Мани, ми и тоя дето е 88ми набор е женен даже

аз, някак си като го гледах, имах чувството,че пак съм там,хем беше преди 3 месеца
някак си не мога да се абстрахирам и да я погледна като едно от дечицата... което предполагам е нормално де
ще го качат на сайта на бтв, гледах,че има архив на всички предвавания - ще ви пусна линк
но не с маратонки
обаче 11 комплектаа
аз тъкмо се чудех дали 5 са ми много и да купувам ли шесто... реших, че 5 са ок, две за градината,две за вкъщи и едно за туйонуй
по някое време натам може и шесто
юото нали освен тях купувам и няколко варианта горни и долни дрешки за излизани + роклички... и стават прееекалено мн дрехи!! междудругото да ви кажа,че на мира и стават вс анцузи и много дрешки от мин год, мн ми е странно, вече се поизносват дрешките, преди купувахме за по 2-3м,един сезон,сега вече не съвсем
та ще купувам гардероб другата есен,живот и здраве
аз ще нося 1 рез компл горно и долно дрешки, бельо,пантофки, но само от плат без вата,намерих едни на пловдивска фирма 'хари' за 10лв (в бокал и в карфур), и нощничка-пижама. много се вълнуваме за 1вия учебен ден, надявам се да съм права де
много се моля
да попаднем на готини госпожи и лели,защото те са най-важното!!!иска ми се мира хич да не плаче
измислили сме прическа за първия ден и говорим много дано
има една мн сладка книжка за 'детска градина в гората' 
искам снежинки през прозореца
.Казвай му ,че е батко,че е голям,аз така правя.Но все пак съм на мнения,че при нас много си оказа влияние,че докато бременеех той си ходеше на градина,аз на работа и честно казана не съм му говорила много ,много за бебето нещета се случиха някак естествено.Мноиго е див,но пък с Таня е страшно внимателен чак аз се учудвам как го прави.Като се роди бебека тогава ще си покаже как ще бъде,но час по скоро се отделете един от друг чрез градината. 

), и после у нас
), всично е брилянтно. разбира се, пипа има голяма роля - нали сега са двамата в сбрна група, та ако' ли да не се виждат през деня вътре, то поне на двора се засичат. първият ден дренсъна не могъл да си познае обувките и извикали пипа да му ги разпознае - та после и нея хвалиха каква добра кака си имам у дома. изобщо - много се кефя, че децата са пичове, не са лигльовци някакви, че им сече мозъкът и че са усмихнати и щури хлапета. да са ми здрави!