Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 373
  • 603
  •   1
Отговори
# 390
  • Universe
Не се приемай за стъкло, само защото те гледа някой слепец
 http://www.pozitivnoto.info/

Пред свинете никой не изсипва бисери.

От скъпоценности разбира само истинският сараф.

Другите не успяват да ги оценят.

За слепият човек няма разлика

дали държи стъкло или елмаз.

Затова, не се смятай за стъкло,

само защото в момента

те гледа някой слепец!

~ . ~ . ~

Автор - Джеляледдин Мевляна Руми
Превод на български - Melisa

# 391
Извинявам се за може би тъпия въпрос, но от известно време използвах ИЗПЪЛНИТЕЛЯ НА ЖЕЛАНИЯ от линковете на първа страница , но сега ми дава ,че темата не може да бъде намерена в архива ,опитах и с експертно търсене , но пак без резултат, може ли да ме насочите как да намеря линка?
След архивиране се затри много инфо, затова не можеш да го намериш. За Симоронския изпълнител на желания ли става дума? Ако да, заповядай:
http://www.magicwish.ru/index/zakaz_v_nebesnuju_kanceljariju/0-59
Ако не е това, сори!
 Hug

Благодаря , но не е това! Това ,което търся се казва ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЖЕЛАНИЯ , ох тъпо е но си бях въобразила ,че наистина изпълнява някои неща, нали знаеш удавник и за сламка се хваща!!

# 392
# 393
или може би това http://simoron.jino-net.ru/
 Heart Eyes

Аз бих искала да попитам на някой случвало ли се е да плаче докато гледа новини  newsm78
Бях спряла да гледам тези емисии, но онази вечер неволно се заслушах и ....

# 394
gala, аз използвам този

Момичета, вижте какво намерих в руския форум! Мисля да се присъедня!

Мили вълшебници!

Скоро е 20 май, 7 лунен ден. Предлагам да проведем съвместен ритуал за изпълнение на желания.

Ритуал с цифра 7.

1) На 20. 05 написваме 1 желание на 7 различни листчета в 7:00 сутринта/вечерта, 7:07 сутринта/вечерта или в 20:05; веднага изгаряме 1 листче, а другите прибираме в плик с надпис «вълшебен»
2) В следващите 6 дни изгаряме по 1 листче с вълшебни клечки кибрит (пишете на кутията «вълшебни»).
3) Листчетата да се изгарят всеки ден в 7:00 сутринта/вечерта, 7:07 сутринта/вечерта или вълшебната минутка за деня (вж. текста по-долу)

Желанието може да се напише на разноцветни листчета, които съответстват на това какво си пожелаваме (зелено за пари, синьо за отпуски и море, т.н.) Пликът (без значение какъв цвят) се изгаря последния ден с последния лист). Пепелта от листчетата и плика изсипваме през прозореца или в тоалетната.

Вълшебни минутки:
20 май – 20:05
21 май – 21:05
22 май – 22:05
23 май – 23:05
24 май – 00:05 (т.е. на 24.05)
25 май – 05:25
26 май – 05:26

В 7 лунен ден не бива да се храним с яйца или птиче месо! Иначе всичко ще е напразно!!!

Отговори на допълнителни въпроси:

1. Не е задължително листовете да са цветни
2. Може да се пише с цветен флумастер или молив
3. Може да се пише с обикновен химикал
4. Листчето за деня може да се изгаря по различно време, т.е. не е задължително целия ритуал да се извършва в 7:00 вечерта на пример.
5. Желанията се пишат във вид на утвърждения или като благодарност, че имате онова, което всъщност искате да получите
6. Докато се изгарят листчетата, може да се произнасят утвърждения (дори в рими)
7. Никакви утвърждения в минало време, никакви "не"-та

И помнете -  ние сме вълшебници!!!!!

Усмихнат ден на всички!

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 10:03 от мимиф

# 395
мимиф , чудесни идеи  Grinning
Спомням си преди време и ритуал с настъргани моркови, които се мятаха по входната врата  Thinking  
Него можем да го правим на 8 лунен ден. Сигурно ще проработи и с настъргани тиквички - хем им е сезонът вече  Wink

# 396
  • Costa Rica
Много, много тъп въпрос Embarassed - 7 лунен ден се пада кой?
Мисля да се включа в ритуала.

Лек и усмихнат ден на всички Hug

# 397
Делфина фон Ю.,

20 май е 7 лунен ден. Повече информация по въпроса има на http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

Спомням си преди време и ритуал с настъргани моркови, които се мятаха по входната врата  Thinking 
Него можем да го правим на 8 лунен ден. Сигурно ще проработи и с настъргани тиквички - хем им е сезонът вече  Wink

mijjjka, ако се сетиш, пусни ми линк.  Grinning

# 398
  • Universe
 hahaha Моркови, тиквички, скоро и  миш-маш ще направим пред вратите си   chef  Wink После, естествено е да ни гледат  #Crazy

Делфина фон Ю, ми то си пише - 20 май  Peace

мимиф, аз се включвам  Peace, въпреки, че тези часове 25 май – 05:25;
26 май – 05:26; 27 май - 05,27 ми бъркат динамичния стереотип, нищо, че съм сова, но  Naughty желанията изискват жертви  Laughing

Магическото колело (Мистична астрология на дванадесетте животни на силата) , с благодарност към Amitola  Heart Eyes

# 399
Лени, аз смятам да го правя в алтернативното време 7:00 сутринта/вечерта, 7:07 сутринта/вечерта , защото иначе се страхувам да не проспя вълшебната минутка.  Grinning

hahaha Моркови, тиквички, скоро и  миш-маш ще направим пред вратите си   chef  Wink После, естествено е да ни гледат  #Crazy

Днес започнах с молитвата към Св. Марта и имам още 8 вторника до края на ритуала. Морковите ще ги оставя за след това, че много ще  ми стане!  Laughing

# 400
mijjjka, ако се сетиш, пусни ми линк.  Grinning

Ще го потърся като излязат архивите от клиничната смърт  Grinning

# 401
аз също мисля да се включа в ритуала  Hug Само на 20-ти ли неможем да се храним с месо и яйца или всичките 7 дни  newsm78

# 402
Вики, само на 20.05, защото символа на 7-мия лунен ден е петел. Ето точен линк за всеки отделен лунен ден.

# 403
  • Universe
         Из "На колене пред Ванга" - Петър Баков

Водата, Пеше, е живо същество. Такива сме били и ние, преди да станем хора и все още, синче, сме три четвърти вода. Тя е пратена от Силата преди милиарди, милиарди години, за да създаде живота на Земя¬та. В нея е запечатано всичко, което требва да премине тук. Има велика памет, за всека живинка. За всичко, защото нема мъртва материя. Мате¬рията, Пеше, е наше въображение, по нейна заповед, да знаеш. Ние сме енергия, подчинена на Закона на Привличането. Един ден ке го разбе¬реш, леля. Този Закон може да даде на всеки, всичко, като вълшебен дух, длъжен да изпълнява желанията ни, колкото и невероятни да са, стига да го знаеш как. Посветените го знаят, леля. Затова у тех са всички богатства на земята.
... И, най-важно¬то, количеството й да бъде вечно едно и също. Едно и също, колкото и да се разхищава. Тя може да бъде газообразна, може да е пара или топла и студена, може да е снег или снежни кристали, може да е лед и всекакви кристали на любвеобвилието й, чрез които да ни говори. Да знаеш, тя говори на всички езици. Телепатично. Чрез Великата мисъл на Прозрени¬ето. Тя лекува всичко. Панацея е бре, чедо. Но, тя може и да убие всеки, който само си помисли, чрез нея да унищожава, да трови, каквото и да било. Тя убива, Пеше. Може да убие всеко зло.
        ....- Времето не съществува и нема земно привличане... Земята е жива... И водата, и огъня, и вятъра, и всичко е живо... Всичко се дължи на Великата Тайна на водата и на Закона на Привличането. Нема гравитация. Има Вселенско Привличане...Да знаеш, Пеше, всека частица от тялото ни, е дошла от некаква звезда. Създадени сме от звездни елементи и сме самата Вселена. Все¬лена, опитваща се, да се саморазбере: Дали сме спойка от космичен прах или сме живеца на прашеца... Уникални сме. Неповторими и несравними един с друг. Когато мозъкът ни заработи със всичкото си можене, ке се разбере, чу. Чу ли ме, леля. Чу ли.
Това, където говорят учените сега, че некога си е имало некакъв си огромен взрив и всичко се разпаднало на частици, не е верно. Съзида¬нието не е взрив, Пеше. Нема никакъв взрив и нема да има. Хармонията е екстаз на зачатъка, на всичкото и нищото. Взаимосвързаност на красо¬тата. ..
Не бой се, Пеше. Вечни сме и не сме сами. Част сме от всеобхвата на Необята от необятности. И да знаеш, Господ не е Всичко. Ехеей... Всич¬кото е много, много над Него... Представа немаш, къде, къде...
Всеки от нас е една мистерия, защото произвеждаме Действителност. Произвеждаме Действителност, Пеше. Да знаеш, материята е вид празнота, приличаща повече на замисъл или идея. Така че, нещата не са направени от материя. Състоят се от мисли, идеи и информация. Затова окото вижда това, което знае. Нищо повече. Не знае. Чу.
Пеше, всички реалности съществуват едновременно. Истината е Единството. Едно и също сме и живеем едновременно в различни све¬тове, чу ли. Чу. Да бре, леля. Ти и аз, аз и ти сме едно и също, все едно разкриваме разликата между сюблимното и благородното в себе си. На¬блюдаваме се...
Ние сме Господ, Пеше, а Бог съдържа в себе си всички духове, на всички неща. С една дума, леля, чедо майкино-татково, сме един Бог в развитие и требва да извървим пътя си... Съдбата си... Кармата на съдбите ни... Всичкото...
Това, което ни прави велики, не е онова, което вършим с телата си, а онова, което правим с ума си. Виж се през очите на този, който ке си в бъдеще. Виж се през очите на Абсолютния Наблюдател. Виж се, чу. Чу. Мале, колко ке се смееш като се видиш, да знаеш.
Ние и всичко около нас, не сме отделни неща. Част сме от Едно цело. Свързани сме с Целото. Не сме сами. Познанието за тази взаимосвързаност на вселените, е нашето предназначение тук. Тук сме, за да бъдем Творци. Създадени сме да изпълним пространството с идеи и замъци на Промисъла на Мъдростта. Съзнанието е основата на целото Битие и един ден ке достигнем Аватарите на мисълта, на Будите и Христосовците...
Водата ни е създала за великата мисия на Мисълта. Тя е най-вели¬ката енергия на Хармонията. Мощта на Силата, чу. Тук сме, за да бъдем Творци, чедо. Бъди Творец, Пеше. Това е мисията ти.
- На всички планети от нашата вселена има разумен живот. И на Марс, и на Сатурн, и на всички, на всички. Водата е насекъде. Дезинформира ни, самият Разум, защото сме в най-ниско ниво на развитие. Страхуват се да не ги стъпкаме в невежеството си. Те са много фини. Много.
Ние, тук на Земята, сме в трето ниво от развитието. На най-високо ниво в Слънчевата ни система са съществата от така наречената Черна планета. Платоновата планета, сине. Десетата планета, открита от Платон. Мъдреца Платон. Посветеният. Те са в седмото ниво на развитието. Седмо ниво. Нема да ти казвам другите вселени, къде, къде, са стигнали чак. В безпредела са. В безпредела, да знаеш. Чу.
От двайсе и шесто ниво се дава право, за прек контакт със Създате¬ля. Със Силата, Пеше. А от трийсе и третото ниво, вече може, ако искаш да се слееш с Него. Да станеш Него. Да си Богадуша. Така, Създателят, кол¬кото по-старее, толкова по-млад става, Пеше, леля. Най-млад. Всемлад. Вечен...
-  Ти, кое ниво си, кера Вангелио- изпиуках некак си напосоки аз.
-  Яз ли... Почти двайсет и шесто ниво съм. Ного съм се прераждала, бре Пеше. Повече, отколкото е нужно, леля. Ного, ного повече, синче. На моите всички тия години и ти ке си там некъде, ако ти стиска. И ти си стара, тъмновиолетова душа, да знаеш. Чу. Чу.
Мъдростта сияе, но не те ослепява, синче. И да знаеш, прераждаме се най-малко сто и пейсет живота задължително. След това, кой колкото си пожелае. По собствено желание. Хармонията не ти пречи. Не те насилва.
Младите души са оранжеви. По-старите - лилави. А най-старите - виолетови. Те са тъмно виолетови, Пеше. Тъмно виолетови, синче.
Има бели и църни души. Църната, никога не става бела. Никога. Дори не избледнева. Наказанието е жестоко и завинаги. Иначе, всички си имаме по двама духовни учители, докато сме на Земята. Те са невиди¬ми в нашето измерение и немат право да се намесват в Кармата ни. Не докосват съдбата. Само ни подтикват, некак мноогооо деликатно. Съвсем деликатно. Друго не им е позволено, Пеше. Но задължително ни предпаз¬ват от пълното ни изкривяване на съдбата.
Нема ад, нема рай. Има само обучение в разните нива. Обучение, нищо друго. Смъртта е поправка. Поправителен... Пази Боже, да попаднеш между нивата. Нема излизане, до пълното пречистване. Там са разните властелини, убийци, самоубийци, разбойници и целата лошотия.
Изпълниш ли си мисията на Земята, преминаваш в по-високо ниво или оставаш на същото, ако не си се справил, както требва. Всеки път, преди да се преродиме, ни изтриват паметта. Взимат ни паметта, докато тече поредната ни съдба от общата Карма. Сами, по желание си избираме родителите си. Сами, още преди да се родиме. И никога не сме в едно и също ниво с тех. Никога. Така и ние с децата ни... И така, до най-високото ниво. Да знаеш, отиваме и на други планети и там се учиме да създаваме живот. Създаваме. Било тревичка или животинка, или нещо друго, различно от понятието ни. Що дойде, това. Никой не ни помага. Длъжни сме, требва всеки сам да се усъвършенства. Почва се от най-низшото, та докато стигнем до Душата. До Душата на Душата. Чу. Докато се слеем с Познанието. Със Създателя. Със Силата, Пеше. Чу.
… Тя, тези неща ми ги е казала ехеей... Преди четиресет, ако не и преди петдесе години. Представяш ли си, в какъв космос, в кой хаос е била още тогава. Ехееей...
...Защото, човека, Пеше, си е енергия. Енергия с памет. С памет, дааа...
А, съзнанието на вселените, Пеше, е безгранично и на различни нива. Нива, чу. Чу. Съзнанието не е мисловна категория, да знаеш, чу. Душата напуска границите на телата ни и продължава да живее в безграничието. Защото тя е съвсем тънинка, безтегловна частица. Божествена субстанция, преминала през всички сфери. През страните на Духа и Вла¬стелините, в страните на ангелите и архангелите, през планетарните сфери, надоолу, през природните стихии и стига до Земята, в съответствие с момента на раждането ни, пространството и времето.
И, да знаеш, душата е безтегловна, но има девет обвивки, които я предпазват, а те тежат от триста до триста и шейсет грама. Чистата душа, разбира се, нема и грам тегло. Съществува пълно преобразуване на ма¬териалния свет в духовен. По най-уникален начин, сме физически и не-физически. Хармонично трептене на всичките субстанции и е извор на човешки чувства.
...И да знаеш, Душата се намира ето тук така, в ниското на гръкляна, в сами вдлъбнатината на глътката точно. Чу. А това, дето изтръпва под лъжичката, на сплита на корема, е Паметта. Чашата на Паметта. На всичката ни памет, от преражданията ни, нали. На Съдбата, която е Закона на Привличането на вселените.
А времето, не съществува, защото е енергия, смесица между ми¬нало и бъдеще, идващи заедно,  като сегашното. Това, което сме сега е минало и бъдеще. Настоящето е минало и бъдеще. Настояще, значи, немааа. А в края на историята, идва нова ера, нова епоха. Изобщо ново Начало. Ново Начало, чу. Чуу. Сега сме само една от безкрайните цивили¬зации и видове, дето ги има навсекъде...
Много скоро, ке бъдеме гости на други цивилизации, в други галак¬тики. Много, много навътре в безкрайния Безкрай. Далееко...
...- Скоро идва времето на положителната енергия. На Великия Раз¬ум. А музиката, нема да е изобщо като сегашната. Неее. Ке бъде меди¬тираща. Дааа. Медитираща.

darena, Благо-Даря   Heart Eyes    bouquet

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 20:28 от lenny_pld

# 404
Можели и аз един глупав въпрос-на едното листче колко пъти пишеш желанието 1 или 7.
И още нещо предполагам ,че желанието трябва да е в сегашно време като утвърждение.
Благодаря Ви момичета , страхотни сте   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт