Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 561
  • 603
  •   1
Отговори
# 405
  • морето, сините вълни...
и аз се включвам в 7 лунен ден
имам нужда на намеря и отключа интуицията си.
имам спомен че имах много силна преди. но съм я закопала явно нейде надълбоко Embarassed

# 406
  • Universe
 newsm78 Защо всичко е центрирано, или само при мен е така  #Crazy

# 407
lenny_pld    и при мен е така Thinking

# 408
Можели и аз един глупав въпрос-на едното листче колко пъти пишеш желанието 1 или 7.
vanina, да, едно единствено желание пишеш по веднъж на 7 различни листа.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 16:35 от мимиф

# 409
newsm78 Защо всичко е центрирано, или само при мен е така  #Crazy

Joy
и при мен е така  Joy
Много е гадно  hahaha

# 410
Не във всички раздели е така, в ДИС не е например, в отчетните пак е така, за другите не знам  Joy

# 411
мимиф благодаря за отговора и аз така го разбрах, но като се замислих започнах да се колебая и за това попитах.Относно дните и аз мисля, че на 20.05 пишем желанието и после до 27.05 горим листчетата.
Благодаря още веднъж и прекрасен ден.

# 412
Извинявам се, но кое ви е центрирано?  newsm78
При мен всичко е нормално като изглед, както винаги ...

# 413
Сега забелязах, че дните са 8... дали първия ден подготвяш, а после започваш да гориш...  Thinking Ще следя рускините, пък да видим.
Аз разбрах, че на 20.05. се пише желанието на  7 листчета и после 7 дни се горят- общо стават осем. Правилно ли съм разбрала?

# 414
  • Universe
Извинявам се, но кое ви е центрирано?  newsm78
При мен всичко е нормално като изглед, както винаги ...
Оправи се вече - всички отговори в темата и темите в "Хомеопатия" се бяха центрирали  Peace

# 415
Аз разбрах, че на 20.05. се пише желанието на  7 листчета и после 7 дни се горят- общо стават осем. Правилно ли съм разбрала?

Дарена, сега прегледах темата, бяха добавили още 3 страници и има уточнение - на 20-ти се пишат всички листчета с желанието, едно се изгаря веднага, а другите се прибират в плика, т.е. приключваме на 26.05. Ще редактирам поста с информация, за да не се обърка някой. В момента дори творят рими за ритуала.  Grinning

# 416
Искам да попитам тези от вас, които от повече време са се посветили, в някаква степен, на тези техники.
Животът ви - като цяло -промени ли се и как? Към по-добро, към по-лошо или се промени себеусещането ви, но не и реално случващото се?
Надявам се да не задавам вече разглеждан въпрос Simple Smile

# 417
  • Добрич
Ummagumma, няма начин да се промени себеусещането и усещането за света, а нещата да останат същите. Ако промяната у теб е реална, а не въображаема светът, който те заобикаля също се променя.

Цитат
"Когато промениш начина, по който гледаш на нещата, нещата, които гледаш, се променят."

# 418
И аз се включвам, но не разбрах желанието в сегашно време, като утвърждение ли да бъде или "Искам да...." "Желанието ми е...."и т.н.

# 419
Не бива да започва с "искам да..." или " желая да..."
Започвай с "Аз съм!"!!!

Общи условия

Активация на акаунт