички коментари на родители на деца аутисти тук в темата. Просто не знам какво да кажа освен да ви пожелая много сили и да са здрави и усмихнати дечицата   bouquet

# 4 060
  • София
Мир на малката душица!
Бог да дава сили на родителите му!

Болно ми е колко жестоки коментари има и в тази тема и упреци към родителите.
Пожалете ги поне сега.

# 4 061
AvvA,права си,че не е хубаво да се нападат родителите в такьв момент.Аз обаче подкрепям dannyangel ,че дете с проблеми се гледа трудно и по 24часа.За мен случилото се с Веско е по вина на родителите.Веско почина от немьрливост и нехайство при отглеждането му.Ако трябва ще карат на хляб и сол,но щом той не може да седи сам някой от тях е трябвало да го гледа,а не стария дядо.

Ама ние ли сме тези, които ще хвърлят камъни и ще обвиняваме?
Нима тази болка, както и самообвиненията на родителите не им стигат!?
Много е лесно да се обвинява, много!
В такъв момент това е последното, което аз лично ще направя. Безумно грозно е.
И да, аз имам идея как се гледа болно дете, защото имам доведена сестра с ДЦП.

# 4 062
По добре да се закрие тази тема от модератора,повечето коментари са ужасни.
Как може да има толкова злоба в хората.

# 4 063
  • София/Осло
Почивай в мир Веско . Praynig
Съболезнования на семейството  Cry

# 4 064
Да почива в мир детето...

Това, което винаги ще помня от този злощастен случай е, че майката не могла да напусне работа /поне временно/ и да го търси ден и нощ, защото имала кредит. Всичко останало не мога да коментирам, защото нямам пряк досег с него и не ми е работа, но този публично обявен аргумент - ако е истина - не буди у мен желание дори за миг да й съболезновавам. Жалко за това момченце, наистина...

Общи условия

Активация на акаунт