Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 951
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Кой е този всеки?
А ако детето е обръснато гола глава, преоблечено е в други дрехи, мръсно е и е в компанията на още 5 циганета кой е тоя всеки, дето ще го познае?[/b]  Tired
Може и да си права. Но ако всички са като мен... Взирам се в лицето на всяко непознато дете, с което се разминавам по улицата... докато водя моето също толкова годишно и също толкова високо момче за ръка.  Rolling Eyes

# 721
Довечера в Шоуто на Иван и Андрей ще бъде майката на Веско.

# 722
Кой е този всеки?
А ако детето е обръснато гола глава, преоблечено е в други дрехи, мръсно е и е в компанията на още 5 циганета кой е тоя всеки, дето ще го познае?
  Tired

Може и да си права. Но ако всички са като мен... Взирам се в лицето на всяко непознато дете, с което се разминавам по улицата... докато водя моето също толкова годишно и също толкова високо момче за ръка.  Rolling Eyes

Ееехх, ако всички са като теб... щеше да е супер, ама...  Confused

# 723
  • София
Благодаря за инфото!

# 724

По какъв повод пък при Иван и Андрей?  Tired

# 725
Ами в анонса само това казаха.

# 726
.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 16:14 от Джуличка

# 727
Това звучи ужасно..
Та кой беше убиецът ?

# 728
# 729
  • София
Ужас!
Джуличка, моля те, не разказвай такива неща в тази тема. Така се надявам да се намери жив и здрав Веско.  Praynig

# 730

"Кръв преглъщам, кръв дишам! Ани, ще го хвана!"

Да ви кажа ли кой беше убиецът?[/b]  Confused

Това е хипер гнусно - където и да е написано Sick И... той ли беше убиеца? Не си го спомням този случай...

# 731
  • София
Да, Ковачев, собственик на няколко обменни бюра във Варна и околностите. Беше накъде 1994 - 96 год.
Доколкото си спомням скандала беше започнал, от наводнение в нови мезонет. Намокрило с, мъжа издивял, че  пода е съсипан и ....
Беше обявил парична награда за информация за убийците.
Май вече си е излежал присъдата и е на свобода. Но не съм сигурна за последното.

# 732
Нека да се опитаме да мислим малко по-позитивно! Все пак нищо все още се не знае? Може всичко да премине като лош сън? Praynig Praynig Praynig

# 733
Ужас!
Джуличка, моля те, не разказвай такива неща в тази тема. Така се надявам да се намери жив и здрав Веско.  Praynig

Няма, изтрих го.
Само искам да ви кажа, че не бива да се водите по емоциите.
Гледайте трезво на нещата, защото емоциите понякога вредят, вместо да помагат.

П.С. А, ето Aisha помни.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 16:28 от Джуличка

# 734
  • София
Е, чак да го изтриваш...
Просто ми идва  повече лашкането от позитивната енергия, която приканваме да изпращаме на Веско до размисли с такава насоченост.

Общи условия

Активация на акаунт