Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 803
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 570
  • Tам през Атлантическия океан
Каквото и да гадаят някои тук , само родителите си знаят какво им е  Tired
Гледах репортажа на нова и това което аз видях е че родителите на Веско се опитваха да се държат и да не падат духом (разбирайте ме както искате)
Паниката и истериите са лош съетник  Thinking

Силно се моля да намерят рожбичката си жива и здрава  Praynig

Бог да пази децата ни  Praynig

# 571
  Последно ще има ли група в 12?

Може вече и да са тръгнали натам, зависи от кои квартали идват.

# 572
Аз също мислех да не пиша... Но явно не се въздържам. Да нашите деца ядът избирателна храна? Но кой знае каква е избирателната? Алек, когато откаже да яде една храна аз търся друга... Смешно звучи, но ако детето яде например трева, но майката не знае, нали не го е вързала в ливадата, или преди много време имаше статия как родители намират детето им и то не аутист на 2-3 години да дъвче змия...Вероятно вече не звуча добре... но нашите деца съм сигурна, че ще се справят добре/ звучи налудничево/  но съдя по инцидента с Алек на Леденика и то същата година... и по много други неща. Могат да нямат както каза една майка чуство за самосъхранение но имат инкстикт за оцеляване. В това съм сигурна. За коментарите по горе  за родителите не искам да ги обсъждам, защото наистина ще изпадна в истерия!

# 573
И най-малкото ще съм спокойна и усмихната в такава ситуация.

А обърнала ли си внимание, че по-голяма част от родителите, които са давали по телевизията с убити или изчезнали деца се държат точно  така, усмихнато, спокойно. Неадекватно и неразбираемо за мен също, но явно е в резултат на стреса и отказ да повярват в случилото се.
Дано намерят рожбата си.

# 574
И къде, според вас е бил този инстинкт за самосъхранение у детенцето, което се удави в езерото на Панчарево?

# 575
Не зная за детенцето в Панчарево, но съм виждала хора които не само се усмихват, но се смеят неистерово и съм убедена, че въобще не им е смешно. Смехът в този случай е признак на лудост или... Повечето луди се смеят... Защо?..  Аз се смея дори когато си измислям нещо смешно.. въпреки, че не ми е смешно...Инкстинкт на самосъхранение.

# 576
Някой знае ли дали днес са се събрали хората, които щяха да се събират и да търсят?

# 577
  Ако говориш за Западния парк - да, но за съжаление не намерихме нищо.

# 578

Sad

Нали щеше да има три места, на които да се търси?
Знаеш ли дали е търсено и на другите две, освен в Западен Парк?

# 579
  Нямам идея.

# 580
В шок човек има непредвидими реакции,смехът е защитна форма на организма при силен стрес и уплаха.Неестествено изглежда,но..след време  емоциите се обръщат и е нормално в тези моменти да няма камери  и фотоапарати наблизо. Peace

# 581
Ей, много психолог, много нещо тука, бе! Аман!

# 582
Не мога да повярвам, че тук се прави разбор на поведението на родителите. Всеки си мисли, че е наясно как би реагирал в различни ситуации, обаче това изобщо не е така.

# 583

Sad

Нали щеше да има три места, на които да се търси?
Знаеш ли дали е търсено и на другите две, освен в Западен Парк?

търсено е, но няма нищо. Sad

# 584
търсено е, но няма нищо. Sad

Жалко.  Sad
Милото детенце.

Общи условия

Активация на акаунт