Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 849
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не знам кое е по-лошо - да е съвсем самичко някъде или да са го намерили неподходящи хора.

# 496
Е, вода не се пие само от чешмата, Джуличка.
Детето може да е аутист, но това не го прави безмозъчен. Може да намери решения някакви за базисни неща. Така предполагам.

Аутизмът няма нищо общо.
Все пак детето е само на 7 години.
Аз съм сигурна, че теб ако те пусна в някой пущинак няма да се оправиш, какво остава за дете.
Така, както си седим вкъщи, поседнали на мекичко, светло и удобно пред компа, е много лесно да се говори.
Повярвай ми, не е същото навън, в гората, по цял ден, по цяла нощ, без храна и без вода.
При това, пак казвам - за 7г. дете.

Нека просто насочим мислите си в друга посока - че някоя жена го е взела, смятайки го за свое дете и Веско ще бъде намерен мръсничък, гладничък, но жив и здрав.
 Praynig

# 497
Нека просто насочим мислите си в друга посока - че някоя жена го е взела, смятайки го за свое дете и Веско ще бъде намерен мръсничък, гладничък, но жив и здрав.[/b]  Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 498
е .. ти също предполагаш.
Малко знам за аутизма, но знам че от аутист до аутист може да има балкан разлика. Поправете ме, ако греша.
Така, де. Друго имах предвид, но да не се обяснявам.
Има разлика, разбира се, но общо взето не са хора, които могат да се оправят сами успешно.
А и Джуличка е права в последния си пост!

# 499
Аз така го мисля това дете, че неволно казах на сина "Веселинчо, айде да си лягаш."

Бижу и Снежа, вашите деца как се намериха? Друг ли ви ги доведе или ги открихте някъде?

Ако е навън сам, сигурно е изтощен и е заспал някъде. В София вали ли?

# 500
Е, вода не се пие само от чешмата, Джуличка.
Детето може да е аутист, но това не го прави безмозъчен. Може да намери решения някакви за базисни неща. Така предполагам.

Аутизмът няма нищо общо.
Все пак детето е само на 7 години.
Аз съм сигурна, че теб ако те пусна в някой пущинак няма да се оправиш, какво остава за дете.
Така, както си седим вкъщи, поседнали на мекичко, светло и удобно пред компа, е много лесно да се говори.
Повярвай ми, не е същото навън, в гората, по цял ден, по цяла нощ, без храна и без вода.
При това, пак казвам - за 7г. дете.

Мн.  убедено правиш 'сигурни" констатации за хора, които нито си виждала, нито ги познаваш, нито знаеш през какво са преминали. Не бъди толкова категорична, това че пиша от дивана си  сега не говори нищо за способностите ми за оцеляване.

7г дете, което е физически здраво ( това е и едро) има шанс и повече от 11 дни, ако обстоятелствата са благоприятни към него. Например, в този сезон в природата 'без вода' е много малко вероятно да остане, ако чувства жажда, разбира се. И на 4 да беше, не на 7, пак щеше да намери откъде да пие вода.
Аутизмът казвате го лишавал от тези инстинкти, но откъде да знам - може точно това дете да ги има. Ако има и зачатък на тези инстинкти ще намери начин. Единственото, от което аз се притеснявам в това отношение е падане на температурите нощем, ако е в планината, имам предвид.
Ако е в града шансовете му са много по-високи, разбира се.

# 501
Бижу и Снежа, вашите деца как се намериха? Друг ли ви ги доведе или ги открихте някъде?
Видяли са го хора, че е сам из квартала и се лута. Спрели го, питали го къде живее, къде учи, завели го в двора на училището, защото не могъл да обясни къде живее (живеехме в тук от две години по това време), беше на 8. Но за училището обяснил и хората се сетили, че където и да търсим, пак там ще се върнем, защото всъщност трябваше да го вземат от училище, а той не бил там. Бяха тръгнали във всички посоки - баща му, брат му(големия), познати, класната, от училището още хора... Кварталът не е малък, но на мен ми се струва ... ей го колко е, от единия край до другия пеша го минава човек, ама почти три часа не можаха да го открият. То и не го намериха всъщност, просто се върнали в училището и го били довели там. Има брат близнак и докато поотрасне, той беше непрекъснато с него, а тогава аз и брат му бяхме за операция в болница, и беше сам на училище. Сега е самостоятелен, пътува до училище доста спирки, оправя се напълно успешно! Но и проблема при нас не е аутизъм все пак.

10 c's, правиш впечатление на разумен човек, но няколко поста вече, пишеш странни неща!

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 23:54 от Бижy

# 502
Ще отговоря, но не сега. Дано детето се намери. Не е пароноя. Сигурна съм, че то може да оцелее само.

# 503
10 c's, няма да споря, грехота е в такава тема.
Ако всички бяхме толкова дейни, колкото ни работят устите, нещата нямаше да са същите.
А какво виждаме - седим си, чаткаме си по компа, а детето го няма.
Но пък за сметка на това сме недоволни.

# 504
  • Пловдив

В няколко поста го пишеш това. Как изобщо си представяш че може да е в града и за 11 дни да не го види нито един човек прочел в нета или гледал по новините за него?

# 505

В няколко поста го пишеш това. Как изобщо си представяш че може да е в града и за 11 дни да не го види нито един човек прочел в нета или гледал по новините за него?

Да, извинявай. Принципно говоря. Принципно сравних шансове в града с тези в природата.

Иначе конкретно след всичките дни в които се надявам мисля ( вече), че роднините ни въртят, подобно тези на Маделин.

Джуличка, на мен ми е невъзможно да намеря момчето в друга страна съм.
Ако беше тукашно дете щях да съм на улицата с фенер.
Ти си там, наблизо, вярвам, че сторваш това, което можеш извън виртуалното.

# 506
Иначе конкретно след всичките дни в които се надявам мисля ( вече), че роднините ни въртят, подобно тези на Маделин.

Каква би им била целта?

# 507
Дядото още в първите дни е бил на детектор на лъжата, не се притеснявайте.
Но нали си спомняте, че зълвата на съфорумка го е видяла как тича сам в селото.И по-късно е станало ясно, че е избягало.

# 508
Не искам да я казвам, наистина силно се моля да се намери - но просто има и други варианти, освен изчезнал, избягал.   Родителите на Маделин стигнаха до Папата, обърнаха планетата с хастара навън, къде ли не я виждаха хората - от Норвегия до Кения ...

# 509
Не казвам, че е това, но вероятно да привлекат внимание, съжаление...
Не помня в Пловдив по случая с момиченцето как се развиха нещата, знам че намериха удавена майката, но бащата оказа ли се замесен?
Мотиви може да има доста принципно, но аз не смятам, че в тази история е това.

Общи условия

Активация на акаунт