На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 28 604
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Мале, 88-90 набор, аз ще се чувствам като бабичка  Mr. Green. И на моята работа ще е същото като се върна.

Мани, ми и тоя дето е 88ми набор е женен даже  Shocked А аз се имах за млада все още  Mr. Green

# 646
ееееееее отгока не съм писала, а активна темичката, много готино така, лафче, разни неща Hug
ние вече сме в сф - асе, точно вчера и ние спахме до 10ч Crazy

охххх бате енчо беше голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяямо вълнение направо нямам думи... много ми беше яко да я гледам!! беше междудругото малко притеснена от животното, единствена от всички тогава, та точно къци каза да я пуснат от първите, че да не се откаже... дотогава все я гушкаше едната какичка (от невада) от екипа, не бременната (която понякога е леко стряскаща), а другата. и за най-артистичното дете хубаво са го снимали, там като си на място е една голяма лудница и шум Crazy аз, някак си като го гледах, имах чувството,че пак съм там,хем беше преди 3 месеца Crazy някак си не мога да се абстрахирам и да я погледна като едно от дечицата... което предполагам е нормално де Mr. Green  Heart Eyes ще го качат на сайта на бтв, гледах,че има архив на всички предвавания - ще ви пусна линк Peace  

за яслоградината: ние сме винаги с анцугчета Peace но не с маратонки Mr. Green много са сладки анцугчетата, спортни,гъвкави,различни моделчета Peace обаче 11 комплектаа #Crazy аз тъкмо се чудех дали 5 са ми много и да купувам ли шесто... реших, че 5 са ок, две за градината,две за вкъщи и едно за туйонуй Peace по някое време натам може и шесто Peace юото нали освен тях купувам и няколко варианта горни и долни дрешки за излизани + роклички... и стават прееекалено мн дрехи!! междудругото да ви кажа,че на мира и стават вс анцузи и много дрешки от мин год, мн ми е странно, вече се поизносват дрешките, преди купувахме за по 2-3м,един сезон,сега вече не съвсем Mr. Green щото тогава сме и взимали р-р 3-4г и сега са и точно Peace  та ще купувам гардероб другата есен,живот и здраве Heart Eyes аз ще нося 1 рез компл горно и долно дрешки, бельо,пантофки, но само от плат без вата,намерих едни на пловдивска фирма 'хари' за 10лв (в бокал и в карфур), и нощничка-пижама. много се вълнуваме за 1вия учебен ден, надявам се да съм права де Heart Eyes много се моля  Praynig да попаднем на готини госпожи и лели,защото те са най-важното!!!иска ми се мира хич да не плаче Praynig Praynig Praynig измислили сме прическа за първия ден и говорим много дано Praynig има една мн сладка книжка за 'детска градина в гората' Peace

студът в сф четвъртък беше ужасен!!!!!!!!!!!! въпреки това ми беше мн приятен полъхът на зима, мн ми е уютно Heart Eyes  искам снежинки през прозореца Flutter

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 22:52 от ninochka

# 647
  • България
И аз исках да гледам Мира при Бате Енчо, но пустата работа - както и вчера, така и днес съм на "къра" - утре ще почивам... Та проверих в сайта на Бтв - още не са качили от новият сезон предаванията - така, че ще го го гледам тогава.
Коки е болен - притеснена съм ужасно - дано не е нещо сериозно, ама като си на 500 км. от детето - ми есе струва най - голямото нещастие на света. Вчера следобяд вдигнал температура - 38 гр., а през ноща е стигнала до 38,6 гр. - майка ми му дава лекове, мажем гърлото и обтрива, компреси  и всичок що си знаем - проблемите на него са му винаги от гърлото - по телефона звучи "гърмено" и вече си казва че си го боли. Гадното е че са почивни дни - но днес ще го заведе на дежурните- само , че винаги досега колкото пъти ми есе е налагало да го нося на дежурни /не на личният лекар/, пък камо ли в Силистра - задължително има антибиотик /те това си знаят хората/ - а тази година още не е пил АБ и хич не ми се щеще - този път нети кашля, нито хрема има, само гърлото - дали е вирус или просто е настинал - абе гадно мие, сърцето ми е свито. Да се оправи бързо - че в петък се прибирам да си го взема и от др. понеделник на детската. Вчера успях да му понакупя нови дрешки и бельо за школото, само обувки за в детсакат  незнам какви още / пък и нямам никакво време с тази пуста работа/ - гуменки ими някъкъв вид топлинки, но задължително трябвало да са с лепенки. Оплаках се - Целувки на всички!

Както и предполагах Силистренсикет доктори веднага са изписали АБ!

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 12:23 от supermama

# 648
  • Пловдив
зДравейте,да се похваля и аз ,и Ради е приет на детска градина,а бях се отчаялал.
Но откакто разбрах ми стана много притеснено,как ще свикне,дали ще свикне,не съм се отделяла от него 3 години и ми е много криво,че ще го оставя при непознати ,искрено се надявам на него д аму хареса там.
Напоследък е почнал да се вдетенява,аз пуснах и отделна такава тема,и там майките веднага ме нахокаха че така правел,защото не съм говорела за бебето,а не е така,говорим но умерено.Снощи например половин час спорихме в банята,искаше да го изпишам,а може сам,аз обаче се заинатих,и той почна после да ми вика,че щял да стане пак бебе,и тогава съм щяла да го гледам,да го пишкам,да го гушкам,а няма основание за такива приказки,откакто съм бременна единственое се пазя д ане ме удари по корема,всичко друго си е както преди.А за вдетеняването какво друго прави-напоследък се нааква в гащите(от 15 дена вече),а си казваше преди това,не иска да си обува сам обувките,а ги обуваше,не иска да пишка сам,а и това правеше,даже сам си сваляше панталонките ,изпишкваше се и само ни викаше да му ги вдигнем.И всичко това се случва точно преди детската градина,точно когато трябва всичко да прави сам.
сега е така ,а като се роди бебка незнам как ще е

# 649
  Vavka много неприятна ситуация,мисля,че градината е задължителна и ще се оправят нещата Peace.Казвай му ,че е батко,че е голям,аз така правя.Но все пак съм на мнения,че при нас много си оказа влияние,че докато бременеех той си ходеше на градина,аз на работа и честно казана не съм му говорила много ,много за бебето нещета се случиха някак естествено.Мноиго е див,но пък с Таня е страшно внимателен  чак аз се учудвам как го прави.Като се роди бебека тогава ще си покаже как ще бъде,но час по скоро се отделете един от друг чрез градината.

# 650
зДравейте,да се похваля и аз ,и Ради е приет на детска градина,а бях се отчаялал.
Но откакто разбрах ми стана много притеснено,как ще свикне,дали ще свикне,не съм се отделяла от него 3 години и ми е много криво,че ще го оставя при непознати ,искрено се надявам на него д аму хареса там.
Напоследък е почнал да се вдетенява,аз пуснах и отделна такава тема,и там майките веднага ме нахокаха че така правел,защото не съм говорела за бебето,а не е така,говорим но умерено.Снощи например половин час спорихме в банята,искаше да го изпишам,а може сам,аз обаче се заинатих,и той почна после да ми вика,че щял да стане пак бебе,и тогава съм щяла да го гледам,да го пишкам,да го гушкам,а няма основание за такива приказки,откакто съм бременна единственое се пазя д ане ме удари по корема,всичко друго си е както преди.А за вдетеняването какво друго прави-напоследък се нааква в гащите(от 15 дена вече),а си казваше преди това,не иска да си обува сам обувките,а ги обуваше,не иска да пишка сам,а и това правеше,даже сам си сваляше панталонките ,изпишкваше се и само ни викаше да му ги вдигнем.И всичко това се случва точно преди детската градина,точно когато трябва всичко да прави сам.
сега е така ,а като се роди бебка незнам как ще е
Незнам кой е правилният начин,но ние казахме на Борис още в началото че ще имаме бебе.Аз трябваше да лежа и неможех  нищо да правя и той знаеше защо е така.И така 8 месеца е живял с тая мисъл ,че чакаме бебе(нашето-негово бебе) и сега много й се радва и много помага за къпане ,за преобуванее и т.н.За сега ревност няма,разбира се  и на него му обръщаме много внимание даже и подаръци му купуваме да не се  чуства нещо кофти.А,и ходи на градина  от май месец докато бях бременна(та няма  мисли в главата му,че ще ходи на  градина заради бебето),а защото трябва да ходи при другите деца.Вие трябва сами според вашето дете да намерите правилният подход.

# 651
  • Варна
Добро утро! Много хубав ден се очертава днес sun
Днес Мирелка стана и отиде на градина без проблем, ох дано всяка сутрин е така. Само като се събуди и започва "ох, боли ме главата...", кога ти е ставало толкова рано това дете Laughing, ще я боли я Mr. Green

niko11 , дано е период ситуацията при вас. Мирелка се е вдетенявала, но само за миг, не е било постоянно поведение. Много странно, защо се държи така това детенце, но пак казвам, най-вероятно е период и ще отмине. В градината ще си смени навиците. Да, много е неприятна раздялата, аз не мога да свикна изобщо с мисълта, че е на градина. Иначе съм страшно изомена- за 3 години, не можах да науча Мирела кога е време за спане, ядене и т.н. От както е на градина сама си търси закуска, обед, спане, по час.
Иначе никога не е проявявала  ревност, нито спрямо Тейка, нито спрямо други деца.

Нин, поздравление за представянето на Мира. Беше просто невероятна. Браво и на теб, затова , че се занимаваш толкова добре с нея.

# 652
Да се отчета и аз, че Миличка вече втори ден е на градина-"при големите деца, ама имало и бебета, които плачели Laughing". Много е спокойна, приема го чудесно, въпреки, че всичко й е ново и градината и лелките и децата, но се държи мъжки.
Аз уж в петък трябваше да работя за последно, но нещо хич не ми се работеше и взех, че днес си пуснах отпуска, така че вече се водя "майче в очакване" Grinning
Поздравления за артистичната Мири Hug
Супермама, Коко е пич, ще се оправи бързо и ще си го гушкаш скоро Peace

# 653
  • Burgas, Bulgaria
привет  Blush
искаме да пожелаем аз и Нико ,на всички сладури ,които сега тръгват на детска градина-бърза адаптация и мнооого хубави моменти там.
Иначе  тръгнахме на 1г.10м. ,а  от както сме в градината при по-големите, му е много добре и ходи с голямо желание.

# 654
и аз мога да се включа с добринки по отношение на ДГ. камен вече 3ти ден ходи на ДГ и е толкова щастлив, ама толкова щастлив, че се налага да съскам, че ако не направи нещо (да измие ръце/зъби, да се обуе сам, да ходи пеша вместо да мрънка да го носим), няма да ходи на Д. и той , милият, се стяга в кръста. петра пък го работи на друг фронт - че шял да ходи на детска само 3. не е ясно това '3' какво е - дни, седмици, години - то и да е ясно, камен хабер си няма от подобно измерване на времето. и той, милият, реве и се тръшка: 'мамооо, аз нали няма да ходя на деЦка само тлииии?' а като го питах той колко иска да ходи, и той ми каза 'идинайсе'; аз му отговорих, че добре, щом така иска, значи ще ходи поне 'дванайсе'; той пъм ме пита 'дванайсе повече ли е от идинайсе', и като потвърдих, дребсъна заключи 'начи тогава ще ходя петнайсе'. разхилих се като ряпа, честна дума. и понеже той сега е супер чувствителен и таман запчова да открива егото, суетата и гордостта като силно човешки свойства, та заради тия нови усещания, се налага да се крия в кьошето като се хиля, защото синът ми наполедък, когато се смея, троснато и обидено изкрещява насреща ми 'НЕ Е СМЕШНО!' независимо на какво и на кого се смея, презюмирайки, че му се подигравам. 
та така за камбата - първият ден изял две купички с нещо, вторият се гушкаше с г-жата и раздаваше целувки на тръгване, а днес, третия, ме информираха, че пял 'тих бял дунав се вълнува, весело шуми - БУМ' - явно се усеща съвсем в свои си води. като изключим, че още не ака там (което е необичайно за него - върши тая работа поне х 3 пъти на ден. сега са 2 пъти вечер у нас, или един път някъде по витошка (събирам съкровищата в салфетка, да не ме овикате Simple Smile ), и после у нас Simple Smile), всично е брилянтно. разбира се, пипа има голяма роля - нали сега са двамата в сбрна група, та ако' ли да не се виждат през деня вътре, то поне на двора се засичат. първият ден дренсъна не могъл да си познае обувките и извикали пипа да му ги разпознае - та после и нея хвалиха каква добра кака си имам у дома. изобщо - много се кефя, че децата са пичове, не са лигльовци някакви, че им сече мозъкът и че са усмихнати и щури хлапета. да са ми здрави!

и вашите да са ви здрави!

нико 1 - и аз си мисля, че градината само ще помогне. така като те чета, то май е много зле положението... инак аз акъл не мога да давам, че при мен голямото беше още бебе, като се роди малкото, но помня, че пипа беше съвсем бебе, когато й показвахме корема ми и я питахме какво има вътре, тя пък тикаше биберона си в пъпа ми, уж за бебето, после пък носеше чистите памперси и мокрите кърпи и се пънеше да помага въпреки че беше едва на година и половина. абе добра кака си имах аз още тогава като се замисля....

мадам тиква - това по повод идващия хелоуин ли  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 22:49 от маик

# 655
  • Burgas, Bulgaria
 Crazy
някак си се чувствам повече тиква от колкото Мария ...... от доста време на сам......  Blush

# 656
  • Бургас
Аз май съм в най-дълбоката дупка. Уж бях излязла от нея, когато Момчил започна да свиква с градината. Всъщност той започна в началото на юли. 2 дни радост и веселие и после драма. След това посвикна, благодарение на прекрасните госпожи. И когато през август едната беше в отпуска, изпадна в стрес от заместничката. Плачеше ужасно като разбереше че тя го чака сутринта. Но отидохме на почивка и сякаш забрави. Сега драмата е още по-тежка - не иска и тези, които харесваше. Всяка сутрин започва да плаче, дори преди да е отворил очи. В допълнение на това не ги извеждат и по цял ден са в стаята.
В допълнение пипна кофти вирус и беше на системи 2 дни, единия в болницата - наистина доста обезводнен.
Не мога трезво да преценя дали се глези или наистина има нужда от нас.
И вечната дилема - майка изрод ли съм че си тормозя детето или да го оставя вкъщи и да не го науча да се справя с трудностите.
Не е лесно да си майка  ooooh!

Извинявам се че ви натоварих, доста тежко се чувствам. Няма по-кофти нещо от това да гледаш как детето ти страда и да знаеш че ти му го причиняваш

# 657
  • Burgas, Bulgaria
Steltion мила при нас се получи по същия начин първите два дни супер после рев, а накрая -вкараха ни в болница -той беше и в шокова зала  и в реанимация-представяш си там какво му правиха-ад ад ...
като се върнахме изпадаше в истерия щом дойде време за яслата госпожите и там са с бели престилки...ужас....но нямаше начин просто и...така я карахме докато в един момент не спря истерията, но не му беше никак добре.Имаше дни в които е зле имаше дни и в които е мноого зле...
Да си призная щом го преместиха в градината-ми друго дете..спокойно..не реве...Аз мислех, че и там ще е дряма..но не ..
Нямат ли падагог там или психолог-ако е нужно говори с някой...ще свикне, но му трябва време ....
А там как се държи през деня-какво казват госпожите newsm78

# 658
 ох Steltion дано да свикне скоро,че много тежко така Hug.Незнам какво да посъветвам.Иначе наистина през деня как е,ноже истерията да е само докато го оставите.

# 659
  • България
Ехо, разтресе ли ви .....Това беше доста силничко...

Общи условия

Активация на акаунт