Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 563
  • 603
  •   1
Отговори
# 420
  • Добрич
zari_a, всички желания и утвърждения започвам с благодарност. Благодаря, за това, което имам /а всъщност искам да дойде в живота ми/. На края отново завършвам с едно голямо БЛАГОДАРЯ, че вече го имам, каквото и да е то. Сутрин отправям благодарности към ангелите и Вселената и колкото пъти през деня ми се налага - също.

# 421
  • Costa Rica
Искам да попитам тези от вас, които от повече време са се посветили, в някаква степен, на тези техники.
Животът ви - като цяло -промени ли се и как? Към по-добро, към по-лошо или се промени себеусещането ви, но не и реално случващото се?
Надявам се да не задавам вече разглеждан въпрос Simple Smile
Ще ти отговоря от висотата на двумесечния си опит в темата Wink
Когато писах за пръв път тук бях тотално отчаяна - над главата ми висеше предизвестие за уволнение, куп здравословни проблеми - хапчета за това, за онова и за третото; първите ми думи за деня обикновено бяха в стил "М**ка му, пак ли трябва да ставам!!!" Понякога дори не ставах. На стрес теста имах 58 точки от 60 възможни, което ме нареждаше на опашката за някоя сериозна болест.
Имах избор - да се срина съвсем, или да се самоизмъкна по мюнхаузеновски.

Буквално се улових за темата като за сламка.

Сега започвам всеки ден с усмивка. Първо се насилвах да потисна лошите мисли, сега вече (почти) ги няма.
Имам нова работа, която се появи буквално "от въздуха".
Все още не съм забогатяла, но предпочитам да си мисля, че съм в "процес на получаване на изобилие".
Хапчета? Това к'во беше?
Та така...

# 422
  • Universe
Делфина фон Ю..

# 423
Делфина фон Ю,
БЛАГОДАРЯ ти за оптимистичния пост!   bouquet
Искрено ме зарадва наистина!  Wink

# 424
Делфина фон Ю...толкова се радвам за теб ! Hug Ти си отворила нова страница на живота си! Не спирай...продължавай  все така!Чудесата се насреща ти!  Heart Eyes

Аз също се събуждам всяка сутрин с мисълта - "TODAY IS MY DAY! " ...   ДНЕС Е МОЯ ДЕН!  Hug Съответно деня ми тръгва прекрасно! Със срещи  на чудесни  хора... с много емоции и всичко завършва  с чувство на благодарност... че имам този ден !   Flutter  Heart Eyes

# 425
Момичета към информацията за ритуала на 20.05 добавих отговори на въпроси, които се появиха в руския форум. Може да са ви полезни, ако имате някакви колебания за това или онова. Simple Smile

Ето и нещичко за настроение - Фигурата на твоите мечти без диети. Надписите са на руски и английски, но ако някой не ползва нито един от езиците, не се тревожете, всичко се разбира - гледате снимки на своето тяло и си повтаряте колко сте прекрасни.

# 426
  • la Città Eterna
Искам да попитам тези от вас, които от повече време са се посветили, в някаква степен, на тези техники.
Животът ви - като цяло -промени ли се и как? Към по-добро, към по-лошо или се промени себеусещането ви, но не и реално
Сега започвам всеки ден с усмивка. Първо се насилвах да потисна лошите мисли, сега вече (почти) ги няма.
Имам нова работа, която се появи буквално "от въздуха".
Все още не съм забогатяла, но предпочитам да си мисля, че съм в "процес на получаване на изобилие".
Хапчета? Това к'во беше?
Та така...

Ummagumma, аз мога да кажа за себе си същото като Делфина фон Ю.  Hug  Hug  Hug

Благодарение на съветите на момичетата от тази тема и упражняването на доста малка част от техниките на първа страница животът ми се промени драстично. Дори хората около мен се промениха. Докато преди хленчех и вдигах безпомощно ръце, сега съм уверена в себе си и смело заявявам към Вселената какво искам. И го получавам, дори и да не е веднага, за някои неща си трябва време. Но някои промени чак ме шашкат по начина, по който се появяват в живота ми. Например, след като месеци наред хленчех от ежедневните безсмислени скандали със съпруга ми и пробвах различни техники, които временно оправяха нещата, в следствие на един ритуал с ангели, мъжът ми стана истински ангел, вече дори не трябва да правя някакви особени усилия.

Синът от първия му брак, който повече от година след сватбата ни не искаше да види баща си (а преди живееше с него), в следствие на разговорите ми с Висшия му Аз, както и на живо през 2-3 срещи, които се съгласи да има с мен в рамките на този период, с изричната уговорка, да не присъства баща му, вече се държи нормално с баща си и идва всяка събота на обяд при нас, а понякога се чуват и виждат и през седмицата. Вече не им се меся и ги оставям сами да определят кога и колко време да прекарват заедно.

Дори моят бивш съпруг, с който прекарах близо 11 години в ада и който се опитваше да превърне в ад живота ми и след развода ни, вече се държи човешки, сякаш и той чете езотерика (убедена съм, че през живота си не е отварял книга, така че едва ли го прави - просто аз се промених, промени се и той). От няколко дни се включва в скайп и ми помага в подготвянето на домашните на дъщерята, която страда от хиперактивност и дефицит на вниманието. Тя е толкова мотивирана да се представи добре пред него, че спря да търчи из апартамента и да се пазари с мен по въпроса за ученето. Май и това трябва да го отдам на ангелския ритуал или на списъка с 25 желания по новолуние...

Благодарение на форума научих и прочетох доста за Рейки, намерих моята Учителка и вече съм щастлива да прилагам успешно тази енергия (сега чета за Дона Идън и мисля да пробвам и това). Повярвай ми, Рейки действа, въпреки че последното, за което се опитах да помогна на моя близка роднина не помогна (поне в моите очаквания, според моята Учителка съм помогнала на душата й по-лесно да извърши прехода). Във всеки случай Рейки ми помага на мен и на семейството ми в личния живот за много неща.

Открехнах се за хомеопатията и капките на д-р Бах и забравих за личния лекар, както и за поводите да го посещаваме. Приемам далеч по-спокойно драстичната промяна в живота ми със смяната на държавата, липсата на работа и доходи и принудителното домакинстване. Вече съм оптимист и търся нови перспективи, а междувременно се занимавам с физическото и духовното си развитие, вместо да лежа депресирана и обляна в сълзи, обвинявайки себе си и съпруга си за ситуацията.

Мога много неща да изброявам, но детайлите нямат значение, важно е, че животът ми се завъртя на 180 градуса, защото вече гледам по друг начин на събитията, причините и следствията от тях, както и заявявам и работя по въпроса да се случват нещата, които искам да се случат, не съм просто страничен наблюдетал и потърпевш.

На теб и на всички момичета, които четат и пишат в тази тема, пожелавам много щастие и късмет! Чудеса се случват всеки ден, стига да си ги пожелаем, пожелавайте си смело, момичета!

Аз също се събуждам всяка сутрин с мисълта - "TODAY IS MY DAY! " ...   ДНЕС Е МОЯ ДЕН!
Винце, ще се възползвам от тази мисъл, много ми харесва и подхожда на новата ми житейска философия. БЛАГОДАРЯ!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 427
Маргало, Вела много ви благодаря за отговора.Благодаря и на всички момичета тук,. Благодаря, че живота ми се променя и много благодаря, че ви открих. Hug

# 428
  • Costa Rica
Добро утро!

Споделям моя SFG за днес:
http://blogatstvo.com/successology/teachers/last-lecture/

И един ангел:

# 429
Благодаря момичета, че споделяте вашите положителни промени, настъпили в живота ви, мога само да се уча от вас Hug Започвам и аз бавна промяна Peace
Към утрешният ритуал мисля да се включа и аз, всичко ми е ясно вече, само за едно нещо се чудя, а именно пепелта от всички листчета, които горим всеки ден, да я събираме или само пепелта от последният лист с плика да изсипем?
Делфина фон Ю., имаше един подпис под прифила ти, започваше с "Внимавай" , няколко фрази бяха, които много ми харесват, но сега не ги виждам. Би ли могла да ми ги пратиш, моля  Hug

# 430
  • Costa Rica
Благодаря момичета, че споделяте вашите положителни промени, настъпили в живота ви, мога само да се уча от вас Hug Започвам и аз бавна промяна Peace
Към утрешният ритуал мисля да се включа и аз, всичко ми е ясно вече, само за едно нещо се чудя, а именно пепелта от всички листчета, които горим всеки ден, да я събираме или само пепелта от последният лист с плика да изсипем?
Делфина фон Ю., имаше един подпис под прифила ти, започваше с "Внимавай" , няколко фрази бяха, които много ми харесват, но сега не ги виждам. Би ли могла да ми ги пратиш, моля  Hug
Според мен трябва да си събираме пепелта (или пък да я разпиляваме веднага след изгаряне newsm78). И не ми харесва идеята да я пусна в тоалетната - все едно да си пусна там желанията Sick Ще я разпилея по вятъра.
.
За подписа - не се сещам за нищо такова. Винаги съм била или с този подпис, или с нещо на тема защита на животните. Май  не съм била аз, съжалявам Embarassed

# 431
  • София, под Карлсон
Здравейте и от мен!
Благодаря ви, че споделяте положителните промени, настъпили с вас и респективно с живота ви, това ни дава още по- голяма увереност, че сме на правилния път  Hug
Аз съм от "най- новите" тук, но също мога да се похваля с положителни промени в себе си, които водят до положително развитие на неща, които до скоро смятах, че не зависят толкова от мен. Е, имам и своите моменти на слабост, но се боря с тях и се надявам да са все по -редки  Praynig
Аз също ще се включа към утрешния ритуал и по този повод исках да попитам нещо: нали може желанието да НЕ е материално, а например свързано със здравето. И ако да при това положение на жълт цвят листче ли трябва да е написано?
И само още едно уточнение- утре е денят, в който не трябва да ядем яйца и пилешко, нали така?  newsm78

Много  Hug  Hug  Hug  за всички ви!

# 432
И аз имам още един въпрос за утрешният ритуал. Кога трябва да се напишат желанията точно в 20.05 часа или тогава изгаряме първото листче, а желанията ги пишеме малко по-рано  newsm78

# 433
Здравейте!
Отдавна се каня да изразя възхищението си от книгата на Свияш - Как да живеем разумно. Не зная дали сте я обсъждали, нона мен много ми допада. Има много какво да се учи от нея.
Във връзка с желанията, ще ви напиша един цитат от книгата:

" *Много е важно след като определите най-важните си желания, да ги формулирате така, в края на краищата да получите точно това, от което имате нужда.

*съществуват редица изисквания за формулирането на целта, които, ако бъдат нарушени, ще получите нещо много по-различно от онова, което искате. Ако не знаете какво искате, ще получите кой знае какво.

*Когато формулирате целта, трябва:
- да посочитеконкретно към какво се стремите;
- да формулирате целта възможно най-кратко и най-ясно;
- да избягвате двусмислиците и понятията, които "се разбират от само себе си";
- да "поръчвате" онова, от което наистина имате нужда'
- да не ограничавате начините за постигането на целите;
- да си поставяте цели, които са свързани само с вас;
- да избягвате идеализирането на целите.

* След като формулирате целта си, желателно е да я проверите дали е истинска и дали няма вътрешни фактори които могат да блокират постигането й. Ако вътрешните ви задръжки са много силни и вие не сте готови да се откажете от тях, трябва да отложите постигането на целта ви за известно време, т.е. да я определите като по-далечна цел.

* Типичните грешки при формулирането на целите са:
- неопределеност на целта;
- постоавяне на нереална цел;
- некоректно формулиране на целта.

* Спазването на посочените изисквания не гарантира постигане на целта, но дава възможност да се избегнат явните грешки, ако изпълнявате правилно всички етапи на движението към желания резултат."

# 434
zari_a ,

1) На 20. 05 написваме 1 желание на 7 различни листчета в 7:00 сутринта/вечерта, 7:07 сутринта/вечерта или в 20:05; веднага изгаряме 1 листче, а другите прибираме в плик с надпис «вълшебен»

Общи условия

Активация на акаунт