Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 957
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 735
Браво на Иван и Андрей. Дано повечко хора гледат телевизия довечера Praynig

# 736
Дано се намери Praynig

# 737
Момичета,от доста време съм намислила нещо:
Много често изчезват хора,кой за кратко,кой за дълго,но се случва.
Тук има много теми за помощ.
Мисля си,че най важното е как се действа в първите минути.
Затова се чудя как да се направи сдружение или фондация в която да се събират средства и с тях да се оформят екипи и повече гласност да се дава.Да се правят листовки,да се наемат билбордове.
Нямам представа обаче дали това е възможно.
Може да има един човек които да обединява други от различни градове.
Дали е възможно да направим нещо?
Или може да има вече такава организация?

# 738
  Мисля, че бащата на Съвестин беше основал такава фондация.

# 739
Мисля си,че най важното е как се действа в първите минути.
Затова се чудя как да се направи сдружение или фондация в която да се събират средства и с тях да се оформят екипи и повече гласност да се дава.Да се правят листовки,да се наемат билбордове.
Нямам представа обаче дали това е възможно.
Нямам представа това как е организирано в държавата ни? Мисля, че МВР са първите при който се дава сигнал. а те какви точно закони имат? Знае ли някой повече подробности?

# 740
# 741
Мисля си, ако случая с таксиджията е истински, какъв човек трябва да си, та да останеш равнодушен пред посегателството над едно дете...

# 742
Мисля си, ако случая с таксиджията е истински, какъв човек трябва да си, та да останеш равнодушен пред посегателството над едно дете...

B EU & USA-СъyчаCTHик, B BG...

# 743
  • София
Разглеждайки сайта на бащата на Съвестин осъзнах, че водени от емоции не си даваме сметка, че търсенето на Веско може да продължи месеци и години. Не мога да повярвам каква храброст и инициативност е проявил този баща и не е успял... Не искам....

Моля ви, запознайте се с този сайт !  http://bgsavestin.exactpages.com/

# 744
ИСТИНСКИТЕ ХОРА ПОМАГАТ ИСТИНСКИ -
ОСТАНАЛИТЕ САМО ПРАЗНОДУМСТВАТ И КЛЮКАРСТВАТ
http://bgsavestin.exactpages.com/ 

# 745
DanSy, търся си ник, raliko, благодаря ви за линка! Но вече започвам да губя надежда  Sad  !
Толкоз време минна... Горкото дете!
Дали не е разумно да се свържат родителите с бащата на Съвестин? Все пак човекът е минал по този път и най-добре знае какво да ги посъветва?

# 746
На сайта за Съвестин баща му е дал доста полезна информация,дори от обща култура е добре човек да се информира.Но е отчайващо толкова години и нищо Sad А колко ли наистина деца изчезват в България?Има ли някъде статистика?Аз поне знам за изчезналите  младежи от нашия град,че все още нищо не се прави за откриването им.  Sad

# 747
Отворих сайта още като видях линка..., толкова болка и толкова безсилие...Целият живот му почерниха гадовете.
По този проблем малко предавания се правят, има явно страх и може би наистина нещата са доста сериозни, та да има такава "незаинтересованост" от хората и общестовото...

# 748
Да и е странно наистина защо се премълчава за Съвестин,защо баща му не поканят Иван и Андрей? Или това е забранена тема? Thinking

# 749
OT Facebook:

Es wird der einzige Beitrag angezeigt.

*
      Zornitsa Mitin Преди малко се срещнах случайно с колежка на бащата на Веселин, която ми даде мобилните телефони на родителите му! Моля и аз от нейно, и от тяхно име - ако имате някаква информация, да ги потърсите НЕЗАБАВНО!!! Мира - 0896 32 20 33 ; Митко - 0893 70 56 83 . Те ще са Ви благодарни!!!
      vor etwa einer Stunde · Melden

Общи условия

Активация на акаунт