Има ли тук бъдещи мами с термин декември - ІІ

• 11 726
  • 150
  •   1
Отговори
# 135
Цитат на: Yanche
Утре е вторник. Ще ходим ли на училище? Какво ще се разберем?
Ако искате 9:45 пред Халите с другите или 9:50 пред главния вход на ЦУМ ние си?

по-добре пред ЦУМ.. за Халите някой предложи в другата тема,  ама не видях нещо конкретно да са се разбрали..

# 136
  • София
Аз останах с впечатление че се срещат там всеки вторник в 9:45 и отиват заедно на лекциите. Ок. Айде значи 9:50 пред главния вход на ЦУМ!

# 137
може и аз нещо да не съм разбрала.. няма значение. можем да ги видим и някой следващ път.. айде до утре тогава.

# 138
  • София
Ще се пробвам и аз да дойда, но не обещавам нищо....В четвъртък пътуваме, така че утре ми е последен ден на работа и може би няма да е много тактично половината ден да ме няма... Rolling Eyes Ще видим какво ще направя...

# 139
  • София
Здравеийте,

Моят термин е 20.12.2004 Ще се радвам да се запознаем. На 34 год. съм от София, първа бременост.

За лекцията утре - пред кой вход ще се чакате - от към Дондуков или от към Мария Луиза?

Поздрави

Таня

# 140
Аз не мога да дойда  Sad
вече съм на работа, свърши ми отпуската, те всеки вторник ли бяха тези лекции?

# 141
  • София
Цитат на: tigonew
Здравеийте,

Моят термин е 20.12.2004 Ще се радвам да се запознаем. На 34 год. съм от София, първа бременост.

За лекцията утре - пред кой вход ще се чакате - от към Дондуков или от към Мария Луиза?

Поздрави

Таня

Главният вход е откъм Мария Луиза. Ще се чакаме там. Ще ни познаеш с Магс по коремите и това, че и двете сме руси, ама тя повече  Wink

# 142
Лекциите са всеки вторник, но на различни теми..

И мойта отпуска свърши, но излязох болнични и май няма да се връщам повече на работа, като изключим по спешност и да си предам материала като ми намерят заместник.. нямам нерви за тая лудница там  Imp

# 143
Ох, Магс, как ти завиждам само .... Аз ще бачкам още 1 месец минимум сигурно. Някой вторник обаче ще се измъкна и ще дойда и аз на тези лекции.

# 144
Силве въобще не съм за завиждане, че и заплатката ще ми я резнат много сериозно Imp , а точно сега не му е времето за орязване на семейния бюджет, но така или иначе съм решила вече..  пък и бъдещия тати издраска вече цял календар с неизпълнени ултиматуми да спирам работа.. още от преди да забременея е почнал, че не приличам на себе си от нерви и ядове.. както и да е..свърши и тая   Rolling Eyes
А лекциите продължават до края на ноември, така че все ще намериш време..  Wink

# 145
  • София
Бяхте ли на лекцията?

Аз малко закъснях за срещата, всъщност дойдох в 10 за началото на лекцията и не можахме да се видим.  Вие да не седяхте на първата маса - само там видях 2 руси мами едната малко по-руса от другата?

Поздрави и до следващата среща.

Таня

# 146
Ние бяхме  Laughing  на първия ред по средата.. другия път като ни видиш - свиркай, че ние няма как да те познаем  Wink

# 147
  • София
И аз не успях да дойда... Sad Да си водите записки, ей  Laughing и после ще ме обучавате индивидуално!!!

Аз утре заминавам и не е ясно дали ще мога да влизам по време на почивката....Малко съм поизнервена от перспективата да се лашкам 2 000 км. с кола и после още 4 часа със самолет, ама да се надяваме, че всичко ще е ок.

Вие да се пазите докато ме няма и да поддържате огъня  Laughing Мисля дори, че е време за трета част на темата.....и да включите Таня в списъка....

Хайде, целувки засега. Още няма да ви казвам чао!

# 148
Приятна почивка от мен Grinning

# 149
  • София
Sunglasses
мкп, приятно пътуване и безаварийно! Да се пазиш! И после ще разказваш... снимки това онова да направиш. Пиши ако имаш отнякъде по пътя Wink
А за лекциите ще ти разкаваме после  Sunglasses
Другият път лекцията е "Поведение при изгонване на плода", т.е. при самото раждане, така че аз мисля ще е много интересно!!! И ще отида непременно, ако дотогава не ми се е отворил парашута и не заминем с любимия най-накрая за морето!

Таня точно мисля нас си видяла, ама защо не се обади?   Confused: Ние как да разберем че си ти?  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт