Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 454
  • 603
  •   1
Отговори
# 330
Здравей, и на мен не ми се отварят линковете, но намерих този линк за желанията  Simple Smile

http://anastasiia.blog.bg/zabavlenie/2009/07/21/novolunie-i-nash … 5-jelaniia.366980

Успех!

# 331
Дано с горния си пост не съм дублирала материал в темата. Ако ви е интересно, ще извадя още от книгата за Закона за привличането, Съзнателното сътворяване, Изкуството да допускаш, Планиране на отрязъците.
Много успешен и щастлив ден ви желая  Heart Eyes

Томасе, разкошни материали си публикувала, избери ни още, много ми харесаха!  Hug  bouquet Hug

# 332
  • На края на вселената!
Honda, радвам се, че ти харесва. Избрала съм още нещо за планиране на отрязъците. Надявам се утре да имам време да го напиша.  Hug

# 333
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета докога може да пишем желания, че някъде прочетох че е до 12 ч. Така ли е?

# 334
Благодаря на Червено винце за ритуала за продажба на голям предмет, по точно този с визуализацията на предмета пресниман на лист.В моя случай става въпрос за кола-преснимах си я визуализирах как я продавам написах и цената която искам да получа и хоп стана.БлагодаряИзползвам случая да благодаря на винце и за многото други полезни техники и съвети, които съм научила от нея.Благодаря  bouquet

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 17:20 от sweta

# 335
Момичета, мисля че имаме проблем, тъй като линковете все още не се отварят!
А аз нямам почти нищо запазено от техниките  Tired

Много моля ако някой има нещо свалено и архивирано някъде да даде линк или да ми го прати на мейл  Praynig

Дано наистина трудът ни не отиде на вятъра!

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 15:57 от mijjjka

# 336
Момичета докога може да пишем желания, че някъде прочетох че е до 12 ч. Така ли е?

Не е така. Можеш по време на целия период на Новолунието  Hug

Ето за 25-те желания

1) Методика это не моя, но я пробовала по ней загадывать желания - кое
что сбывается.
Итак.
Вы составляете список СВОИХ желаний. Их должно быть не менее 25.
Желания должны быть четкими, касаться только вас и не иметь "двоякого"
толкования.

Например, не стоит писать: хочу обновить гардероб. В этом случае, ваши
вещи могут быть украденными или сгореть в пожаре и вы ВЫНУЖДЕНЫ будете
менять свой гардероб.
Лучше написать: хочу иметь возможность купить сапоги кожанные на шпильке.

Нельзя писать "Хочу быть здоровой". Это желание не понятно. Лучше
написать: хочу, что бы у меня прошел остеохондроз (конкретная проблема
должна быть указана)

И желания должны касаться только вас. Ни детей, ни мужа, ни родственников.

2)когда список составлен и перепроверен. Вы его закрываете и включаете
программу на исполнение желаний. Для этого надо сосредоточится, сесть
спокойно. И как аутотренинг про себя сказать: "сейчас включается
программа на исполнения желаний. Все, что задумано мною - начинает
исполнятся. Раз. Два. Три."
После этого вы должны представить, как ваша программа "включилась".
Кто-то чувствует тепло, кто-то просто знает это. Можно вообразить
что-то образно.

3)после этого вам надо учится чувствовать себя, свои потребности. Для
этого выделяете 10 дней (дни пропускать нельзя) и вводите правило:
Каждый день ОБЯЗАТЕЛЬНО что-то делаете для себя персонально. Причем,
из банальных радостей: сладости, любая мелочь.
Словно спрашиваете себя: "Чего хочешь, дорогая?!" И поймете, что
сегодня вам очень хочется шоколадных конфет, например. Тогда вы
покупаете себе их (не обязательно килограмм, а хоть дну конфетку) и
съедаете.

Есть условие: делиться нельзя ни с кем и есть надо так, что б никто не
видел. То есть, это только для вас. То есть, вы не покупаете для всей
семьи вязанку бананов и не едите все вместе (это не считается). Вам
надо купить 1-2 банана себе и самой их съесть.

4) это помогает анализировать свои желания. А когда видишь цель, то
понятно куда идти.. Это лучше, чем жить с комплексом нереализованности
и страдать от "несправедливости мира" Simple Smile

ПРИМЕР

Надо загадывать не "я хочу ремонт".. а то вы в этом ремонте погрязнете
и "хана" Simple Smile В этом случае надо написать много мелких желаний (вас же
никто не ограничивает в 25.. можно и 35 написать) Simple Smile

Пишите что-то так:
1) Хочу иметь возможность заменить в комнатах окна на металлопластиковые.
2) Хочу иметь возможность поклееть обои в коридоре.
и т.д. Понятно?

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 15:58 от mijjjka

# 337
Това, мисля, е от Лени:

"Докато се ровех в руския сайт за 25-те желания попаднах на това - как да се поръчаме мъж / любим, приятел, съпруг/  - прави се на новолуние, но може и по всяко време/  и го преведох:

В благоприятния ден /новолуние/ вземаш лист хартия /най-добре е да бъде в розов цвят, но не е задължително/, делиш го на четири квадранта и започваш да поръчваш любимия. Първи квадрант „Моят мъж /любим, съпруг/  е....”- тук се пишат всички качества, които искаш да видиш у бъдещия си съпруг; втори квадрант – „Готова съм да се примиря с” – изброяваш всички недостатъци, с които си съгласна да се примириш;  трети квадрант – „Категорично отхвърлям”- чертите, които не искаш да притежава; четвърти - „Готова съм да дам " – описваш какво се готова да дадеш за това съкровище, което си поръчала.
Може да се описва всичко, което е важно за теб: ръст, коса, очи, цвят, маниери, възраст, материално и семейно положение, интереси, хобита...
После сгъваш листа и го поставяш в специален плик за сбъдване на мечти /от магазините за фън шуй/ или в кутийка – сребрист или червен цвят , което също не е задължително /може да го сложиш в обикновен бял плик – аз така го направих и работи/. След това прибираш плика / кутията на югозапад или в своето благоприятно направление и чакаш срещата с НЕГО.
Някои написаха само 2 колони – искам / не искам  - може и така, но по-добре е по-детайлно да се опише всичко, за да се избегнат сюрпризите.
И най-важното – избягвайте в заявката частичката НЕ./ непиещ се възприема като пиещ – за това пишете трезвеник/
Името на мъжа не се пише – ще се изпълни заявката за получаване на мъже с само с такива имена /но качествата им  остават на заден план/ т.е. някакви леваци"

# 338
Как да сеем пари

Предлагам Ви 100% -ов вариант за получаване на допълнителни суми пари, който аз и много мои познати използваме успешно вече 5 год. /и никога не ни подведе/
Технологията е проста – като всичко велико.
В деня и часа на новолунието /снабдете се с календар/, необходимо е да се вземат произволни  купюри   и да се поставят  на места, където нямат достъп неупълномощени лица /любопитните деца, съпрузи, свекърви / или на открито.
След 3 дни, в часа на поставянето им, е необходимо  да приберете събралите силата на растящата Луна купюри и бързо да отидете  да ги похарчите / за покупки, заплащане на услуги, връщане на кредити – въобще  вкарайте вашите купюри  в руслото на паричния поток/
След завършване на ритуала, спокойно чакайте кога посетите от Вас зърна ще дадат урожай.  Обикновено се появява под формата на неочаквано пари (премия, откриването на дълго забравени неприкосновени запаси, връщане на отписани  заеми  и т.н.).
Ето няколко правила:
Задължителни:
1.Парите не трябва да забравяте несъбрани, с това ще им покажем своето безразличие, а те не обичат това,
2. Парите не трябва да се „притесняват” по време на тридневният им растеж.
3. Парите трябва да бъдат похарчени в пълен размер. По-добре добавете още малко от Вас
Не особено задължителни:
1. Практиката показва, че резултатът не се променя, ако промените часът. Например, вместо в 2 часа през нощта,  ги поставите на определените места след събуждането си
Желая Ви добри зърна и богат урожай!!!Този метод работи  всеки месец, така че ще имате целогодишен асистент по паричната ведомост

Обред за получаване на пари -Алексей Фад - сребърeн финалист от „Битка на екстрасенсите” –
 «Препоръчвам Ви да се запознаете със обреда за привличане на пари в живота си, като за целла е  необходимо да се включите/ свържете/ към света на финансовите потоци.
Като начало, не забравяйте, че цветът на парите е зелен, стихията на парите е метал, докато числото на парите – пет.
И така – нужно Ви е да се снабдите със зелен метален съд. Вярвате, или не, но много от клиентите ми  успешно използват за обреда металния кен от бира« Карлсберг »! Той е зелен и на него е изобразен прекрасният символ за привличане на парите – златната корона.
Сутринта в деня на новолунието, или в първата седмица след него, в тази касичка /банка/ пускаме 55 монети – по 5 или 50 стотинки. По този начин ние вливаме в съда енергията на числото 555, затваряме отверстието с восък и капанът за пари е готов.
Вземаме касичката /банката/ в дясната  ръка и започваме да обикаляме апартамента или стаята в посока на часовниковата стрелка говорейки??? „Вед Ваяна мани горы!” и подрусваме касичката като дрънкалка. Приключвайки /например след 5 мин./ си представяме, че над нас се изсипва дъжд от монети.
Обредът може да се повтаря 3 поредни дни: много скоро парите започват да се появяват в портмонето.
Ако Ви е нужна конкретна сума – представете си, че е в ръцете Ви, но с една уговорка – поискайте от Висшите сили два пъти повече – защото обикновено дават  половината от исканото. Този обред води до получаването на парични суми в много кратко време, неговата сила и ефективност са тествани от хиляди мои клиенти. »

# 339
  • la Città Eterna
Само да в напомня, че се избягва периода, когато луната е без курс. Сега попаднах на този лунен календар, където има означено и кога луната е без курс:

http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

# 340
Здравейте и от мен, аз всеки ден ви чета и благодаря, че ви има и съществува тази прекрасна тема Hug

Днес е Новолуние, но по Лунния календар, който е на 1-ва стр. то е започнало в 04.05ч., а по календара от линка, който x-x-x е пуснала, е започнало в 15.38ч. Аз започнах техниката за желанието, което се пише 21 дни по 21 пъти, но стартирах от сутринта, а ако наситина новолунието е започнало следобяд, това означава, че все едно не съм го писала. Кой час спазвате вие, за да знам дали да си напиша желанието отново 21 пъти, за да не загубя първият ден Thinking

# 341
В 4 сутринта е започнало Новолунието  Peace

"Над 2/3 от по-старите публикации са премахнати от активния форум и до края на седмицата ще бъдат "налети" в архива, където отново ще са достъпни за четене." - може би все пак ще се оправят нещата с нашите линкове  Grinning
Оттук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475929.msg15125473#msg15125473

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 16:32 от mijjjka

# 342
Здравейте,
reniuga,ако не ме лъже паметта техниката 21x21 не е задължително да се съобразява с Новолунието,а иначе желанията е хубаво да се напишат през първите 8 часа,но може и след това!
дано по-скоро приключат архивирането и да проработят линковете от 1 стр. Tired
любов и светлина от мен!
Лени,липсваш! Heart Eyes  bouquet

# 343
По памет и аз така мисля, че до 8 часа след Новолунието би било добре да се напишат. Мисълта ми беше, че аз днес вече съм го написала и остават 20 дни още да пиша, ако пък Новолунието е започнало следобяда, днешният ден няма да ми се брои и би следвало да повторя, объркано стана Crazy Ще се съобразя с лунния календар на 1-ва стр.
mijjjka,bella_ благодаря ви за отговорите  Hug

# 344
Благодаря на Червено винце за ритуала за продажба на голям предмет, по точно този с визуализацията на предмета пресниман на лист.В моя случай става въпрос за кола-преснимах си я визуализирах как я продавам написах и цената която искам да получа и хоп стана.БлагодаряИзползвам случая да благодаря на винце и за многото други полезни техники и съвети,. които съм научила от нея.Благодаря  bouquet

sweta , Червено винце, моля  дайте ми работещ линк или самото описание на тази техника
с визуализацията.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт